226

Лили Барута

преди 8 месеца

Тоя Кулеба,данеби да е служил трудовак у Перник? Само там решават семейни проблеми с лопати и винкели

225

Петърчо

преди 8 месеца

Че го удариш,ама требе да му искаш разрешение да падне...оти ако он те удари че ти звънне мандолината и че фръкнеш у дивите сибирски полета

224

Ако съм Кулеба

преди 8 месеца

Щях да се гръмна, да взема цианкалий и да се самозапаля като идолът му Адолф Хитлер. Смелостта прави героите! Иначе ще те мислят за Пу..ъ.ю Маринкин, позор!

223

Пояснявам

преди 8 месеца

Украйна вече не съществува като държава. Например Афганистан е държава след стотици години войни. Корави мъже, патриоти.

222

Феноменално

преди 8 месеца

Украински министър е запомнил какво са му казали от Лондон и го повтаря почти без грешка. Е, голям дипломат е, като нашите.

221

Ха ха ха

преди 8 месеца

Много силна дизайнерска дрога използва тоя очилатко с кръгличкото лице. Щял да се бие с лопата .... Ахахахахаха. Каква смелост. Зеленоглавия да го повиши във полеви командир на някоя десантна група извършваща атаки на руска територия . Направо си съсипва таланта на това бюро в Киев.

220

Анонимен

преди 8 месеца

Интервюто затвърждава мнението ми за украинците дръзки и нахални, но не много умни и много наивни ( наивността явно е черта на славяните). Неможеш да очакваш че другите страни ще загърбят проблемите си и ще те издържат с години. А мантрата че ги спасяваш от Русия недейства. Когато нарастват инфлацията, престъпността, несигурността в собствената ти страна Русия ти е последния проблем.

219

За всичко е виновен

преди 8 месеца

Сталин Добродушков - вярвал, че поляците ще станат хора. Груба грешка, но поправима. Но с много повече жертви.

218

Анонимен

преди 8 месеца

Записал е в тефтера : Да се удари!

217

Русия=Психиатрия

преди 8 месеца

Тука много колеги говорят за бой с лопати. Да това е доста предпочитана тактика при бой в окопите. Обикновено един удар с лопатката е достатъчен.

216

Анонимен

преди 8 месеца

Ko6илата и кoлибата ж са бъйтат! Кoлибата е по млад, залагам 100 рубли за него!

215

Факт

преди 8 месеца

Кулеба е много силен - наскоро е спрял костенурка на баир!

214

Анонимен

преди 8 месеца

Дайте мaгapиту на руските майки да се разправят с него! Като външен министър да им обясни, такава ли ще им е винаги външната политика на агресия и крадене, за сметка на младите им още не поживяли момчета?

213

Без думи

преди 8 месеца

Кулеба - Дипломат без ум и дума. Личи си по резултатите и развитието на страната, която представлява. Нищо общо с Бейкър и Кисинджър.

212

Анонимен

преди 8 месеца

Путин знае ли?

211

В. Дочев, София

преди 8 месеца

Коня заслужава един здрав бой ако не и по-лошо. Но Кулеба е доста дребничък, може би е имал предвид да му начукаКанчето с бейзболна бухалка или други подръчни материали.

210

Анонимен

преди 8 месеца

На умрял кoнь нож вади!

209

Анонимен

преди 8 месеца

Тази мижитурка с *** име Кулеба едва се е сдържал да не се наака пред Лавров!

208

Анонимен

преди 8 месеца

От1991 до 1994 Украйна е един от най-големите износители на оръжие в света(СССР наследството) без никакво производство. В моментът не правят дори барут и боеприпаси за стрелково оръжие!Демокрадация и унщожение в немислими размери!"Революцията" им мина под мотото "Руснаците на въжето!"Ами сега!?Ко стана Кулеба, да те ...!?

207

Гледам го

преди 8 месеца

Тоа и съжалявам тъБите германци, бачкат като луди да хрантутят черни и бели тарикати. Язък! Да бяха ни чули, че няма интеграция за някои племена. Няма! Няма! Тъй се унищожават държави! С нагли ***! Дай им да фърлят гюбеци и да точат данъците на работещите!