149

До 165

преди 1 година

И кое е тролското?! Момичето е етнически турчин. Както българите в САЩ били българи. Както и тези в Одеса. Ама са с гражданство на САЩ и Украйна. Същото и с Роза. Туркиня. Кое е лошо в случая?! Състезава се за България. Чудесно.

148

АХМАТ

преди 1 година

Вие писдосите, нали всички играете в един отбор, сформиран от ПОСОЛСТВОТО, за това ви пожелавам на всички:Да ядете "чорабето" на сребърната ви медалистка, с чеснов лук !

147

Анонимен

преди 1 година

Момичето е туркиня, състезаваща се за България. Толкоз по темата. Туркинята е много умно, симпатично адски борбено дете. Сам самичка там, защото няма пари. Националност не ме интересува, а интелект и принос за обществото на България. Оскотелият българин е враг на себе си. Дори бежанците лекари от Сирия са по-полезни за собствената му държава от самия него. А за тази туркиня да не говорим.

146

РАЗКРИТ

преди 1 година

До Анонимен 156 - "Браво на туркинята. Следващия път шампион!" - ТИПИЧЕН пример за ТР*ОЛ! Провокация покрай нещо "добро" уж. Хората вече ви се смеят-методите ви са известни отдавна! ПРИЯТЕЛСКИ съвет (наистина добронамерен) - спрете се - не си слагайте ОЩЕ грехове на душите (извършените ще си носите, но ДОПЪЛНИТЕЛНИ да не поемате). Зл*бата трови душата, а продажбата срещу пари (ако това правите) е също толкова д*олно. Наистина ли нападате едно дете, при това прекрасно, за да си прокарате опорки??

145

Анонимен

преди 1 година

Щом си роден в България и ядеш български хляб, значи си българин.

144

Анонимен

преди 1 година

157 За съжаление, твоята Александра е грозна, с подпухнало руско лице и криви пръсти. Яде бой преди този турнир, от една бъдеща звезда в шаха, която отива за първи път на световно. Спечели с доста мъки този... Нищо лично. Тя стои до прекрасната българка от турски произход, като нейна прислужница.

143

Не се връзвайте!

преди 1 година

Не се ядосвайте на провокаторите! Това целят! Забележете изказа , подходите и дори оценките-една шепичка са-пишат по 10000 коментара, сами вкарват безумни теми и сами си "спорят" :D - пишат от "и двете" страни - уж, че има спор, разделение и нахъсване. А няма! Някои се правят и на "умни" и почват с нещо добро и накрая си прокарат помий*ката "помежду другото" (надяват се и някой да хареса без да дочете-подценяват ви). Всичко се връща и платени или просто зл*и, си е за тях! НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!

142

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за Нургюл! На следващия турнир ще е първа.Сама, на 20 години, с финансови проблеми...Дори с треньора си, си говори по Скайп?! Психическото натоварване е било смазващо.Докато рускинята има всички екстри, подкрепа от треньори, екип, приятели...Политиците ни, които си увеличиха големите заплати, трябва да се срамуват.

141

БОГ С НАМИ !

преди 1 година

Самият факт че това същество на 99% е гласоподавател на омразнотоми ДПС, с истинска РАДОСТ посрещам нейната загуба !Като русофил, който не лиже "краварски" *** и подметки,с пълно гърло мога да изрева:БРАВО АЛЕКСАНДРА, БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА !

140

Анонимен

преди 1 година

Браво на туркинята. Следващия път шампион!

139

ГОРЕ ГЛАВАТА

преди 1 година

Горе главата, Нургюл! Само на 20 си, а постигаш невероятни неща! Това е само стъпка! От загубите човек учи много повече и по-бързо! А ти се представи повече от достойно! Не само не отстъпваше на съперничката си, а я превъзхождаше в доста неща и следващия път ще я победиш убедително! Цяла България се гордее с теб и изобщо не се интересуваме от резултати, а от това, че си прекрасно момиче и пример за децата на България! Не слушай провокатори, те са шумни, но са МНОГО МАЛКО и те правят по-силна!

138

Анонимен

преди 1 година

Да се разберем шахмата не е спорт.И въобще не е вярно ,че само умните и интелигентните са добри на шах.Човек с под средното ниво на интелигентност съм и едва завърших Средно образование ,но въпреки това съм побеждавал висшити и по умни хора от мен ,а шах играя 2-3 пъти в годината,не повече от 20 партии.

137

Анонимен

преди 1 година

Браво на турчето. Принципно турците са една от най-нискоинтелигентните нации в Европа, редом до българите (митове и легенди колко умен бил нашият бедняк, данните за средно IQ са навсякъде), но това дете е надарено. Отново браво на турчето.

136

Анонимен

преди 1 година

ЗА много от българите си е присъщо да обсъждът националност !!! Вземете цветя плакати и посрещнете момичето като герой !!! Покажете поне и че ние сте културни !Помнете шах играят умни хора - това не футбол в който има и исключение и това наши ДИМИТЪР БЕРБАТОВ -математик на терена и в вне

135

Анонимен

преди 1 година

Ей такива млади хора трябват повече в България. Успех и занапред на младите! И се обичайте!

134

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 144. А в какво по-конкретно ти се изразява невъзторга ? Трябва ли да се изразява чрез обиди непременно ?

132

Анонимен

преди 1 година

Глупакът дето нарече вицешампионката "турче". Момичето се състезава за България, тя сама е решила, че е българка; въпреки, че ти и да искаш да си американец и за кравар не ставаш.

131

Анонимен

преди 1 година

Браво, другия път първо място!

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150. И стигна до това заключение понеже едно момиче постигнало успехи в шаха ? Невменяеми сте бе.