158

.

преди 14 години

ББ сам го каза още по предизборните си бръщолевения: "Щом като полицията не знае кои са наркодилърите, ми да питат кварталните майки, бе!" Тогава много му знаеше устата, ама сега му стана ясно, ЧЕ БЕЗ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ МОЖЕШ ДА ОБВИНИШ НИКОГО В НИЩО, А ОБРАТНОТО СЕ НАРИЧА КЛЕВЕТА. И какво сега? Скри се като мишка в трици. И нищо ново. В тая държава само се бърбори, а сега снегът си вали ли вали... какво ли още ни чака??

157

do mitak

преди 14 години

Митак,тъй като познам няколко човека от вашия бранш,наистина те разбирам за какво говориш,въпреки че не съм много голям почитател на "униформените" има много случай в който ги разбирам и оправдавам техни брутални грешки.Успех на полицайте,дано ги заловят всички :)

156

Positive

преди 14 години

В интерес на истината нещата никага не са само черни или само бели. Да, доста сме зле от към борбата с какъвто и да е вид престъпоност, но все пак не бива да изливаме яда върху самите полицаи. И на тях сигурно не им е лесно. Дори и да имаш желание да си свършиш работата като хората, то тогава някое друго звено от системата ще се окаже слабо. Важно е поне нагласа си да започнем да меним. Промяната е процес. Нека поне започне от елиминирането на хейтерското мислене.

155

Анонимен

преди 14 години

Защо пък "наглите" сигурно защото са си позволили да отвличат от недосегаемите

154

Заплатитееее

преди 14 години

Да връщат заплатите за последните 10 години !!! Тези 20 ареста ни излязоха ЗЛАТНИ ! За тези пари, които клоуните с униформи са опоскали досега, двама наемни килъри цяха да изтребят не само бандитите ни, но и роднините им до девето коляно. Българската полиция е ужасно, кошмарно скъпоструващо и неефективно начинание.

153

Vik

преди 14 години

Успех!!! Обаче не забравяйте, че очакваме резултати- т.е. след арестите- качествено следствие, справедлив съд, ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА, затвор....

152

.

преди 14 години

Извинявайте, не ни е смешна полицията, смешна ни е държавата, смешни сме и ние.

151

Анонимен

преди 14 години

Наглите кой са ПОЛИЦАИТЕ ИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?

150

Анонимен

преди 14 години

Не си прав не са на границата те са извън всякакви граници

149

съдята

преди 14 години

тия негодници, накрая взеха да вдигат пушилка ,ако не ви е ясно това е пепел в очите на обществото , днес са задържани ,а утре ......?!

148

.

преди 14 години

Ей, ато почне всичко да се слага по общ знаменател... вярно, има дебели и мързеливи корумпирани ченгета, но има и такива, които се опитват да си вършат работата. Лошото е, че такива като ББ и ЦЦ нареждат...

147

Just Smile

преди 14 години

Смятай колко ни е смешна полицията, че няколко ареста за 10 години се превърнаха в топ новината на държавата :-) А досега за какво вземахте заплати бе лоени топки с фуражки ?!

146

Хайдутин

преди 14 години

Ба колко вземаше от москвичите на пато, я си кажи да не каа аз за 20лв *** ми прибаа оти нем ся 2лв за чистачка да си тура ама вика твоа чувек без кола щтели *** остават иначе аман бре а за дарва с кво ша ида после бре а джибрата с кво ша а карам а

145

Пресметлив

преди 14 години

Какъв труд бе ?!?! ЕДИН МИЛИАРД ни струват торбите с униформа. Прости, мързеливи и дебели. Едно местопрестъпление не са обработили свястно досега. Ходят с 46 номер обувки, пушат и пръцкат докато не заличат всяка улика.Понякога си мисля, че нарочно в полицията ги подбират на границата на малоумието.

144

Някой нейде ...

преди 14 години

Защо имам чувството, че целта на днешния биатлон е да се набавят малко коледни премии за "героите" от МВР, както и да се захранят с клиенти изгладнелите напоследък съдии и прокурори. Някой нейде пак не си е платил а ?

143

.

преди 14 години

Мда, а след това е предполагам 'освежаване'??!

142

Анонимен

преди 14 години

Полицейската акция в цялата страна е за "профилактиране на престъпния контингент", обяви още министърът. Вчера, по повод серията грабежи от последните дни, министърът обяви, че съвсем скоро започва "респектиране на криминалния контингент". Ал Бънди рулзззз :)))

141

.

преди 14 години

ами никой отдавна не вярва на полицията...

140

Митак

преди 14 години

Колеги, защо няма един от вас , който да каже нещо добро за тези момчета /полицайчета/, които с риск на своя живот и този на семействата си вършат работата? Работил съм в криминална полиция и зная за какъв къртовски труд става дума!

139

topcho

преди 14 години

da gi vkarat na toploda i da si otvlichat sega toaletnata hartia v zatvora..