54

Анонимен

преди 4 месеца

Ей стига с тези работи нека превземсТ хората те са си техни Ленин хрушчов, Сталин са взимали от Русия и са лепили да правят измислена Украйна, остават още сумска област, одеска област, Николаев ска област, днепропетеовска област Полтава, харков, суми и черногорска област а и кировоград ска област това са си руско население.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Днес на един товарен адрес в Дания имаше един украинец на 38 години. Каза че са му пратили повиквателна и понеже в Одеска област има къща в която живеят жена му и трите му деца. Сега след като е в чужбина щели да му вземат къщата,процедурата по отнемането траела около една година,и той се надява Руснаците до една година да превземат Одеска област. И той иска Русия да ги освободи от Зеленски

52

Междувременно

преди 4 месеца

До такава степен напредва Немската ДЕиндустриализация, че се налага да съкращават масово. Но в опит да намалят социалната цена наместо да съкратят 20% от работната сила просто намаляват работното време на всички с 20%! С идеята да е паралелно на намаляването на производството което също скоро ще стигне 20%! Ауфвидазеен Дойчланд!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Представяте ли си,какво се случва с хорицата,които не са избягали от тези селца.Страх,терор и жестокости от окупаторите са ежедневие за тях.И това са възрастни хора,които няма къде да избягат,а ще са принудени да живеят с пияни диваци,нямащи грам човешко в рях.

50

Ром'с

преди 4 месеца

Абе товарищи джурналисти ,защо не пишете за главното на тоз запис ? Трудно ли Ви е Истината да напишите ,не смеете ли или не получавате достаточно информация? Зеленски на тоз запис се обръща към Байден!!! и Си и им се моли да присъстват на срещата му в Швейцария и да одобрят "Формулата му за мир",те просто го игнорират за таз среда на 14-16 юни (май на тех да и бе...) Това е целта на обращение то му от Харков,нима е трудно да кажете Истината?!

49

Мед Вед

преди 4 месеца

На руснаците не им ли свършиха пералните и микровълновите,както ни фейкваха в началото?! Пуститеи им ракети,нямат свършване

48

не е Ванга

преди 4 месеца

Всеки обикновен българин знае , че руските войници напредват . Те са с опит от други военни сражения . С прошарени коси и без зъби /комфорта им е в армията- имат формално семейства/. Напредва докато стигнат Полша , границата на НАТО . България може и дава бомбят като НЕ ЛОЯЛЕН член на НАТО. Но нас ни интересува. Ние искаме да знаем до кога ще сме в Чакалнята на Б. Б. вижда от ГЕРБ

47

Браво!

преди 4 месеца

Отлична новина! А да попитам,какво става с контранаступа бе?

46

Фют

преди 4 месеца

До 46. Нали освобождавахте бе, л***хман. Що пишеш превзеха. Хага ви чака търпеливо.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Вече 20% от Украйна са превзети.

44

До 41

преди 4 месеца

Прав сте, но западните лидери гордо нарекоха конфликта с Русия война на изтощение, но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия?

43

Анонимен

преди 4 месеца

Разбрахте ли пропагандите на Урките - магазина който взривиха братушките е всъщност склад залепен за магазина и вътре са складирани боеприпаси. Точно за това и бяха вторичните експлозии. Та така ви лъже западната пропаганда.

42

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Еврото било отстъпил на рублата и юана. Затова всичките имоти в Москва са в Евро.

41

Европейци полудяват

преди 4 месеца

Най-често споменаваните от европейските граждани причини да им се разхлопа дъската са притесненията, свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето.Тук си струва да припомним, че именно Европа, подбудена от САЩ, инициира икономическия развод с Русия, в продължение на 10 години активно участва в превръщането на Украйна в неонацистка антируска държава, и към момента продължава да я снабдява с оръжие.

40

дедо Груйо @ Поморие

преди 4 месеца

Русия няма оръжията, парите и компетенцията да победи Европа. В момента Нато е много силен, а те си харчат паричките и бомбите. Един светъл ден те ще свършат. И после ще стане ба гол г чифте пищови.

39

До 37

преди 4 месеца

Така е. Икономическата роля на Европа в света продължава да намалява според СУИФТ еврото вече е отстъпило място на юана в международните разплащания. Конкурентоспособността на европейските продукти пада. Производствената им цена се е вдигнала до неконкурентноспособни нива, защото тя вече не се поддържа от евтините руски енергийни ресурси. Последна ще го разбере Урсулката.

38

Българин

преди 4 месеца

Дано скоро дойдат да ни освободят и нас от новото европейско робство...

37

Статистиката

преди 4 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).

36

Когато загърмят

преди 4 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

35

МАЙКА РУСИЯ

преди 4 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. Повече от 40 държави хвърлят ракета след ракета, танк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ла-па. Още малко и тази ла-па ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!