221

Анонимен

преди 7 месеца

Кадри в Телеграм показват сред останките на самолета само тялото на един от пилотите!Къде са 65-те пленници?

220

Анонимен

преди 7 месеца

Русия има нужда от президент който да започне Ядренна Война. А Путин е неспособен да води Ядренна Война затова се надяваме да дойде президент който да започне Ядренна Война това е най правилният избор, иначе Русия нама шанс срещу нато, северна Америка, ЕС,, само Ядренна та война ще разреши проблемите.

219

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Във военен товарен самолет ще превозват военопленници дабе да ,мормота завива станиол и ние пасем трева.

218

100% лъжа

преди 7 месеца

60 пленника, се придружавали от трима души охрана , и 6 души екип??? Вярва ли някой ,че 60 човека,ще се охраняват само от трима ? Кремъл пак са плитки в лъжите си!

217

$$$€€€ провалил се

преди 7 месеца

Браво една точна и достоверна информация. По украинската телевизия говориха са успешно проведена операция на противовъздушните сили на Украйна.Даже споменаха и видът на оръжието което са използвали. Сега замълчаха когато разбраха че са убили техни военни които е трябвало да разменят. Това ми напомни за бобандировката на затвора където избиха техните АЗОВЦИ.Какво може да се очаква от фашизма .Жалко че във военната академия се подготвят военни от Украйна. Готови да убиват СЛАВЯНИ в името на USA

216

Бай Дрън

преди 7 месеца

Те тия нама да се окажат в такъв самолет. Такива като тоя се водят пушечно месо-най-големите агнета на първа линия. Линията им на живот е или до с орната база или макс до 1 час в окопите. Затова им еикат пушечно месо, дори и руснациге. Знаят срещу какви агнета стрелят и не им дават много време за живот.

215

Тц,тц

преди 7 месеца

Ил 76 МД-90А е единствения модернизиран тежък транспортен самолет за превоз на КРУПНО ГАБАРИТНИ ТОВАРИ??? Вчера същия самолет е изчезнал от радарите над Сирия?! А Иран е толкова близо? Какви украински военнопленници, какви 5 лв??? 100% е прекарвал оръжейна пратка от аятоласите!

214

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 225 - хаха, еми като не ти стига акълът да отвориш гугъл стрийтвю и да сравниш посоките от видеото и от снимките в гугъл. Нищо де, крякай си рашистанските глупости, не пречиш особено.

213

Анонимен

преди 7 месеца

Летял бил от Белгород към вътрешноста на Русия! Дрън дрън! Какво ще превози? Ракетите от предните позиции назад към складовете във вътрешноста на страната ли? Или чист белгородски въздух, щото в Москва няма? То бива бива наглост, ама хайде. Плямпайте си, като за това ви плащат. Още малко ви остана, и вас ще заберат на фронта. И току- виж и вие от ЦИПСО- то се окажете в такъв самолет за обмяна.

212

факт

преди 7 месеца

Вероятно украинската версия е вярната , т.е никакви военопленици не е имало на борда , видно от списъка публикуван от руснаците, 17 души вече са били разменени и са живи и здрави в Украйна . Това е поредния фейк от московитите .

211

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 220 Най-вероятно хохлите от разчета на ПЗРК не са получили грамата с указания да не се стреля, защото руснаците са известили укрите за полета. С този борд и преди са транспортирани пленници. Укрите от МО 5 часа се чудат какво да заявят за медиите, чудят се как да замажат гафа, но едно л*й*о колкото повече го мажеш, толкова повече смърди...

210

Анонимен

преди 7 месеца

Горките копейки...нямат елементарна ориентация в пространството, за да разберат защо от видеото се разбира, че самолетът лети на североизток. В края на видеото се вижда къде го е ударила ракетата (наляво от камерата), а самолетът лети надясно. А човекът с телефона се намира на изток от Белгород - следователно самолетът лети на североизток. Ама откъде толкова мозъчни клетки. Стигат им само да напишат буквата Z.

209

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 219 Дай номера на борда и сйата, в който си го видял това. Чакам. P.S. Ако е превозвал оръжие защо го превозва OT Белгород към вътрешността на страната? Или го е разтоварил и се връща празен? Кофти е да сваляш празен самолет, нали и хохлите са видели, че возил оръжие? И как от геолокацията разбра накъде е летял самплетът? На видеото се виджа как пада неуправляемо и гори. Пилотите са отклонили самолета докато пада към населеното, даже са докладвали за инцидента. Май се оплете, а?

208

Анонимен

преди 7 месеца

Пак лъжи и дезинформация! Ми почти веднага всички големи украински СМИ признаха, че ВСУ- то са го свалили. Списъците са публикувани и жертвите са официално обявени. Е сега, това си е чист тероризъм примесен с фашизъм. Геноцид над собствения си народ, и благодарност към "хероите", дето руснаците са се канели да ги освободят. Голямо геройство са направили ураинците! Гнусна работа, и нашите родни фашисти им пращат помощи. До какво доживяхме!

207

Анонимен

преди 7 месеца

На записа се вижда, че самолетът лети ОТ Белгород в посока североизток (има геолокация на видеото) - т.е. се отдалечава от летището и лети в посока вътрешността на российката. А преди това е бил в Иран, така че...военнопленници, ама друг път. Хайде, слагайте минусите, ама геолокацията на видеото издава как сте се oaкaли, копейки.

206

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 213 Точно така. Щом 7 Донос бг трие на поразия работата е ясна,хохлите пак се о р аха до ушите.

205

Анонимен

преди 7 месеца

До Русия=Психиатрия 212 Някакви доказателства? Ами ако е превозвал вчера оръжия да не би да очакваш да ги държат в самолета? Или да натикат хохлите между сандъците? Много си умен. Пък и яко лъжеш и четеш хохлосайтове. Между другото вече излязоха клипове от мястото на падането, навсякъде трупове...

204

Москва потъна

преди 7 месеца

Ми те мечкарите искат да рушат Украйна всеки ден и да няма никаква ответна реакция? Егати мизерниците.

203

Анонимен

преди 7 месеца

Колега, може ли да обясниш геолокацията на кадрите или ти сам си ги снимал?

202

Анонимен

преди 7 месеца

Дали е имало ракети или военнопленници може да се разбере много лесно, а за това че украинците отцелиха самолета те сами си признаха. Въпрос на време е да се установи истината, най-вероятно как Украйна отцелиха своите хора, което би било скандално.