45

Berbo MIZERNIK

преди 14 години

G-n Berbatov, vie ste edin golqm mizernik! Parite za vas sa vsichko! A ima hora, za koito RODINATA e vsichko.

44

Поп Беренгарий

преди 14 години

Остана ли още някй ,на който да му пука за медийния балон Митьо Мрътвела?

43

Анонимен

преди 14 години

Ти ако знаеш колко си глупав,това му е работата да тича,другите как могат а нашето не може!

42

ХУХО

преди 14 години

Не е до омразата,става въпрос за чест,а при него липсва!!!Той е типичен пример за поговорката,че гузен-негонен бяга!!!какво направи за национала а,това плюене чакаше да изкара хората виновни!!!

41

Анонимен

преди 14 години

а ти ще си пред телевизора и ще си тресеш шкембето от злоба :)))

40

божо

преди 14 години

Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе. Ей т'ва не мога да си обясня при този *** народ, при тези *** колеги. Защо го правят?! Ние, българите, сами ще се изядем наистина!"

39

до37

преди 14 години

ами дай теб да купят анонимко:) да запълниш празнината:)

38

Анонимен

преди 14 години

е да той си им апари,звезда е:))) знаят кой е извън пределите на България, а вас кой ви знае:)))) айде успех с омразата,само да не се задавите от плюене:)

37

Мк

преди 14 години

Не мога да разбера какво ви прави кеф толкова да плюете Бербатов? Дали ще играе за националния си е негова работа. А освен това щом той играе в Юнайтед би трябвало да е добър играч, а не некадърник както го описвате. Но най-важното е, че той не е *** като повечето футболисти. Може би затова го плюете.

36

Анонимен

преди 14 години

Всеки фен на Манчестър знае откъде идва класата на този отбор!!!бербо се оказа пълнеж,и то скъп!!!

35

Анонимен

преди 14 години

мдаааа нямал сили Бербатов да бяга снощи.щото тука всички които пишат имат много сили и бягат по 90 мин н а терена и играят все на световни първенства.:) та ето свободно е мястото в нац.отбор- айде разбирачи тичкайте да го заемете и да вкаравате голове и с вас сигурно ще станем световни ,европейски и олимпийски шампиони,то се знае

34

Nemeca

преди 14 години

Като чета коментарите на болшинството от хората, ми става ясно защо Берабтов напусна националния отбор. Защото и когато беше в националния само го критикувахте,когато се махна пак го критикувате. Божо Димитров колкото и цинично да се изказа, мисля че този път улучи десятката с това, че сме *** народ. Наистина българското племе е най-шибаният народ на света... И затова такива като Берабтов ще бягат от държавата където са проходили и ще оставят света да им се кланя. А вие *** си стойте тук.

33

йигсав

преди 14 години

Е що, националния ни смешен отбор да не би да дава нещо на родината си освен срам.Айде оставете Бербатов на мира. Аз съм съгласен с него, няма какво да прави в националния докато е такава бъркоч от ***.А той е такъв защото бившите ни футболни "величия" сега управляват футбола ни от една страна, а от друга е пълен с лигльовци които само пари искат да получават и то като колегите им от европейските отбори,а нямат правио да го искат.

32

Анонимен

преди 14 години

Рууни,Скоулс и Гигс!!!!А кой е Бербатов?

31

патриот

преди 14 години

Бербо е ПРЕДАТЕЛ!!!За мен той вече не е българин и не ме интересува или поне ме интересува точно толкова,колкото другите чужди футболистира от тях има и по-добри от него!

30

молъ

преди 14 години

Само знаете да критикувате и да мрънкате... какво да направи Бербатов в българския "футбол" няма какво да си говорим пълен смях е българския футбол... да отива да си играе в истинските отбори и да не се занимава с бг "футбол"

29

До Гацо Бацов

преди 14 години

Гаце годинките му минават,време е да се напапка дорде може,че идат младоците а той мързела не прощава!!!

28

Do TER

преди 14 години

Koi ne go e iskal!?!?! Cqla Balgariq go obicha. Toi e nai-dobriq futbolist na BG... Prosto go marzi, a i v nacionalniq *** nqma pari kakvito v United. Po negovara logika vsichki da si tragnat ot nacionalniq otbor.

27

Не ставаш Бербатов!

преди 14 години

Ами той снощи нямаше сили да ходи второто полувреме.Ако и за националния трябваше да играе , какво ли щеше да е.Жалък си ,Бербатов ! С тоя твоя агонизиращ футбол на ходом нищо хубаво не те чака.

26

Гацо Бацов

преди 14 години

Е Мите,Митееее нищо не даде на този национален отбор.Само за *** си мислиш.И *** за зеле не става от тебе.Май се полакуми за парички.Тууууу то бива да си егоист ама твоето мина всякаква граница.