183

Минуващ

преди 4 месеца

Престъпниците от КГБ разстрелват без съд и присъда. Нали са много ловки, защо не го "екстрадираха" в Русия да го съди московския съд? Явно толкова им е акъла, не желаят правосъдие, а разчитат че вендетата ще разубеди останали личен състав на ВВС да не се подлъгва по сладкия живот на "загниващия" запад. . .

182

Ивай Ломирчеф

преди 4 месеца

Той какво друго е очаквал, като се скрие във Валенсия? А според съседите му се е отдал на пиянство, наркотици и хазарт. Тъй, че може някоя мароканска тарамбука да му е видяла сметката.

181

alex

преди 4 месеца

навремето медиите го изкараха тоя пилот голям патриот , едва ли не на добра воля дезертирал. Пък то 500К зелени. Другите "доброволци" от Колумбия - щото заплата била 4 пъти по-голяма от тази в тяхната армия.

180

Анонимен

преди 4 месеца

свински поглед

179

Анонимен

преди 4 месеца

леко се е отървал за извършеното

178

до: Ермитаж

преди 4 месеца

Ей, много ги разбираш нещата :)

177

Хунка

преди 4 месеца

Той така или иначе щеше да умре, правилно е преценил да гушне половин милион преди това.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Получил е около шест огнестрелни рани и след това колата, от която са били изстреляни, е преминала през тялото му.. Възмездие! :)

175

Странно

преди 4 месеца

А той каквот участвал да му се случи?!

174

2

преди 4 месеца

До Ермитаж.--Мястото ти е до Кузминов и Навални!Съдбата на предателите е само една!

173

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги се чувствам отвpaтителнo e когато чуя, че някой е загубил живoта си, но сега се радвам! Може би защото тоя *** е избил другарите си от екипажа на хеликоптера или просто защото е жaлък пpедател..

172

уточнение

преди 4 месеца

До Маестро Клаудио-Дженди ,Русия няма как да НЕ спечели!Запомни го!На никой не му пука за фашистката дупка Оссрайна.Въпроса е ние какво ще правим ,след като се обърнахме против руснаците?Едни прислужници дори искат да конфискуват руски имоти , и да ги дарят на Оссрайна!Продажници и предатели ни плашат с война ,харчат парите ни и коленичат в Посолството всеки ден.Страната ни се управлява от без.родници-факт!

171

Ха-ха

преди 4 месеца

До ЕрмитажБегом до "Ермитажа" и обратно за да "просветне" замъгления ти мозък!

170

ЕДИН ЧОВЕК

преди 4 месеца

СЛАВА РОССИЯ!

169

Деди

преди 4 месеца

"Показен урок" за дезертьори! "Дългата ръка" на рашките достига такива като този хубостник навсякъде по света. Урок и "обец на ухото" за себеподобните.

168

Анонимен

преди 4 месеца

До Ермитаж Ти си толкова руснак колкото аз съм марсианец..

167

Анонимен

преди 4 месеца

Предателите си плащат Винаги цената!-:))

166

Ермитаж

преди 4 месеца

Ей, нисши, бедни , злобни същества които защитавате Путин...На мен дядо ми, майка ми са руснаци, които живеят там и тайно плачат всеки ден в какво се превръща тази страна - ще бъдат мразени, бедни и изолирани за поколения напред. Това момче е много повече патриот от Путин. Благодарение на Путин, моята Русия се превръща в още по- мизерно блато, военен лагер в който няма да мога да отида да видя майка си...Вие нищо не разбирате, нищо. Този лилипут продаде Русия на китайците за жълти стотинки бе...

165

ИЗПОЛЗВАН ДОКРАЙ

преди 4 месеца

Използван докрай, както и Навални. Така си мисля, не казвам че съм прав. И разбира се и той самия умря в "най-подходящия момент". Все пак в Русия ще има "съдбоносни" избори след две седмици мисля.

164

Маестро Клаудио

преди 4 месеца

До do 151 ГНЕВЕН кво обясняваш на хора дете са сдали умствено багажа. Те си мислят че ако Русия спечели в България ще стане хубаво :) :D, абе *** нищо няма да се промени, даже може да стане по-зле. Тия ще почнат да имат претенции за щяло и нещялоИ ще има постоянни провокации към ЕС и всички държави в региона. Те сами си го казват това.