25

личен лекар на пожар

преди 13 години

Хубаво е, че министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов е гинеколог. Така ще може да замести Лъчо Мозъка като личен лекар на пожарникаря!

24

Анонимен

преди 13 години

dnes.bg/bulgaria/2010/04/15/az-samo-shte-se-usmihvam.89418,play

23

Анонимен

преди 13 години

ББ не беше ли казал, че политиката е ла.но в целуфан или аз греша. Защо избра да оправдае определението си:))))))))))))))))))))))))))))) А да - от грижа за ближния си:) Досега единственото изпълнено обещание е да направи Разпети петък почивен ден:)))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 13 години

Просто съм искал... просто съм искал да... да имам свободата на действие по отношение на реформата. Надявам се, че ще получа необходимата подкрепа за тези действия.Да, ще я имаш подкрепата като във вица - Тате, искат пари или дупе. И тате пише - пари няма, действай.

21

Киров

преди 13 години

Хм, дали Анна-Мария Борисова наистина не се справяше с проблемите в ресора си или нейната визия се разминаваше тотално с тази на министър Дянков. За премиера дума не отварям, щото той колкото знае чужди езици толкова разбира от финанси и здравеопазване...

20

Реалист

преди 13 години

до StanyНаистина добре е, че се сменят тези, които си не вършат работата, но лошото е, че всеки нов май по-некъдърен от предишния, а работата си остава все така несвършена. Ни най-малко не защитавам прежде управляващите. Успех на новият министър.

19

Stany

преди 13 години

Той и Бербатов беше в центъра на атаката на националния ама сам няма как да бие даже и отбор от В група. Като си начело и нямаш подкрепа си правиш партия и си намираш хора, които да те подкрепят.

18

Българин

преди 13 години

Прав е Шарков. На гнусните ***, дето отказват да работят и да спазват законите, не смеят да им забавят пожизнената издръжка и с един ден, а на лекари (и не само на тях) им бавят изработените заплати с месеци !!!*** чаавета хранили - хората все едно нямат деца !!!Само в *** държава това е възможно - и ако някой трябва да си върви, а и не само да си върви, а и дабъде изправен пред съдът - това е Дянков.

17

Анонимен

преди 13 години

Защо ли по подобен начин Борисов питаше лекарите къде са били когато се е строяла Цанков камък:)))) Вероятно са били на смяна:))))) Аз пък питам къде беше главния секретар на МВР през периода 2001-2005 след като министъра на вътрешните работа казва, че не се е водила борба с престъпността в последните 20 години:))))))))))))))))

16

Nasko

преди 13 години

Уважаеми Г-н Докторе/ Министър вече/Моля Ви, като ПЪРВА ВАША грижа, да приемете Предложението ми;- Дайте на Премиера, да чете Закона за НАРОДНО ЗДРАВЕ!Тогава се вземете сериозно за Министър!!!

15

ioio

преди 13 години

Не изгони ли цялата пасмина от МЗ, РЦЗ и други лапачи на държавна ясла,и този е обречен.Още един лекар-администратор.Толкова ли не се намери кадърен мениджър-финансист,който да се справи с финансите в здравеопазването.

14

Анонимен

преди 13 години

Това, че е представен не от ББ, а от Дянков говори много. Направо - всичко.

13

дерикотев

преди 13 години

да дава пари на болниците, че фирмите доставчици им се разката фамилията

12

Анонимен

преди 13 години

Борисова президент!!!Ама не Ана-Мария, а Цветанка Борисова

11

Stany

преди 13 години

Поне трябва да се признае на ГЕРБ, че ако някой не си върши добре работата го сменят. А в предишното правителство дето не само, че не си вършиха работата ами се виждаше как крадът и пак си оставаха на постовете. Та къде бяхте тогава ми не се жалвахте както сега да ви питам?

10

Анонимен

преди 13 години

Съдейки по думите му.. поредният балък, незнаещ къде му е мястото..Дано не съм прав!!!

9

harakiri

преди 13 години

do grajdanin:samo da otbeleja, che izpitatelniat srok v povecheto sluchai e edin mesec. tri meseca sa prekaleno dalag period za "specialist"akto ne stava da si hodi, no veche stava kraino neobhodimo da se preosmisli cialata politika, poneje se vijda, che samo lamtiashti za vlast i neuki hora se zaemat s postove, ot koito si niamat i gram poniatie. no zashto da ne zavarjat i niakoia i druga vrazchiza?! ne stava moi chovek, ne stava! 3 meseca ne stava!

8

бижу

преди 13 години

бръм, бръм пчелице, златна....

7

Anonimen

преди 13 години

Пред министерството на здравеопазването се струпала опашка. Случаен минувач пита хората на опашката:- Тази опашка за направления ли е?- Не, за министри на здравеопазването!- Ама, не е ли много голяма?- А-а-а-а, тя бързо върви

6

Анонимен

преди 13 години

Ааааааа айде стига 3-*** министри по 300 дни, че то здравното министерство ще се окаже, че не е работило цяла година, до като им се оставя време за размисъл. Тепърва ще създаваме експерти или ще назначаваме готови и кадърни такива. Отиде ми живота да ги чакам да се учат...........