152

Анонимен

преди 4 месеца

Изказване на политрук,не на министър! Надъхан,но не става за такъв пост! А бе толкова е лесно! Гледай в другите страни как го правят! А той показва лоялност на някой! Срамота!

151

Анонимен

преди 4 месеца

Как се нарича като манталитет човек, на който всеки му е виновен, но не и той? ***! А когато това стане колективен манталитет на хора в една държава-Русия! Некадърни, мързеливи, пияници, глупави....и все другите им виновни!

150

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не беше министър щях да го разбера! Защото за да бъдеш министър,трябва да си мериш думите,да бъдеш не пропагандатор,а дипломат преди всичко! Такова изказване показва дърводелско мислене,без капка дипломатическа интелигенция и такт!

149

сиромах

преди 4 месеца

Танасее мислех си ,че имаш повече багаж в горната част на тялото,ама ти си бил много ограничен!Със сигурност си спомняш как при социализма се оправдавахме със западните държави,а сега посоката на вятъра ви завъртя като ветропоказатели и припявате като в транс на новите си господари!Абе спрете се за малко и помислете,За какво сме им на Русия, само да си създават дертове с хора ,които постоянно сменят посоката си на движение като шугави овце ли?

148

Тома неверни

преди 4 месеца

Този възрстният,вместо да се реди на промоциите в Кауфланд,станал министЕр....Ми що не се поизнесе за нарисуваните ни фантоми,дето ни бранят?????Армия от послушковци са тЕя министри

147

Анонимен

преди 4 месеца

Ако се потите като пишете, че обичате комунистите, какво правите, като бягате от тях?

146

Мазно Турско Кафе

преди 4 месеца

Запрянов и Евтимов са предатели и родоотстъпници!

145

Анонимен

преди 4 месеца

Тия глупости как Запада мразел Русия са вековна мантра още от империята! И как са им виновни за цялата изостаналост.....А защо Русия мрази Запада, ще им откраднат пущинака ли ? Той още Петър Първи се е опитал да европеизира Русия, но не могъл, защото са много *** и изостанали! И това никак не се преодолява и до ден днешен, и за в бъдеще ще е така!

144

Анонимен

преди 4 месеца

Откривам странна прилика между туземните " държавници " и кучетата , търсят си господар , кучетата са малко по ненастоятелни , в един момент разбират , че не им е мястото там .

143

Анонимен

преди 4 месеца

До 137- явно не си разбрал какво работят военните -справка Украина! Аз предпочитам нашите да са безработни!

142

Анонимен

преди 4 месеца

Целта на Кремъл е унищожението на Русия.

141

Българин

преди 4 месеца

Сега ние българите трябва да подкрепяме безусловно Украйна. Всичко друго е в помощ на русия и на путин.

140

Гражданин на света

преди 4 месеца

При Тодор Живков и социализма при 45 годишната руска окупация нямахме тоалетна хартия и банани, а Възраждане искат да предоговарят договора с ЕС да не можеме да бегаме на запад бедните българи да купуваме евтини самолетни билети да живееме като граждани на света, в ЕС и бедните българи има за нас евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

139

Анонимен

преди 4 месеца

До 143- татуирай го на бузките на сестра си.

138

Анонимен

преди 4 месеца

В Германия вече не е престъпление притежаването на детска порнография. Вчера немският парламент официално гласува това. Този акт бе отпразнуван от активистка група за педофилски права, която настоява възрастта за съгласие да бъде намалена на 12 години.

137

Анонимен

преди 4 месеца

СССР през 50-те и 60-те години, а след това и възстановилата се след петнайсетгодишния провал сегашна Русия, отнеха от петстотингодишното господство на Западна Европа неговата основа - военното превъзходство. Върху този фундамент беше построено господството в световната политика, култура, икономика, което позволяваше налагането на свои интереси и ред и най-вече - изсмукването на БВП в своя полза. Загубата на половинхилядолетната хегемония е дълбоката причина за бясната омраза на Запада спрямо Русия, на опита му да я съкруши.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Незнам запада защо не обичат Сталин, след като е затрил близо 10 млн руснаци? Нали това е целта на демократичния свят? Всички искате да ги затриете, пък плюете Йосиф Висарионович, които е свършил много повече от вас!

135

Анонимен

преди 4 месеца

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично както СССР. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

134

re

преди 4 месеца

Запрянов знае добре целите на Кремъл. Дали той не е Щирлиц-2 ?

133

Анонимен

преди 4 месеца

Маразма ходи по хората, не по животните