29

не чакайте!

преди 5 месеца

сибирската мечка няма да се върне в бърлогата, докато не овършее киевската хунта!

28

анонимен келеш

преди 5 месеца

Идвам тук след един обилен 4часов дълъг,напоителен обяд/закуска на Келари и кво заварвам:):):)Едни и същи *** пишат ли пишат колко е велика Съветската Армия:):):)*** вие сте Бот Ферма наистина!Вчера по Нова даваха цяло предаване за вас:):):)Легам за един,час,че довечера пак вие докато си пишете тук за Съветската армия чичо ви *** ше ходи с една голяма компания да кърка в Джанъм на последния етаж:):):)

27

Василев

преди 5 месеца

Руснаците не могат да казват кой народ къде и в кой съюз да членува или не членува, така както и на тях никой не им диктува как да си прекарват мизерния живот , като си впрягат акъла само за да правят мизерии на други народи и страни!Агент Уейн Брандън!ЦРУ!!!

26

Чакат руската армия

преди 5 месеца

Преди седмица Снимачен екип на американския канал CNN посети Часов Яр, град в северната част на ДНР, който все още е под контрола на Въоръжените сили на Украйна, но който скоро ще сполети съдбата на Авдеевка. Колкото и да е странно, репортажът се оказа нетипичен за пропагандния рупор на Американската демократическа партия: речта на местните жители беше излъчена без съкращения. Онези, които останаха в Часов Яр, казват, че с тях всичко ще бъде наред, когато дойде Русия, казва журналистът.

25

RUSLAND

преди 5 месеца

Така пише върху Украйна на западноевропейска карта от 1908г. ТОЧКА

24

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Удивително е, че украинската армия никога не евакуира цивилното население от градовете, които руснаците атакуват. Чудя се защо?

23

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Часов Яр туй някъде около Берлин или Вашингтон ли е?

22

Анонимен

преди 5 месеца

Безспорно а и самите укри признават,че битките са вече много по различни от началото и не съзнават,че това е умишлено,за да могат руските войски да постигнат по добри умения и стратегии.Воените действия умишлено се забавят,за да се изтощи противника(не могат да ги нарека врагове,понеже са един и същ народ,разделен от пропагандата на Запада и лъжите за благоденствие)Никога вече не ще зарастнат раните от това братоубийство.Абсолютно безсмислени жертви поради една измама,че животът на Запад е РАЙ.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна,понеже се хвана на въдицата на САЩ ще си Го получи!-:) Рано или късно!! Европейски Предатели!!!

20

ТРЪМП

преди 5 месеца

Боят при Хашам - Сирия 07 февруари 2018 г американската мисъл и сила за 2часа направи на създарма 500 вагнеровци - има и видео .

19

Анонимен

преди 5 месеца

До ТРЪМП 19. Верно ли тей ше напраш и тей си праил ?

18

Анонимен

преди 5 месеца

До до 15. Отде ги преброи тия полови милион жертви бе преброител ? То с писане не се получава...

17

ТРЪМП

преди 5 месеца

Настъплението на рашка означава че по-голям бой ще ядът, защото пътят за отстъпление се увеличава . Ще ги издокарам като в Сирия за два часа 500 вагнеровци положих .

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Фют 13.Че не ли ги знаеш ?

15

до 15

преди 5 месеца

Щом с половин милион жертви не успяха да си върнат дори 25% от територията на Украйна ами някакви градчета с по 10 000 население се бият по половин година за тях, как си мислиш че ще завладеят цялата Украйна, да не говорим за Киев ?

14

Анонимен

преди 5 месеца

Като прочета художественото описание в първият ред и ми става ясно какво е надолу.

13

да

преди 5 месеца

постепенно братушките си връщат Крайната земя, и хич не им пука, ни от ЕС, ни от НАТО!

12

Чичо Скруч

преди 5 месеца

Развоя е ясен.Хохлите ще ядат бой.

11

Фют

преди 5 месеца

До 11. А можеш ли да посочиш границите на България? Или това не е важно за теб. По-важно е да знаеш границите на кралството на жужака.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Славянск има символична стойност за Донбас. От този град започна борбата на ДНР срещу киевската хунта, за независимостта на Новорусия.