403

Анонимен

преди 14 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОЙ БАЩА МУ КАКЪВ Е БИЛ!ДАЖЕ И СЕР ГЕЯ БИХ ОДОБРИЛА САМО ДА БЕШЕ ПОКАЗЪЛ ЧЕ МИЛЕЕ ЗА ДЪРЖАВАТА И СПИРА КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ КОИТО СЪСИПАХА -БЕБЕТА ДЕЦА МЛАДЕЖИ И СТАРЦИ!МОЖЕ ДА Е БОКО МОЖЕ ДА Е ТИКВА МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО ПОНЕ ИСКА РЕД И ДЪРЖАВНОСТ-ТОВА В БГ Е ПО ГОЛЯМ ДИФИЦИТ И ОТ НАЙ ПРОДЪНЕНИЯ БЮДЖЕТ В СВЕТА!

402

БГ

преди 14 години

ГАСТРОЛИТЕ НА ПОРЕДНАТА ЦИРКАДЖИЙСКА ТРУПА ПРОДЪЛЖАВАТ С НЕБИВАЛ "УСПЕХ " ВЪРХУ МАНЕЖА НА ЦИРК "БЪЛГАРИЯ".НАСАМ НАРОДЕ! НЕ СЕ ПРЕРЕЖДАЙТЕ! МЕСТА ИМА ЗА ВСИЧКИ!

401

До пост № 407

преди 14 години

Не е лъжа , че Боко е трето поколение комунист.Дядо му Борис Методиев от с. Хераково е член на БКП от 1943 г. партизанин.Баща му Методи Борисов - член на БКП от 1955 година, офицер от милицията.Боко - член на БКП от 1980 и до днес ( още не си е върнал членската книжка), пожарникар, застраховател на свободна практика в периода 1990-1995 г., охранител, главен секретар, кмет и премиер.Питам какво тук е лъжа ? Я се вземи в ръце. Ти си болен на темата СИК.

400

stilko_picha

преди 14 години

Не е луд този, който яде зелника ,а този който позволява *** да го управлява.

399

Калин

преди 14 години

Бойко Методиев Борисов - син на Методи Борисов - милиционер!В мевере антикомунисти не приемат!а извратеняците ходят служебно във Велинград.. !

398

До 404

преди 14 години

Да наистина съм разумен човек и за това не мога да се съглася със лъжите ти. Абе стига с тая демагогия, и какво мислите, че постигате с лъжите си -нищо, едно голямо нищо. ББ бил поколение комунист-абсолютна лъжа, но вие сте свикнали да живеете в лъжи и сигурно така ви харесва. Ама свърши се вече с лъжите ви. До тук бяхте. Като вземем и президентските избори ще се свиете до един файтон хора. Защото пияниците и гейовете никъде не ги харесват, освен извратените, а те стават все по-малко.

397

Гладния пес--апах

преди 14 години

Бате Бойко като си чел Винету със Сандърс ли се олицетворяваш или с Олд Шетърхенд ? рицарите защитават слабите, а ти най-добре знаеш върху кой стоварваш тежестта от реформите и къде не направи никакви съкращения ,точно за това не те одобрявам...ааа и на Олд Шетърхенд никога не може някой да му пречи ,камо ли да е яздил преди него и да му пречи още две години след това,,,,

396

asi kanarski o-vi

преди 14 години

xaide pak boiko sypermen,ama pak s tyrski firmi raboti,e kak inache priatelcheto my dogan my gie preporachal sto prizenta.

395

До 402 и 403

преди 14 години

Със сигурност си разумен човек. Отлично знаеш, че Боко е комунист до трето коляно. Усетил си, че от 9.09.1944 до днес управляват или комунисти или техните креатури, включително СИК/ГЕРБ. Разбирам , че ти е трудно да приемеш още 66 години комунисти да те управляват, но трябва да се примириш с това. Мен това вече не ме тормози. *** и пак гласувай за Боко и чакай некомунисти да те управляват. Следващия ще бъде пак комунист, но поне да е по грамотен.

394

До 401

преди 14 години

Човече вземи, че най-после и ти прогледни и ще видиш, че няма друг освен ББ, който да ни извади от червеното вече 60 годишно тресавище. Осъзнайте се бе хора. Бъдеще за БГ без комунисти и техните слугинажи - ДСБ,СДС,НДСВ, ДПС и още много други партии и партийки.

393

До 400

преди 14 години

Няма начин да не си червен. Ако не си червен, тогава си турско син. Човече вземи, че най-после прогледни и ще видиш, че няма друг освен ББ, който да ни извади от червеното вече 60 годишно тресавище. Осъзнайте се бе хора. Бъдеще за БГ без комунисти и техните слугинажи - ДСБ,СДС,НДСВ, ДПС и още много други партии и партийки.

392

Коментатор

преди 14 години

По всичко личи, че заедно с местните избори ще се проведат избори за президент и за нов парламент. Обяснимо е поведението на г-н Борисов. От тук нататък можем да го гледаме многократно повече по телевизиите, с осем пъти повече празни приказки и много други маймунджулъци. Лошото е, че всичко това е вече познато на населението и възторгът му ще бъде слабичък. Големите проблеми на страната едва ли ще се решат с циркови изпълнения. Видяхме, че така не става. Нещата ще потръгнат едва след изборите.

391

Йово

преди 14 години

Както развали за сделката за АЕЦ Белене с Атомекспорт и я прати в графата чакащи, така може да развали и тая сделка. Само че на него мъ трчбва реитинг и такива като тебе му вярват. И между другото не съм от Червнета партия.

390

monke

преди 14 години

От този *** досега само празни приказки! И една магистрала няма да завърши - бас хващам, щото няма да я изкара и до пролетта! Лошото, както винаги, е че няма кой да дойде. Аз лично ще викам за Стоичков - той ще е "още по-добър" управник, пък и на *** народ......................

389

БАЧКАТОР

преди 14 години

Договора с турската фирма Мапа Дженгиз го подписа Тройната коалиция под натиска на познай кой политик -оня дето фъфли и не му се разбира българския и дето сега го съдят.Тъй че за многото безработни български строители можеш да благодариш на него и партньорите му спецовете от БСП.Бойко как да развали договор като неустойките са за милиони и ще са за наша сметка.Никой не е сключвал толкова неизгодни за България договори като ваште пед...раси червенотурскоцарски!

388

До 396

преди 14 години

Малееее много глупендерско измислено бе, личи си колко ти е умствения багаж. Срам, срам.Съмнявам се дали имаш и една мозъчна гънка.

387

папарака

преди 14 години

Ей мамичката ви и папараци!Бяха ми се схванали топките и веднага ме качихте у нета?!Само акциите на цецо багера ще качвате и как ме хвалят хамериканците,няма да ме снимате като си чеша ***!

386

До 391

преди 14 години

Мумията проговори и какво се оказа, че преди 3000години ББ пак е тормозил пясъчните комунисти и тия тупани още не могат да му простят.

385

Amenhotep

преди 14 години

390А разбра ли се в края на краищата дали Блюки е шейх или Блюки не е шейх?

384

нахалник

преди 14 години

господин премиер за стотен път ви питам кога ще проверите топлофикациите с незаконните сметки и такси и незнам си кво още за стотен път ви питам и искам действия и слагане на нещата в ред и то веднага ясно ли е