13

Анонимен

преди 4 месеца

Очакваме да се появи АнонимНата мома и да ни обясни само ако деменцията Джо Байдън спечелела втори мандат какво щяло да стане. Америка никога не е била толкова жалка и безпомощна както при управлението на този побъркан старец.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Те затова янките са на това дередже..Така и не проумяха, че агресорът няма и не може да има спечелени войни. В Украйна ще станат за пореден път за смях, само че този път Виетнам ще им се стори само една сладка приказка.

11

Няма значение

преди 4 месеца

Мнозинството или малцинството. Във всички държави всичко е нагласено и изборите са прах в очите на работниците. За да може политическата КЛАСА да живее на гърбът им. Навсякъде по един и същи начин се експлоатира работническата КЛАСА. не случайно името на КЛАСОВЕТЕ хора е различно. Кой за кого гласувал е пълна лъжа и измислица. Тук се вижда в България. Сменят се чували и няма проблеми с гласовете. Това не е важно, те са избрани хората. Важно е да се вменява на работника, че от него нещо зависи!!!

10

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ животът започва на 60, у нас тогава превършва. След 60 американците тръгват по света, купуват си лодки или хубави коли. В повечето случаи ги очакват едни добри 30 години. Разбира се, говоря а хора с образование и които са "си надвили на масрафа".

9

Анонимен

преди 4 месеца

По правило в България винаги мнозинството симпатизира на злия.

8

Дядото

преди 4 месеца

Има страшен зъболекар! Евала. Дано и у нас се родят такива зъболекари един ден.

7

Вчера

преди 4 месеца

В САЩ полицията е нахлула в няколко университета в който има протести срещу еврейската касапница в Газа.Сащ са тежка и опасна диктатура.

6

мерене на акъл

преди 4 месеца

Тръмп откога иска пряк дебат да се види дали само възрастта е проблем! Екипа на дедо-зомби като че ли иска да го напомпа с медицина и да го върне от мъртвите - май са дали потвърждение. Ще ме накефи ако Тръмп тактично смени датата :):)

5

Х

преди 4 месеца

Тръмпито е типичният глупав и злобен човек...

4

нация убийци

преди 4 месеца

начело с демент

3

не може да диша

преди 4 месеца

айде пак похарчиха един афро-американец за предизборна патаклама и манипулиране на изборите! По абсолютно същия начин

2

Мда

преди 4 месеца

Каквото и да каже Демента е без значение.

1

Факт

преди 4 месеца

С избора си на тази фашистка мумия американците доказаха на света че са най тъпата нация от убиици.