201

Никола

преди 14 години

Тия куркусуци имат вид на юпизирани ***, с мазни "борсалино" прически,като на едно друго *** , което търкаше наровете на "парламентето".С такава злоба убиват най-често от ревност. Така мисля. Не съм специалист.Ако искате мнението на вещ специалист по педалознание обърнете се към сер-гей

200

Ивайло

преди 14 години

Ами нали затова сме в ЕС - за да може да ни притиснат отвън - като стане такова убийство или друго престъпление - ако не беше френската намеса тези 2-мата синковци никога нямаше да бъдат осъдени в България! Французите обче не вярват (и с право) на българското правосъдие и затова ще има процес и във Франция!Д а си припомним и случая със сестрите Белнейски - и там е ясно че се прикрива някой от властта!

199

България над всичко

преди 14 години

това ако е правосъдие и държава.... аз значи съм извънземен...защото всичко е толкова корумпирано и изродско. незнам защо.но когато чета такива статии ме обзема силен гняв и злоба... това общество трябва мн ясно да покаже,от какво нее доволно и съгласно... получава се на практика ,че ние всички служим на политиците и всички органи на власта , а те всички са създадени и избирани,да служат на нас... И сега всички виждаме истината ..а съдийте ги оправдават. Искаме Справедливост Господа Съдии!!!!!!!

198

Анонимен

преди 14 години

Ама нидейти тка, те все ощи са на пътя край Търговище, сменят гума! Адвокатът им не би лъгал Уважаемият съд.

197

Иво

преди 14 години

Желязков и Стоичков откраднали джиесема на Борилски след като го убили -- след това му сменили сим картата и се обаждали с него до Варна - но не им е стигнал акъла че всеки джиесем си има уникален за него IMEI номер - и по него операторите могат да засекат всеки джиесем - откъде и кога е говорено с него - дори и да е с анонимна сим карта!

196

Анонимен

преди 14 години

и каква е ползата от нашата правосъдна система -НИКАКВА Платиш си и се измъкваш Трябва делата да започнат да се решават извън съда .

195

PPP

преди 14 години

С тези погледи на убийци направо им давам смъртна присъда ако имах власт такава. 93 пъти да намушкаш човек... Това е злоба и мъст. Не е като да му вкараш 2-3 тупаника и няколко шута... С нещо ги е превъзхождало момчето лека му пръст! На електричския стол или летална инжекция!!! Само така ще се оправи това племе от подрастваши агресори

194

Анонимен

преди 14 години

Българският студент Мартин Борилски е убит на 18 юли 2000 г. в квартирата му в Париж. Разследването на случая е поето от митичната Криминална бригада към френската съдебна полиция. На местопрестъплението разследващите откриват два окървавени с кръвта на Мартин панталона. ДНК анализ на изоставените на местопрестъплението дрехи показва, че те са на двама български младежи - Георги Желязков и Стоян Стоичков.Кръвта на Желязков е открита под единия от ноктите на жертвата, а изчезналият GSM на Борилски е активиран ден по-късно със SIM картата му. Георги Желязков е син бившия зам.-директор на варненското следствие и известен наказателен адвокат в града - Борислав Желязков. Предполага се, че Стоичков, който не е имал виза за Франция, е влязъл в страната с паспорта на неговия съученик Веселин Димитров.

193

Иво

преди 14 години

Доколкото четох в някои сайтове защитата на тези двамата се е опитала да каже че било имало други виновни - други убийци, но интересното е че на местопрестъплението не са открити следи от други хора. Освен това писаха че единия от двамата е имал и предишно престъпление за което не е бил съден.

192

Анонимен

преди 14 години

Очите им са жестоки на тези двамата. А душите им - черна дупка. Смъртни, а не доживотни присъди. Зверове не се жалят

191

Анонимен

преди 14 години

Един призив и към Кристалина. След Хаити, България е най-бедстващата страна в света, поради безнадеждно болната съдебна система. Тя си е едно жестоко природно бедствие. Хаити ще го оправят, но за България ще са необходими повече усилия. Нека ни защити- ние също сме " хора без глас". И това го вижда цял свят. Господ явно не е българин, но новата комисарка е !

190

Иво

преди 14 години

Дори германския канцлер - Ангела Меркел му говори за съдебната ни система при посещението му в Германия - като намекна че германците наблюдават какво става.

189

Иво

преди 14 години

Бат Бойко добре говори - но освен приказките хората искат да видят и дела! Осъдени министри от тройната коалиция още няма.

188

Анонимен

преди 14 години

Борислав Желязков защитаваше английския запалянко Майкъл Шийлдс, осъден за опит за убийство.Борислав Желязков е адвокат и на известното семейство от варненския общински и ъндърграунд живот Веселин и Христо Данови (съответно син и внук на покойния вътрешен министър и председател на Конституционния съд Христо Данов). Двамата са общински съветници във Варна и арестанти по обвинения за изнудване, трафик на хора и пране на пари.Разпитани по делото български студенти във Франция казват, че Желязков бил с бурен нрав. "Използваше връзките на баща си, за да прави мръсно на всички."

187

Анонимен

преди 14 години

Всичко е ясно. Бойко, изрови томаховката и я размахай с всичка сила срещу прогнилата съдебна власт на страната, която те избрахме да управляваш. Не отстъпвай, ако си мъж. Не се ли срамуваш от френския посланик? Той сигурно цял живоат ще си спомня с погнуса за ниандерталците, в чиято пещера е попаднал. Само едно ме успокоява: френското правосъдие е много строго и понеже престъплението е на тяхна територия, няма да изтърве тези изчадия.

186

do 134

преди 14 години

To ot turski seriali ne ostava mjasto za novinite...

185

нсд

преди 14 години

Съда си изми ръцете ,даде присъди под силен обществен натиск. А не ги задържа нарочно за да могат от ЮАР или Бразилия или от другаде да чуят присъдата и да решат какво да правят. Това може да го направи само Справедливият Български Съд.

184

Nick

преди 14 години

Посланик Етиен дьо Понсен: Бягат и се крият, значи са виновниВъв факта, че двамата осъдени по делото "Борилски" не могат да бъдат идентифицирани географски, аз виждам знак за виновност. Човек, който е невинен, не би избягал, не би се скрил.Така френският посланик у нас Етиен дьо Понсен коментира в интервю за в. "24 часа" информацията за изчезването на Желязков и Стоичков."Те вече са правили същото и преди, избягаха от Франция веднага след престъплението, когато имаше съмнения по техен адрес, след това избягаха и от френските полицаи, които бяха дошли да ги разпитват в България. Във Франция подобно нещо не може да се случи", добави посланик Дьо Понсен. Той обясни, че в неговата страна дори когато обвиняемите идват свободни за началото на процеса при тежко престъпление, каквото очевидно е това в случая "Борилски", те веднага биват задържани, докато трае делото.

183

Анонимен

преди 14 години

Французите искаха присъди, но не уточниха дали желаят подсъдимите да ги лежат. Тука се отвори една вратичка в ултиматума на Франция и нашите се възползваха.

182

Анонимен

преди 14 години

Хайде Франция най-после да млъкне. Ето - вече има присъди.