78

анонимен

преди 13 години

докато дянков е в правителството няма да сме зад бойко.ще му го покажем на следващите избори.или маха дянков дето американците му го наложиха или ние него

77

анонимен

преди 13 години

тези *** начело с мазника дянков какво лъжат хората.а ние сме си виновни погледнете какво правят французите.увеличават им годините от 60 на 62 за мъжете и то от 2020 година и стачкуват а ние само седим и чакаме изедниците да ни крадат .дянков вън от българия.продажник изпратен от свет.банка да ни крадат по-качествено

76

123

преди 13 години

До 80.*** да учиш аритметика!Атези големи приказки ги казвай на друго място!

75

До 85

преди 13 години

Егоизъм приятелю! Егоизма е официалната религия в България - пенсионерите си искат пенсиите и не ги интересува от къде ще дойдат те, жените искат да се размотават по цял ден по магазините и въобще не ги интересува демографския срив и т.н.

74

Килъра

преди 13 години

Бачкайте скотове,че трябва партията на Бойко да имат по 5,а не по 3 имота хахахахха

73

Ани

преди 13 години

Едва ли ще ти харесам! :)

72

ZEN

преди 13 години

Истината е, че трябва да се създават условия за работа и отглеждане на деца. Т.е. да се увеличи населението. Като няма кой да работи и 1000 години стаж да нправят никва полза. Тия *** отново не могат да разберат фундаментална истина. Няма условия -> няма хора (бизнес) -> няма данъчни и секви други постъпления.

71

несайбе

преди 13 години

до 19Избираме Бойко да си тръгна заедно с цялата си некадърна пасмина.

70

abv

преди 13 години

Абсолютно поддържам 123

69

До 71

преди 13 години

Бъдещето на България Ани ще е такова какво си го направим самите ние! Държавата това сме ние! И докато се правим, че държавата е някакво отвлечено понятие и ние не сме отговорни за нищо, нищо няма да се промени в положителна посока.

68

Анонимен

преди 13 години

Ами то всяка втора женка вече си мисли "няма да правя деца, че да не се мъчат и те. Ще си гледам собствения си кеф, собствената си фигура и ще умра като *** самотна феминистка"... Едно време нашите пра-пра-баби и пра-пра-дядовци да не им е било лесно? *** пак са си правили деца.. и то по 3-4 на семейство!За по-прагматичните децата могат да се разглеждат като някаква форма на инвестиция, която ще се изплати в бъдеще... Но това противоречи на модерното мислене "живей сега, не мисли за утре".

67

Анонимен

преди 13 години

Коко Динев

66

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО МОЩЕН ШУТ В *** НА ТЕЗИ ГРОБОКОПАЧИ НАРОДА Е ЗАД ТЕБ !!!!!!!!

65

Ани

преди 13 години

Кой се нагърбва да финансира някого вече? :)

64

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ЗАГРОБВАЩИ ЦЕЛИ НАРОДИ СБ И МВФ Малко справка за поразиите на двете организации:В Латинска Америка благодарение на МВФ и СБ и техните "реформи" броят на бедните почти се удвоява през периода 1980-2001 г., като от 120 нараства на 220 милиона.

63

До 67

преди 13 години

Пълни гупости! Една растяща икономика създава непрекъснато нови и по-добре платени работни места. Икономически растеж обаче не може да бъде постигнат, ако работещите и безнеса се задушават с високи осигуровки, а тяхното повишаване водят до малък или отрицатален икономически растеж /рецесия/. Рецесия приятелю неизбежно води до съкращения и висока безработица!

62

Анонимен

преди 13 години

Мерките за структурни реформи и "икономическо стабилизиране", предписвани от Международния валутен фонд и Световната банка, хвърлят народите в мизерия, а икономиките в колапс, като след тях често ефекта е дълготраен, защото и двете институции наблягат на рязане на разходи които водят до растеж (образование и медицински услуги, а не казват и дума за намаление на административния апарат и антимонополно законодателство, нещо което би спомогнало една страна да излезе от криза и да си плаща дълговете

61

abv

преди 13 години

МБФ са слаби в аритметиката.Да дават съвет в ЗАМУНДА.

60

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЛТА Е ЯСНА ГЕНОЦИД!!! БАЧКАЛ СИ ЦЯЛ ЖИВОТ НАЛЯЛ СИ 100000ЛВ И ТИ ГИ КРАДАТ КАТО ПРАВЯТ ВЪЗРАСТА НЕДОСТИЖИМА

59

Knock

преди 13 години

МВФ, що не си...