237

До 237

преди 14 години

Алооо, Великия гражданин за ЕРБ, за кво се бориш бе, за жълтите стотинки на червените или за пръдливите пътури на Доган ага.

236

До 235

преди 14 години

Нееее така с рога, искаш да кажеш, че трябва да чакаме левите, начело с другаря Станишев да ни оправят. Неее мерси, ама аз не съм ляв и никога няма да бъда, нищо че обратните са на мода....

235

Майна

преди 14 години

Магистралата ще се оправино корабът на КОМУНИЗМА потъва....бавно и безвъзвратноот мостика тъжно гледат капитана СерГей и боцмана Гоце, както и малкото оцелели моряци, чакащи да се качат в спасителните лодки...Гоце поглежда укорително към СерГей:- Ех момче младо, знаех си, че на Гей не бива да се доверявам ама...ей нана хоризонта се вижда отдалечаващата се гемия на Доган, който се хили щастливо: "*** ***, пак ги изиграх...яжте ми феса нещастници хихихих "

234

Гражданин за ЕРБ

преди 14 години

всички *** и платени милиционерско-пожарникарско щатни сътрудници на едноличната партийка спрете да пишете и да се плюете....тук е за нас "все още" нормалните, които след още 3 години ГъРБаво управление, иначе ще станем като Вас...

233

До 232

преди 14 години

Да не би да ти замириса, че си толкова сигурен. А я по-добре си провери нааканите ***, че май от там ти мерише.

232

Анонимен

преди 14 години

225,226ПОТЪВАНЕТО започна преди година и ще свърши когато гърбушките се разкарат от управлението.2001-2009 Бг беше в просперитет.Е сега трябва простия народ да разберече просперите НЕ Е ДАДЕНОСТ и много лесно може да се обърнат нещата.

231

Гражданин за ЕРБ

преди 14 години

...Експерта твърди, че магитралата потънала и ниската цена значи ниско качество. Добре де, пожарникара що 1000 пъти се похвали че "той договорил" (1-во лице ед.ч.) невероятно ниски цени. Сега да не стане да почват да потъват и трите нови лота, особено строения от Трейс от Стара до Нова Загора, който дори се явява продължение на коментирания участък, пак строен от тях......и после ще се окаже че май пак Сергей е виновен, този път щот анализите правени по негово време, заблудили добрия пожарникар

230

Сръц

преди 14 години

Нищо ново. Потънали са парите, потънала е и магистралата. Лошото е, че и тройната коалиция потъна... заедно с парите.

229

Анонимен

преди 14 години

Кръц+Фръц=Голямо пръц

228

До Пурко

преди 14 години

Абе ти съвсем откачи, нещо да не си слънчасал след толкова висене пред компютъра, то трябва малко и почивка. Споко, времето се захлажда, може и да се оправиш. Ама ако си от тия с промитите мозъци, съжалявам, че трябва да ти го кажа, но няма лечение.

227

Анонимен

преди 14 години

абе няма ли някой да напише нещо хубаво за бившите, само ги плюете

226

Анонимен

преди 14 години

Долу ГЕРБ. Да живее червено-турската шайка

225

Анонимен

преди 14 години

Долу червено-турската шайка!само ГЕРБ!

224

Пурко

преди 14 години

Няма море , няма почивка...остей магистралата и другото ами тоПАРТИЯТА ПОТЪВАстолетницата си отива, загива комунистическата идея на Дядо Благоев и ЛенинМъкааааааа!!!другари комунисти, никаква почивка, 24-часа пред клавиатурите на щурм срещу омразните ГЕРБ-ери...победа будет за нами! не се отчайвайте, ние винаги сме побеждавали.

223

Кръц

преди 14 години

Браво, имало още нормални хора в тая държава!

222

Фръц

преди 14 години

Всичко до което се докосна БСП потъва! Тя потъна,магистралата потъва,държавата не може да изплува и гемиите на дъртите *** са потънали,ченетата си изгубиха ,но има и бодра ,малобройна ,млада смяна! Тракат ли тракат,редят ли редят,глупост след глупост по тези нещастни, червени клавиатури!

221

Анонимен

преди 14 години

Съдейки по коментарите, платените чрвеноглави свраки вече работят и в събота и в неделя. Миналите почивни дни хич ги нямаше и някои го писа това в коментара си. Явно платците са си взели бележка и са ги строили в две редици. Ей кресльовци няма за вас почивка, няма море.

220

Запознат

преди 14 години

Познайте кой е строил тази потъваща отсечка от "Тракия"дааа....познахте, тройната ламя БСП, Доган и Мадридския мошеникДогана консултирал, щото той нали е консултант по всичко, взел 2 милиона...Царя си дал благословията, след като прибрал 5-6 гори по пътя,а СерГейчо дал поръчката на Батко и Братко с партийна повеля да строят магистрала...3 години по-късно резултата е налице

219

www

преди 14 години

Доколкото си спомням този участък беше по високите тарифи!!! Т.е. цената май не винаги е от значение :) Ще разберем след 2 години. Нещо, което досега нямаше как да бъде казано. Досега казвахме след 20-30 години :)

218

Ико

преди 14 години

Икономията е майка на бедността