456

???????

преди 14 години

Г-Н ДЯНКОВ, по подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени специални права на тираж (СПЖ). При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса.

455

Анонимен

преди 14 години

Въпроса трябва да бъде решен радикално:Пенсионна възраст- 100 годиниЗдравна вноска- 100%

454

Анонимен

преди 14 години

ДНЕС НА ДОМАШНО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ БАЩА МИ Е ДОШЪЛ НЕВРОЛОГ. ПРЕГЛЕДЪТ Е С НАПРАВЛЕНИЕ. ПРОДЪЛЖИЛ Е 15 МИНУТИ , ВКЛЮЧВАЩ ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО, ПИСАНЕ НА РЕЦЕПТА И НЯКОЛКО ВЪПРОСА КЪМ БАЩА МИ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА УМСТВЕНИТЕ МУ СПОСОБНОСТИ.( БАЩА МИ СТРАДА ОТ МОЗЪЧНО СЪДОВО ЗАБОЛЯВАНЕ). ЦЕНАТА НА ВЪПРОСНИЯ ПРЕГЛЕД Е 30 ЛЕВА, КОИТО МАЙКА МИ Е ДАЛА НА ДОКТОРА. НОРМАЛНА ЛИ Е ТАКАВА ЦЕНА ЗА ТАКЪВ ПРЕГЛЕД.....ИЛИ СМЕ ХВАНАЛИ СТАЧКАТА НА ЛЕКАРИТЕ!!!!!?????

453

Анонимен

преди 14 години

Това показва колко са некадърни управляващите! Професорът ни по икономика казваше -"Некадърният мениджър може само да увеличава тежестите и да намалява облагите!"

452

jjjjjjjjjj

преди 14 години

Утре пък ще има новна:"смяна на лични карти паспорти шоф. книжки" шот старите не са достатъчно ефективни...пак бъркане в джоба,за това е цялата работа...не за друго...срокът им на валидност е 10год.,що не го сменят поне на 1 месец,така и така всеки месец си ги подменяме...Наглостта им няма край,а коя е следващата новина....

451

Анонимен

преди 14 години

За такова обслужване и 8% са много

450

Бееееее ......

преди 14 години

Банално е, но истина :Докато има овце на тоя свят, все ще се намери кой да ги стриже !

449

Анонимен

преди 14 години

Бат Бойко, то и заплатите ни не са същите кат в Европа!????

448

Анонимен

преди 14 години

герберите са във поръчковата статия срещу тройната коалиция...Плюват ли плюват Станишев и си мислят ,че ще решим той е виновен за това което се случва сега.Бойко върви си с добро в тая държава освен милиционери и *** има и други хора !

447

Анонимен

преди 14 години

Дянков да вкара "5% данък Бойко Борисов" предназначен за Бойко Борисов да се пребори с кризата. Че не му стигат парите да обикаля по България с правителствения самолет - ходи с него само до Пловдив, Бургас и Варна- горкия!

446

jjjjjjjjjjjj

преди 14 години

Ами народът си е глупав,защо ще им пълним гушите на тия,дет единственият им модел на управление е да ограбват народа,ние защо сме покорни и само си пишем по форумите?Ами трябва да сме единни,да спрем да си плащаме тия ***...ни здравни осигуровки...Писна ми да гледам ония гнусни лелки от НАП как им текат лигите кат гледат опашката овце пред себе си...и за кво цялата работа,кат идеш на зъболекар например и ти одира кожата както си иска

445

Анонимен

преди 14 години

защо се заблуждавате всички,не виждатели че б.б. го е страх да няма стачки и всеки който скочи да стачкува веднага му дават което поиска !време е да поискаме да ни освободи от присъствието си !

444

НФБ

преди 14 години

я да сметнем..казвате че сте на 50г!да работите от 30г започнали сте на 20г трудовия си стаж..на месец сте плащали 10лв! на годима 120лв или за 30г 3600лв! дано не ви се наложи но едно изследване на ПЕТ СТ струва 3000лв! и още не сте започнали лечението!една операция струва няколко хиляди..да не говорим неподготвени!здравеопазването е солидарно!един плаща друг го ползва по често а друг по рядко!сърдечна операция 50 000! курс химиотерапия до 70 000!къде се биете с вашите вноски...

443

Доволен

преди 14 години

Много съм доволен , защото ще се отрази най - вече на заблудените ,които са гласували за ГЕРБ .Те чакаха мана небесна , но откаченият финансист ще ги довърши окончателно.Ще им вземе още една десетачка на месец от и без това нищожните заплати, а те нека още викат УРА на Цецовите акции.Като нямат хляб поне още имат зрелища.

442

амидо

преди 14 години

съгласен съм нъпълно с вас че здравето е най скъпото.Обаче като няма пари няма и прошка и никой не се и заглежда сериозно в теб.Всеки от нас има един живот и лекари , политици, работници и щом са решили да ни притиснат до карая и да бъдем роби или психично болни като народ го постигнаха безпорно. Означава ли това да си Европец?

441

НФБ

преди 14 години

в моя кабинет виси договора с касата в който е отбелязано че имам право да правя до 60 болни на месец! Е какво как да направя 61 след като не ми се плаща а влизам в разходи...досега пациентите не чакаха и неплащаха нито доплащаха правеха се по 300 високо специализирани изследвания на една от най добрата апаратура не само в България...

440

до Вики

преди 14 години

само че аз цял живот плащам осигуровки,сега съм на 50 години и все още слава богу не ми се е налагало да ходя по доктори.В СМИСЪЛ НЕ СЪМ СИ ХАРЧИЛА ПАРИТЕ.Питам къде са те,ако пресметнем всичко което съм внесла ,и ще внеса все още,не мисля че трябва да ме дерат повече с увеличения,защото отсега нататък даже и да съм болна всеки ден,пак ще имам пари да се лекувам

439

ele

преди 14 години

Ne si plashtam zdravnite osigurovki , no kogato mi se naloji si plashtam za pregledi i izsledvania . ne oschtetiavam nikogo.

438

Анонимен

преди 14 години

герберите са във поръчковата статия срещу тройната коалиция... само там седят и упоително се самонавиват, а и там яко трият коментарите на несъгласните....

437

Анонимен

преди 14 години

Сутринта на входа на парламента депутатите открили едно странно ла-но.- Това е червена провокация! - извикал ужасен Костов.- Опит за дестбилизация на държавата! - изръмжал Сидеров.- А, това не сме го внедрили ние - митниците вече не са наши! - оправдал се Станишев.- Спокойно, колеги!- намесил се Бойко.-Не виждате ли? Това е финасовият ми министър, който си доспива пред вратата от нощно тв-шоу.