140

Възраждане

преди 6 часа

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

139

Браво

преди 6 часа

Възраждане втори! На следващите избори първи!

138

Един от 70%

преди 6 часа

Айде всички гласуващи, този път се напънете повечко и ни изберете хубав парламент. А аз ще ида за гъби, че не ми се занимава с глупости в почивния ден.

137

Възраждане

преди 6 часа

126 е напълно прав, само глупави хора плюят политиците или (бивша) половинка, защото е казано "вода при вода отива". Колкото и да са отвратителни, вие не сте по-добър, хулите може да са верни, но по-добре човек да си мълчи, защото пикае срещу вятъра. За разлика от Америка, където има само две партии и то пластмасови, тук разнообразие има. В България все още има някаква свобода, благодарение на седераската некадърност че не успяха да ни направят "нормална държава", не я пропилявайте

136

анонимен

преди 6 часа

Защо трябва да влязат в парламента доказани шарлатани, та нали заради тях нямаме нормално управление последните 4 години. Замислете се малко бе хора и не робувайте на внушения с които ви хващат като шарани на гола кука.

135

Анонимен

преди 6 часа

До недоумявам защо Недоумяваш, ама е така. С китка, без китка, не само купените, но и корпоративните гласове са за ГЕРБ и ДПС. ППДБ просто нямат корпоративни гласове. Ама продължавай да търсиш под вола теле, а истината ще ти избоде очите.

134

Анонимен

преди 6 часа

Всичко зависи от нас. Тия дето не гласувахте предният път - сега излезте и ги накажете. Ако резултатите са същите при по висока активност, ще е пределно ясно за всички, че всичко е нагласено.

133

Гиб Мелсън

преди 6 часа

Индианците по нашите земи не са малко. Всеки четвърти е с Винету! Обаче ми прави впечатление, че и двете депесета влизат в парламента, което ме води до мисълта, че Сокола и Шиши правят някакъв цирк, ужким са се изпокарали а в крайна сметка с това разделяне на електората ще имат 100 процента мобилизация и в крайна сметка сумарно двете Депесета съвсем скоро до две три години ще имат превес над която и да е било друга партия и сами ще управляват България.

132

Анонимен

преди 6 часа

Масови протести ще има, като свършат парите. Това време скоро ще дойде, защото няма как всички да са администрация, милиционери и пенсионери, а никой да не работи. Няма откъде... Колкото и чантаджии и клиентела да гласуват за пожарникаря, няма да минат 15 процента. Големи изненади ще има този път. На Дебелян ще му вземат парите и ще го излъжат, но те тези пари са си откраднати от нас, така че всичко ще е на наш гръб.

131

Анонимен

преди 6 часа

До Марк ТвенАми пробвай без избори, невежо. Цитатът първо не е точен, второ информирай се за конкретната обстновка преди повече от 150 години назад, на другия бряг на океана.

130

Анонимен

преди 6 часа

Ако няма кого да изберете, значи не харесвате себе си. Плачете за времената, когато ви казваха задължително за кого да гласувате. И лека-полека, ще ги върнете. И тогава ще се сърдите на себе си, не на друг. Човек не цени нещо, което му е дадено даром.Също като разглезено дете, което чупи играчката си.

129

Марк Твен

преди 6 часа

Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили.

128

недоумявам защо

преди 6 часа

само ГЕРБ и ДПС-Ново начало,според коментарите купували гласове,само Бойко и Пеевски били лошите , а другите видиш ли ,херувимчета ,с китка да ги закичиш!? Доган ,Кирчо,кокорчо,Ристо ,БСП -обединени,Р.Овч,президента,Коцьо-максудата,ами" Боташ" забравихте ли? Нееее, просто избирам по малкото зло, и да по-добре беше преди 4г. ,и за европейска България в цивилизования свят!

127

до 127

преди 6 часа

То е дори повече от логика. Ще ти извади очите. Е, ако си роден след 2000 донякъде си извинен. Ама вземи се информирай, не боли.

126

Анонимен

преди 6 часа

Излезте на масови протести за да спрат да ви лъжат с избори. Сто хиляди умрели гласуват за ГЕРБ, а 30 хиляди гласа за пп са манипулирани от ЦИК и рик за да станат невалидни. Само бой и трудови лагери докато не се възстанови държавността. Прасетата на Пеевски в ДАНС и съдебната система направо да полетят от прозорците

125

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 124 - Да ти имам логиката! Дето изобщо я нямаш! Ама приписваш собствена липса на всички хора.

124

Анонимен

преди 6 часа

то и за герп гласува само търтеите от администрацията, всичко останало е купено, невалидните бюлетини са над 30% благодарение на гербаджийската цик, пак благодарение на тях машините няма да работят, та така печели герп

123

Анонимен

преди 6 часа

До до 114 - Ако гласуваха децата, да, щеше да е, но гласуват пораснали хора с опит и умение да преценяват, не да прецЕнят и да се ловят на опорки.

122

Анонимен

преди 6 часа

Ако няма кого да изберете, значи не харесвате СЕБЕ СИ.Няма друга логика. Тези хора не са марсианци. Те са от нас. Що за безотговорност. Вие сте все едно в магазин от пиле мляко и нищо не ви харесва. Май плачете за времената, когато на рафта имаше само едни червени пиперки и щете не щете, ще си ги купите. Защото ако не - няма работа.

121

Анонимен

преди 6 часа

Като направим граждански арест на трафиканта Борисов ще си намерят мястото