46

бесен

преди 15 години

Ей,смотльо,аз съм от ХасковолНа 52 г.съм пенсионер по болест, а жена ми 25 дни в месеца прави обувки и взема 270лв.Махни и 50лв. за автобус и ми кажи как издържам студент.Да ти го начукам в умната комунистическа уста!

45

преди 15 години

Това няма да доведе до понижаване на потреблението, а до повишаване на сметките...

44

Щирлиц

преди 15 години

От сигурен източник научих, че ще се въведе и данък върху данъка за потребление на енергия.

43

prayer4eto.blog.bg

преди 15 години

Скоро май ни предвиждат освен данък "Въздух" и данък "The Big Brother is watching" ... :-D

42

baimile

преди 15 години

P.S. И сега електроенергията в БГ е най-скъпа в цяла Европа

41

L

преди 15 години

Потребителите наистина ще свият потреблението си, но не на енергия, а на други стоки. Енергията е СРЪХОБЛОЖЕНА с данъци и това е МНОГО ОПАСНО!!!!

40

valsodar.blog.bg

преди 15 години

Гениална Идея - Слава на Световната Банка !Слава !Да се свети Името й !Но, защо да спираме до тук ?!Българина яде най-много хляб в целият ЕС.Да се наложи и данък хляб - поне по 10 лева за един хляб и да видите как народа ще прояде масово пържоли и пасти, ама хляб повече няма да вкуси през живота си.Въпреки отчайващите условия у нас, продължават да се раждат деца. Деца на една нация заплашваща устоите на целият световен ред. Крайно време е , да се въведе и данък Живот, с който броят на българите в държавата ни да се сведе до хигиенният минимум. Наместо държавата да плаща детски, всеки месец да събира поне по 100 лева , ей така на калпак. За какво ще се изхарчат не берете грижа, сякаш сега знаете за какво ви харчат парите ?! Българина пие много, при това домашни алкохоли застрашаващи интересите на големите производители - тоя проблем го решихме с акциза върху казаните по села и паланки, ама какво пречи да се вдигне и той, че да се подмажем пред световната банка ! Българина прекалено много пита и задава неудобни въпроси.Затова и следва да се въведе данък Акъл - за всеки с ниво на интелигентност над това на *** в "Биг Брадър" - годишен данък поне от по 10 000 евро ! Кат е толкоз умен, какво му пречи да измисли как да плати и тях ?!И изобщо, каква е тая измислена държава България ?!Да се закрие немедленно , със същата лекота с която ни се спряха и ядрените мощности на енергийно независима държава ! Световната банка ще се успокои едва тогава, когато по нашите земи не остане нито един българин, а на негово място не започне *** да пее от минаре ! Поредният хит от Мюзик Айдъл.Айде, стига сте чели, ами идете и се гръмнете !Няма да сърдим Експертите със съществуванието си я !

39

baimile

преди 15 години

Пълни глупости ... това пак е измислица на нашите политици - само Лондон или Париж сигурно използват повече електроенергия от цяла България

38

Българин

преди 15 години

Няма начин и това не е вариант! Ще ни осъдят за унищожението на горите(което ще е вярно, му)! Я да си плащаме данъка и толкова, един повече един по-малко се тая! Само ако може тоя да е 145%! Да нямаме пари за нищо друго! Да си изпукаме от глад и да решим проблемите на тия "гении" от Световната банка! *** долни!

37

Даола

преди 15 години

Върху цената на тока плащаме ДДС, което след това се връща на собственика - какъв данък още искат?Тези европейски чиновници с тлъсти заплати не разбират ли, че европейските стандарти се оказват цинични за българина - той няма необходимите доходи, инфраструктура и какво ли още не.С една дума България предимно изпълнява графата задължения, а не бонуси. Облагите са най-вече за онези българи, които работят в системаната на Ес - много любопитно е колко са те на брой към днешна дата?

36

преди 15 години

снимката пак е яка...какво общо има с данъка и тока, може би бойлера :)

35

m k

преди 15 години

da prav e nomer 2

34

преди 15 години

тия са болни отвсякъде, ами да палим дърва в апартаментите си ли???

33

преди 15 години

Това, което сте изписали без да си напрягате особено ума, предполага поне три алтернативни топлоизточници - ел.енергия, парно и природен газ. След като в квартала се доставя само ел. енергия, на ли да мина,за да ви оправя коефициента бе, световнобанкови ***?

32

преди 15 години

А ДАНЪК ЗАТОВА ,ЧЕ ВЕГЕТИРАМЕ В Б-Я , НЯМА ЛИ ДА ИМА!???

31

преди 15 години

Гледам това го изчисляват на базата на БВП, да направят нещо да вдигнат последния, а не да дават "гениални" идеи за нови данъци.

30

fakir

преди 15 години

Да Ви е честито тепърва ще има нови данъци. Разбрахте ли сега що е цялата изкуствена истерия около "глобалното затопляне". ЕФЕКТИВНИТЕ И БОГАТИТЕ ... ЛАРШ, БЕДНИТЕ И НЕЕФЕКТИВНИ ... ДАНЪЦИ. Писва ти от данъци? Искаш да си ефективен? Трябват ти пари за това? Ама разбира се ... земи тоя бърз "ЗАЕМ". Окей сега какво ти трябва? Техология от къде? От ЕФЕКТИВНИТЕ ЕСТЕСТВЕНО ... ОТКЪДЕТО Е И ЗАЕМА :D.Такааам, теглим чертата ... 1. Данъци (вземат ти пари) 2. Заем (Задлъжнаваш и ти вземат пари), Техология (вземат ти това което са ти дали като заем) Резултата: за да не си задължен трябва да си длъжник? ДАМ ГОЛОБАНО ПЕЦАКВАНЕ Е ВСЕ ПАК ...

29

:(

преди 15 години

Тия хора още повече откачиха :(

28

преди 15 години

V Germaniq elektro uredite sa po-visoko kachestveni i polzuvat po-malko energia. Danakut na tezi stoki pri nas trqbva da se premahne.

27

преди 15 години

яжте луканки ве....кои са тия експерти? Какво зимане даване имам аз с тях. Проверих и документите от дедите ми нямам никакви завещания или каквото и да е с каквито и да е експерти ако ще и от Мелмак.Моля който има някакви взаимоотношения с тях да си признае тука... какво е задлъжнял и кой ще му дига тока