90

Анонимен

преди 5 месеца

И ний само с лични самолети са разкарваме и ни е добре у Шингеня. Има само двама-трима дето минават проверки за сигурността и летят с обществени транспорт и им ги е като без Шенгеня.

89

Анонимен

преди 5 месеца

"Българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС, бе" - Капейка, само едно уточнение - ти албанец ли си или друг? И нямам идея какво разбирате вие *** да пътуват свободно? Всяко лято ходя в Гърция и нито някой ми е забранил, нито па питам някой дали и кога да ида. Сега, ти ако чакаш баба ти да ти даде разрешение да и щипнеш от пенсията за да идеш някъде, това вече е съвсем друга работа, кАпейко

88

а бе, бегейци?

преди 5 месеца

А бегето още колко ще чака за безвизов режим със САЩ? Колко още трябва да чакат бегейците - още 40 години, още 60 години?

87

Анонимен

преди 5 месеца

Тая Кристин Милушева, докато Асен Сурдолов е карал самолета до Италия, му е правила cвиpки, а на връщане по време на летене, докато Кристин Милушева е летяла със самолета, Асен Сурдолов и е лизaaл мотора между краката, за да поддържа нормална скорост на летене. Трябва да се провери как се лети пряко в Шенген до остров Лезбос и позволено ли е като се скача с парашут от хеликоптер дакато парашута падне на земята разрешено ли е лезбосване?

86

Анонимен

преди 5 месеца

А американските граждни ходят ли на интревюта в българското посолство за да кандидатстват за българска виза, или си влизат в България свободно, като че ли им е бащиния?

85

Столипеновец

преди 5 месеца

Шенген е добре за хората с много пари,а не за такива които драскаме по форумите.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Тая Кристин Милушева, докато Асен Сурдолов е карал самолета до Италия, му е правила ***, а на връщане по време на летене, докато Кристин Милушева е летяла със самолета, Асен Сурдолов и е *** мотора между краката, за да поддържа нормална скорост на летене. Трябва да се провери как се лети пряко в Шенген до остров Лезбос и позволено ли е като се скача с парашут от хеликоптер дакато парашута падне на земята разрешено ли е лезбосване?

83

До До Фют

преди 5 месеца

Абе не виждам нещо редица желаещи да се махнат от описания апокалипсис? Що така ве ***? Да не би в усср *** да ви се виждат още по-зле нещата? А, и оня клоун си защитава държавата от нахлулите азиатски племена в нея. Той не е като *** да вее чужди знамена на нац празник на държава си. Вие *** обче няма как да го разберете това. Родителите ви са били роби на колхозниците 45г и сега ви обясняват как всъщност е добре да си роб. Вика му се Стокхолмски синдром ***.

82

а бе, дебили

преди 5 месеца

Българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС, бе? Българите не могат да пътуват свободно в Гърция, България защо не може да търгува свободно с Гърция! Нали ЕС е съюз на свободно придвижване на хора и на стоки. Ама за българите не може - ха ха хааа - вижте се, бе, маимyни, как ви правят на маимyни, ха ха хаааа...

81

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

80

анонимен келеш

преди 5 месеца

Виж кво нещо е живота значи:):):)кАпейката не иска да става горд Шенгенец,обаче щото е страхлив и няма думата иска не иска за една нощ става Шенгенец.:):):)Не иска Еврото,а Рубли,обаче хоп и като стане една сутрин колкото и да му е кофти ше трябва в джобчето му да дрънкат Евра:):):)*** така е в Натовските държави и се радвайте,че сме ви дали права да си изливате мисловната дейност из интернета,че и това ви е много:):):)

79

Анонимен

преди 5 месеца

Хаирлия да е.следващия път до кипър да си развее ... за едно турско кафе

78

Банго Васил

преди 5 месеца

Айде Амеееет, айде на въздуха, хаххаахахах

77

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

76

До Фют

преди 5 месеца

Какъв демократичен свят бе, Футко? Тоя, заради когото Европа подгизна от инженери и професори и скоро ще се удави в кафявата тиня? Тоя ли, дето краде от собствените си граждани, за да помага на един клоун-наркоман да изтребва народа си? Тоя, дето превръща "най-старата държава в Европа" в гето от цигънци и сродните им племена от Азия и Африка? Тоя, дето подмива Г3 на кухоглавия с памперсите? България върви нагоре по стълба, която води само надолу! И такива като теб се възхищават?! Маллоуумник тьп

75

Анонимен

преди 5 месеца

"чакане в москва ще те научи къде акатт гладните и как им замръзва" -- Ама как така ве ребята ***, там вече и гладни ли има? Нъл беше рая ви там ве, кАппейки? За това ли няма ни една кАпейка зафанала натам?

74

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера един приятел се върна от България, и разправя, че там навсякъде цари всенародно веселие по случай приемането на България в Шенген по въздух, хората излизат на улиците и играят хора и се веселят от щастие.

73

Бонго Бонго

преди 5 месеца

С райбер )))

72

Клюкарката

преди 5 месеца

С райбер ли е било кафето?

71

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Ами същото от райсия до северная Карея да ? Ха ха хаСпециално за русофилите проверка ))) ха ха хаТе са съмнителни по челата им има сърп и чук гледат кат натровени и като кашлят пъйрдят хааа хаааа хаааааа