62

бг смешки 2

преди 4 месеца

Къдравата СЮ , бОКО тИВКАТАИ еврейна с Трабанта ПАСИ ще оправят БГ ама на куково лято ! жалко за БГ

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Боко Магнитски Народът е казал " Бог помага , но в кошара не вкарва " , ние се отказахме да спасяваме Родината си и се отвърнахме от нея , харизахме я на айдуци , ти си взел на Бог да се осланяш .

60

анонимен

преди 4 месеца

май тия натовци някакси тихомълком пристигат, предупредили са ги за българската народна любов!

59

Възрожденец

преди 4 месеца

Възраждане ще спаси България въпреки предателите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+

58

до 62

преди 4 месеца

До Боко Магнитскилошото ече не е само БОКО ТИКВАТА И СВИНЕЕВСКИ ....а и Запада основно САЩ ( но не само ) ограбват България напълно безнаказано защото българскияъ" народа " е яко про2ст и го позволява !

57

Анонимен

преди 4 месеца

Буци има едни пари за опазване , големи пари , " емигрирали " в годините тук и там по Света , евроатлантическия свят , този същия дето му легна насърце напоследък , ама много му легна , възможно ли е ние да идем курбан в името на тези пари , мисля , че да .

56

Боко Шиши

преди 4 месеца

Ако герб ДПС итн дъното управляват България пак няма да има пари за нищо.

55

ааа2

преди 4 месеца

20 годишен пълопраен член на НАТО - някой да е едиял нещо хубаво за БГ от НАТО ,ЕС и Запада ?!?!?! чудя се как има още хора които не схващат че ЗАПАДА и в частност САЩ И АНГЛИЯ само ограбват а не помогат на света с нищо ! ....

54

ало ало

преди 4 месеца

хесапа от банкета е, ще изядат един курник пилета, три дамаджани вино и едно конско да пращаме войници в украйна за пушечно месо, по заповед на фюрера зеленски!

53

Бюлетина 12

преди 4 месеца

Да спасим Европа от безумието на марионетките. После вече ще са ни залели с плътни миграционни маси, които винаги ще гласуват за марионетките от глобалистките предателски партии. Справка - Франция и Германия. Да спасим Майка България и да възродим европейския континент! Време е за Възраждане на България и Европа!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Мдааа, време е героичните евроатлантицибда се отправят на далечни и дълги ваканции! Иде време за някои по-неприятни моменти в историята ни като членки на ОСАД. Щом така ни налазиха и заухажваха не е на хубаво. Време е да си заработим новите американски оръжия, предоставени от нашите съюзници! Раята да се стяга! За другите е ясно. Кой в Испания, кпй в Германия... Неотложно е!

51

до 54

преди 4 месеца

До Анонимене те ни закопаха вече бро - закъснял си !

50

ааааа

преди 4 месеца

Сю че му набият неколко чимбера ако не слуша ..сега ще получи поредните нареждания какво да прави ! възможно е да американците да ескалират войната с разни схеми ...тяхната иконмика се храни от ВОЙНИ и крадене на ресурси !

49

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ пак управлява. Ще ни закопае напълно.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Почва да мирише на изгряло , опичайте си акъла за изборите .

47

бг смешки 2

преди 4 месеца

Йъдрава СЮ е слуга на тези евро-аталичеснки интереси !

46

Анонимен

преди 4 месеца

От къде да знае генералния секретар на НАТО че го посреща представител на партия която е сделана в Москва

45

123

преди 4 месеца

Не отива в Турция, където е най- голямата армия в НАТО, а идва в бедна България, където имаме символична войска. Говореше се преди, че ще разполагат бази тук, за спиране на руснаците откъм Черно море. Този болен човек, с Бехтерев- автоимунна болест е решил точно нас, православните, които никога не сме воювали пряко с Русия да унищожи. Виновни са за мен правителството, и старото и новото, че продължават да ни въвличат в тази безумна война!

44

ДО НЕСЕБЪР

преди 4 месеца

До несебърНАТО пази американците и техните оръжейни фирми не ЕВРОПА камо ли българия ! НЕ сте ли го разбрали вече ....

43

До А

преди 4 месеца

"Някой знае ли защо го посреща "Къдравата Сю"?" - Ами, щот е евров атлантик, кой да го посрещне? Някой от тия, дет го плюят ли?