240

Jana Roeverdotter

преди 14 години

Podzaglawieto e pulna glupost. Soz. bil slozhil kraj na negramotnostta. Slozhil e nachaloto na ogromna obrazowatelna cenzura, na hiljadi gluposti, koito oshte se preizdawat i do dnes i do wisshe obrazowanie, dostupno samo za bogoizbrani.A zahsto togawa durzhawite, w koito ne e imalo takuw rezhim,ne tunat wse oshte w srednowekowna negramotnost? ama che placebo-shturotii....

239

спомени

преди 14 години

борец или наследник на активни борци?Дааааа, имахте едно време бая привилегии, сега ги няма... Няма ги и партийните секретари и профкомитетни другари и цялата тая ***...Понятна е носталгията....

238

Анонимен

преди 14 години

Искам и аз стандарта .. на Славков, на Живков, на Станишев, на Велчев - техните стандарти на живот искам. Не искам да другия стандарт, в който бяха 99% от българите - кучешка радост и зелени банани по коледа .. опс, Нова Година и дядо Мраз.

237

Очевидец

преди 14 години

Ааааа, мерси за ония стандарт. Баща - инженер (109 лв. заплата), майка - архитект (112 лв. заплата), 3 деца. Дори и не искам да си спомням, че съм живял в такъв стандарт. Стандарт имаха партийните функционери и военните, които ги пазеха... но кьИбабчЙе'ата свършиха и другаря Кастро днес го потвърди... Само тук са останали кухи червени кратуни.

236

Анонимен

преди 14 години

ами като искат *** стандарта от преди 89 да спрат да крадат!

235

1000 leva pone

преди 14 години

za da se stigne minimalniq standart ot 80desete sega minimalnata zaplata trqbva da e pone 1000 leva!!!

234

Ванко

преди 14 години

Комунистическите *** отдавна се славят с генерално тъпоумие (това е аксиома). Стандартът на българите щеше да бъде много по-висок без кумунизъмъ най бай Тошо и днес е нисък именно заради техния кумунизъм. Но те сртадат от генетично вроден тъпизъм и не могат да разберат тези прости истини.

233

Engels

преди 14 години

Не мога да разбера защо все се говори за комунизъм, като такова нещо в България никога не е имало, както и никъде по белия свят. В България имаше социализъм, но комунизъм никога не е имало. Но ми омръзна да образовам хората що е комунизъм. Всеки икономист по света знае, защото е учил. За останалите препоръчвам да се сдобият с някоя книжка по "Икономически теории".

232

Анонимен

преди 14 години

божееееееееее опази само не "СТАНДАРТА НА ЖИВОТ" от комунистическо време.!!САМО НЕ ТОВА изпратете ме в Африка ако трябва в Сомалия ще живея до смъртта си САМО НЕ ТОВА!

231

Анонимен

преди 14 години

Я па тоя!!! ИзкАзА се!!!!

230

бау

преди 14 години

БОГ ДА ПРОСТИ ИЗБИТИТЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА И ТЕЗИ ЛЕЖАЛИ В БЕЛЕНЕ МИР НА ПРАХА ИМ.

229

някой

преди 14 години

Абсолютно съм съгласен с номер 239!Академик Георги Наджаков: Става доцент през 1927 година (преди 9 септември!), извънреден професор по физика през 1932 година, ръководител катедра Опитна физика, декан на Физико-математическия факултет на СУ и през 1945 година става академик! (вярно, 9 IX 1944 година сигурно му е помогнало за това!). член-кореспондент на Гьотингенската академия на науките - 1939 г. (А! Пак преди 9 септември!). Те в Гьотинген приемат само полуграмотни от село нали?

228

анонимен

преди 14 години

другарю Андрей Пантев, язък ти за високите титли. Ако един историк, какъвто се пишеш, не преценява историческите събития обективно, ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКАКЪВ ИСТОРИК! В това време, когато, както проповядваш ти, "80 на 100 са били неграмотни" България имаше три самолетни фабрики, в България български учен откри фотоелектричния ефект- 1937 година акад.Наджаков. Др.Андрей пантев ти си доказателство, че "вълкът козината си мени, ала нрава не". Твоите идей превърнаха България в един голям затвор.

227

Пострадал

преди 14 години

Ех кога ли ще мога да кажа:Най-сетне тази гадина комунизмът напълно се срина. Да спи зло под камък,Бог да го прости.Дори и на сън да не ми идва на гости!

226

???

преди 14 години

Едно не мога да преценя - за последните 20-25 години колко пъти падна жизнения стандарт на обикновения българин? Пет пъти или десет пъти?

225

чч

преди 14 години

Словесната *** Андрей Пантев да вземе да прочете последното изявление на неговия любим Фидел,който заявява,че икономическия модел на социализма не работи!?Или и той лъже!?А кой ще поеме отговорноста за милионите почернени хора от този експеримент....няма да говорим!?Вероятно пак същия народ!!Защото комунист вина не признава..."Той е брониран здраво в гърдите(пардон в главите),и бронебойни патрони за него няма открити...няма открити"!?

224

смърф

преди 14 години

По време на комунизма се роди превилигерованата БКП класа която създаде мафията и сивата икономика след преврата през 89-та. И сега тази ще ни реформират? Та те не слизат от С-класите и ни гледат през тъмните си лимо стъкла като някакви досадни натрапници които постоянно им се пречкат. Мародери се наричат бизнесмени и морално паднали хора стават политици, но не и без помоща на БСП.

223

другия прочит

преди 14 години

Една новина от днес - за финал :На въпрос дали все още си струва изнасянето на кубинския икономически модел комунизъм от съветски тип в други страни, Кастро, който е на 84 години, отговори:"Кубинският модел вече не работи дори за нас.Хайде, кебапчетата свършиха...

222

ZASTO BE>

преди 14 години

moment? izleznali sa sami sinite taka li? a GERB, ATAKA I TURCITE OSTANALI? TAKA LI?OBESNETE ZASTO

221

horus

преди 14 години

А бе нали същия този беше казал че "едно от удоволствията в живота е пушенето ?!?!" - Игнатов се чуди каква реформа да направи във висшето - ами така че такива п..ки и кр.ни като Пантев да не могат да стават професори !!!Било годино по време на комунизма - сигурно за такива г--зо лизци като него, не се и съмнявам !!!