369

Анонимен

преди 4 месеца

Европа счита, че има цивилизационна мисия в Русия и никога няма да се откаже да я реализира. Рискът ще е най-голям за източните европейци, тъй като естествено на техните територии ще се водят най-разрушителните сражения. Новото, следвоенното обединение на Европа май ще доведе до нова голяма война на континента.

368

82-ОМБР

преди 4 месеца

Не сме по-назад от русия с атома! Аъом ще има за блатните от сърце!

367

82-ОМБР

преди 4 месеца

русия също ще стане ядрена пустиня!

366

Жиката

преди 4 месеца

Нека продължават в този дух и ще ЕС ще бъде ядрена пустиня.Сигурен начин да се предпази Русия от запад.

365

82-ОМБР

преди 4 месеца

Ще дадем! Ще запълним! Ще победим задъхващия се окупатор!

364

Анонимен

преди 4 месеца

До Накратко Накратко, това е поредната руска опорка, с която ще "плашим" за да сеем раздори.

363

Накратко

преди 4 месеца

Западните страни от НАТО ще дадат парите,оръжието и боеприпасите, а Източните членки на НАТО щото са бедни и нямат нито пари, нито оръжие , нито боеприпаси ще дарят обилно количество пушечно месо за попълване липсите в УкроАрмията... Войната няма да свърши с последния украинец... ще свърши с последния източноевропеец. Гответе се за Мобилизация. От няколко години законът ни за Мобилизация е гласуван и приет от Народното събрание. Да не се изненадате?

362

ха ха ха

преди 4 месеца

Кое НАТО ? Онова с 47% ЛГБТИ+ състав ли ? Я се позаинтересувайте за НАТОвския Ден на високите токчета , в който Натовски войници и офицери ходят на работа с поли и високи токчета . Я вижте снимки на натовските бази във дните когато обратните "празнуват" на Прайд шествията си , колко са им окичени базите с многоцветните джендърски знаменца. Я прочетете за дългите опашки пред кабинетите на психолога след Натовски мисии на войници със стрес и ментални проблеми...ТОВА НАТО няма да отиде в Русия.END.

361

Анонимен

преди 4 месеца

Оу ужас пак пълно със български малцинства от по. М. Ашко мухамедански пройзход вчера се издадоха под статията за Сребреница, и роми подплатени от Сорос и вечно със тяхните клишета тоз бил копейка ония бил копейка

360

Тон

преди 4 месеца

И все пак Русия е до нас,а местото на Америка е зад океана ,това също го знаем!

359

Анонимен

преди 4 месеца

Този път да се надяваме, че англосаксите ще играят от страната на ЕС. Това е много важно. Иначе ще се случи потретване на резултата, което няма да е никак добре. Защото те и през 30-те ухажваха хер Хитлер и му сваляха звезди, но после го измамиха. Струва ми се, че днешните евро лидери отново поемат некалкулиран риск със САЩ и Обединеното кралство. Дано действителността ме опровергае.

358

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не питате Молдова дали мисли като Орбан?

357

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е далеч от ЕС , политически , финансово , като култура . Местото и е в Азия . Това го знае всеки българин бил преди в СССР и сега в Русия сия .

356

Крундел

преди 4 месеца

Като не го кефи мнозинството какво решава/прави винаги е възможно да си тръгне, никой няма да му праща танкове и войска, както навремето тия, на които сега им лиже задните части...

355

хаха

преди 4 месеца

урките се усра ха. Русия се справи с тях. А уж щяха да защитават Европа. Толкоз пари и оръжия им пратихме, всичко замина в калта !

354

Объркан

преди 4 месеца

Обяснете ми копейки - как може да се обсъжда нещо което според вас отдавна се е случило?

353

Анонимен

преди 4 месеца

Русия не е дозряла да има стария германски мениджмънт. В Ру винаги са управлявали от позиция на графско високомерие, а простолюдието е кал под подметката му. А Германия отдавна не е тази за която я мислите и си спомняте. Тя е колония.

352

Объкан

преди 4 месеца

Па нали копейките разправят наляво и надясно, че вече имало натовски войници в Украйна и че раснците воюват с НАТО. Сега на кого да вярвам - на унгарския предател или на бг копейките?

351

Анонимен

преди 4 месеца

Без ресурсите и териториите на Русия, ЕС е мъртъв. Това ще е война за оцеляване.

350

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС изигра много добре картите си в Украйна. Сега трябва да нанесе последния съкрушителен удар върху руснаците.