15

Анонимен

преди 7 часа

Пълни глупости на изкуфялия запад.

14

Др Толев

преди 7 часа

Пич..ти хич не си уред.,.Знаеш ли,или само подозираш.Попитай в огледалото.

13

Анонимен

преди 7 часа

Айде стига глупости, Русия си има отдавнашни истории с Украйна, пък и Путин отпреди години предупреждаваше за сблъсък. Тръгнали да нападат целия свят, друг път. Но едно особено слънце може да заработите на всички с тая помощ за зеления и простотиите, дето вършите и говорите.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Борис Писторус е поредният евреин шизофреник,кокро издевателствува над Българският Свети Дойч Народ. И тук съвсем рвакнонвсеки може да види поредното доказтелство,че ЕВРЕИТЕ СА ПОТОМСТВЕНИ ШИЗОФРЕНИЦИ И САДИСТИ С КАТЕГОРИЧНА ПАРАНОЯ. Докато живеех пет години в Страсбург видях с очите си,че Германия е наводнена с руснаци,на чиито балкони висеше ликът на еврвинът монгол Путин. Писториус е и..д..и...о..т. за усмирителна риза. Ч..и..ф..у..т..путинист ! Да живее Българо-Германският Народ Галия !

11

УкрОлиго Шибаляка

преди 7 часа

Това триста пъти има обяснява Путин за какво е това СВО,и какви му са целите.Не триста ,три хиляди пъти им каза,но когато си изтрещял войнолюбив рептил,няма начин да чуеш.И този оклук ще е новия канцлер.

10

Руси

преди 7 часа

Скоро няма да има и шницел за тези алабуги. Дано руснаците ги изчистят от този свят тези нацисти. Много ме кефи как най-големите *** в исторически план като Сащ и Германия сега дават акъл. Абе аланколу!!

9

Анонимен

преди 7 часа

Колкото и да го повтарят това, че Украйна е само началото, няма кой да повярва на такива небивалици.

8

Христо Христов

преди 8 часа

Русия трябва бързо да спре вноса си от германия и икономиката на шолци и бербок да бъде срутена, а немският про'с'так изхвърлен на улицата безработен и на социялки!

7

До 4

преди 8 часа

Абе и ти си рдин заспал люшнак тъпоъгълен...откъде се появявате такива уруди ..

6

Анонимен

преди 8 часа

Време е психиатрите да се намесят западняците изчеткаха!!!

5

Анонимен

преди 8 часа

У берлин и цяла Германия в пълно с мигранти от кол и въже,фашисти вие че ще следващите които Путин че унищожи гадове фашиски

4

Анонимен

преди 8 часа

Най-големия коз на Русия е че САЩ са вързали ръцете на Украйна и не им дават да бият по руска територия с оръжията които САЩ най-имат в изобилие. Не ми ги хвалете руснаците къде щели да стигнат.

3

Христо Христов

преди 8 часа

Дано е прав и Русия унищожи германия. Този път завинаги! Все пак 2021 година Русия се молеше поне 6 месеца на Запада да седнат на масата и мирно преговарят само за едно: Украйна даьне влиза в НАТО. Нито една западна държава, включително гарантите по Минск, германия и Франция не проявиха желание. По това време Русия беше лошо въоръжена и слаба. Сега вече нещата са различни и лицемерният Запад не заслужава да живее в мир! Мачкай Вова!

2

Чичо Митко вълната

преди 8 часа

Каква пълна олигоффрения ги тресе тия измети...бааааа..много долни мноооогоо..гнъсни лъжци

1

така е

преди 8 часа

Прав е, нацистите трябва да се гонят до Берлин. Така е било, така и ще бъде.