40

Анонимен

преди 4 месеца

Имат 6 месеца да го убият. Ако не го убият до 6 месеца, с ЕС край. Край с ЕС. Тръмп става президент есента и край с ЕС.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от Украйна, и разправя, че Украйна ще победи Русия, и Русия никога няма да има обща граница с Унгария.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от Унгария, и разправя, че Унгария няма обща граница с Русия, и никога няма да има обща граница с Русия.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Макрон не изключи сухопътни операции в Украйна в даден момент. Франция е 2 пъти по силна от Русия, не го забравяйте, Русия няма никакъв шанс когато френските части влязат в Украйна.

36

Анонимен

преди 4 месеца

На надъханите бедни копейки ще кажа че смешна Русия няма пари за нищо. Китай изнася окомо 0.12% от продукцията си за жалка Русия. 80% за САЩ и ЕС. Останалото за разни други бедняци в околията. Иначе си вЕрвайте, русофилски слугинаж бачкаторски и ЕС, колко е велика Вашата Русия. Ама не искате да работите за 160$ във Воронеж, нали? Тичате да слугувате из ЕС. Съвсем отделно, че там на година изкарвате колкото у нас ИТ спец за седмица.

35

До 35

преди 4 месеца

Географията ти е много слаба. Знаеш ли къде се намира Унгария?

34

До 33

преди 4 месеца

Следна класа не съществува никъде по света от 1971 година. За САЩ от 2008 година. Това да имаш имот, хеле пък още по-малко кола, не те преви средна класа. Средна класа е човек, който притежава активи за над 2 милиона долара, отделно от 2 имота и 2 милиона долара за пенсия.

33

Франция е ясна

преди 4 месеца

Франция е единствената европейска страна която се прави, че уж не са васали на САЩ. А Сърбия и Унгария са важни за Китай, Вучич и Орбан бяха в Китай на срещата за "Един пояс един път", сега Си им връща визитата за да задълбочат темата, Сърбия и Унгария могат да станат най-важните страни след разпада на ЕС, особено след като Унгария има обща граница с Русия.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Си идва в Сърбия! Пътьом се отбива във Франция! Ще завладява балканите!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Средната класа на запад ще загуби всичко.

30

До 1987

преди 4 месеца

Щяхме да стигнем китайците, ако не бяха свалили Живков! Това ли казваш?

29

идиота Борел

преди 4 месеца

с нова реч. Русия екзистенциална заплаха за Европа. Трябва ЕС да действа твърдо, диктаторите разбират само езика на силата. Ще се готвим май за война.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Си Идва да каже на макарона да се кротне с приказките, ще обуколи близките на Русия държави, което е показателно. Може също да предаде СМС за американците през макарона, че войната в Тайван започва! Това е истинара.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече продължава войната в Украйна, толкова повече активите от ЕС ще се изнасят в САЩ, а ако сега ударят Крим с ATACMS или стане някакъв ядрен конфликт в Украйна или конфликт в Европа, тогава всичко ще избяга в САЩ, Китай ще се дръпне от идеята "Един пояс, един път" и САЩ ще се окажат остров на спасението далече от всички световни кризи с всички пари и всички хора. Най-добрият вариант за САЩ е руснаците да ударят някъде в Европа с тактическо ядрено оръжие.

26

Анален атлет

преди 4 месеца

Minima Geste ще носи олимпийския огън на откриването на олимпийските игри в Париж.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Еднодневно посещение. Колкото в Унгария и Сърбия.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Смешен е номерът с олимпийското примирие. Изгониха Русия и Беларус от олимпиадата, а сега искат примирие! Макрон си прави сметките без кръчмаря. Каквото и да си хортуват със Си, нещата зависят от друг.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Не е вчерашен Си. Няма как да се занимава с голташка жалка Русия с БВП колкото южните квартали на Мюнхен. Знае къде са парите и успехът. При богатите батковци, не при бедните пияници.

22

Симеон

преди 4 месеца

Важното е пари да падат.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Е 18