63

Анонимен

преди 9 месеца

Каква е ролята на районните кметове освен да не правят нищо и да взимат заплати?

62

Анонимен

преди 9 месеца

Тихо се сипе първият снягМамино Васко вдигна белия флагНяма го нийде тоз снегоринСнежко затрупа всичко навънВсички се чудят на белия батакСняг е затрупал улиците пакВаско тревожно тръска глава"как е възможно, що е това?"Васко е още малко ДеСеМоже ли Васко да разбереКолко си трескав Васко сегаКолко страхливо гледаш снега.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Васо Терезата е гаранция че няма да забравим учителката по руски - Фандъкова

60

КОМУНИСТИ ВЪН !

преди 9 месеца

Време е да върнем демократа Бойко Борисов, който е виждал комунисти само на картинка.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Отговорността Господин специалист по дс наследство и ай ти е само и единствено твоя.

58

!!!!

преди 9 месеца

При бай Тошо снежинките се хващаха във въздуха.....................................снегорините работиха на макс................нямаше пързалки и хора със счупени крайници пред Пирогов..............ама не харесвахте комунизъм, искате си демокрация............сега хак да ви е демокрацията и капитализЪма....................хаха!!!

57

Анонимен

преди 9 месеца

Отговорността Господин специалист по да наследство и ай ти е само и единствено твоя.

56

Волята на Народа

преди 9 месеца

Фънди нема грешка! От горно нанадолнище сега Искаро тече от долнонанагорнище. Името на реката се обърна ос Искър на Ръкси, Дефилето на Ръкси каньон, Черни Искър на Бели и Беле Искър на Черни Искар. Даже Баба Илийца вече Ацйили Абаб е преиминована а Самокоф и София на Яифоц и Фокоас. Единственно жителите на Курило на са позволили на Фънди да ги бара по имената въпреки че имало 2 предложения Олирук илиПукамило

55

Анонимен

преди 9 месеца

От коментара му разбираме, че целия град е виновен, само той не.

54

Анонимен

преди 9 месеца

трябва печки на дърва ли да си купуваме, че няма парно и не могат да оправят нещата 24 часа?

53

аха

преди 9 месеца

хаха.......................споделена отговорност....................хаха.........................демек той ни казва "За снега не отговарям, имам по-важни задачи".................хаха..................голям смях е тоя Васил!!!

52

Анонимен

преди 9 месеца

"На места и хората не са си помогнали да почистят пред входовете, добави Терзиев."---------Ти почисти ли си пред входа у вас и пред кметството или прати хора и за двете?

51

???

преди 9 месеца

Някой знае ли дали Васко си отстъпи заплатата и взема само един лев или това беше евтина реклама???Ако вземе един лев заплата..............ясно е, защо не си дава зор да почисти снега в София!!!! За един лев...........толкова работи момчето!!!

50

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз дойде и го питат - Къв си ти и за квоса бориш ? И той - Борба с корупцията . И шопите го избраха . Това е да купиш котка в чувал . Веднага след изборите разбрахме че се вдигат данъците . Нито дума за това по време на изборите :) Лондонски номера .

49

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

С кого е тази споделена отговорност кмет е Терзиев управлява С ПП ДБ СПАСИ София

48

аха

преди 9 месеца

При Тодор Живков и лошия комунизъм имаше снегорини и снегът се чистеше до асфалт.............а тия демократи, гербери и промянаджии от 20 см сняг правят голяма драма.........все едно е минало торнадо през държавата!!!

47

Анонимен

преди 9 месеца

По кестените на бул Руски са виснали три тела. Виновниците за софийското бедствие. Киро - ел техник. Коджата - водопроводчик и Карамбола - парнаджията. За допуснати непреодолими бели, Тримата бяха осъдени без споразумение на най тежкото наказание "Овисване на въже без връхна дреха и отопление от кестеново дърво на бул Руски" Слава Урина!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Националният ви празник ще го преместят на 25-ти декември и всички задължително ще пеете Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс затънали в сняг до коленете!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Уважаеми софиянци, снегът ще се стопи! Важното е да сме живи и здрави! В. Терзиев

44

Втори провал

преди 9 месеца

за няколко дена кметуване на Васко ДС-то.............след масовите безредици заради мача България-Унгария и хаоса и полицейското насилие в центъра на София.............сега 20 см сняг и София блокира.................оставка, бе, не ти е мястото в кметското кресло!!!!