240

Анонимен

преди 1 година

Русия защитава над 1300 км фронт в Ново Русия и 1000 км на границата със Стара Русия (Белгородска и Курска области). Кравария кога е защитавала фронт от 2300 км? Единствено германия е защитавала подобен фронт през втората световна война, но всички знаем до какво доведе това. Братушките за заели такава отбрана, че всички укри и нато да нападнат, не могат да пробият мощната отбрана. Всички врагове ще идат при бандера, чърчил, вашингтон, линкълн и наполеон.

239

Факт

преди 1 година

За всяка атака срещу Русия,Украйна заплаща жестока цена.

238

Ватенка

преди 1 година

До Анонимен 244 Добър опит за руска пропаганда, но неуспешен .... Рашистан са първи по алкохолици в Европа! Първи по използване на дрога!!!!! Най-много продтитуиращи момичета, включително малолетни!!!!! Номер 1 по самоубийства! Казваш, че са подредени, а?

237

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде време укронацягите да се бият с лъкове, арбалети, копия и кухненски ножове. Русия ще действа до Лвов и укронацягите по лагерите, вкл. Zeления нарко-еврей. Друг изход няма. Никога повече западни лъжи. Оставят ли ги тия на 1 кв. м. ще развият укро-наци-бандитизъм. Бой до Полската граница!!!

236

До 244

преди 1 година

Също в Ню Йорк Таймс американците казват че никога няма да живеят в Русия.....руснаците мислят точно обратното....

235

Да

преди 1 година

Глупости....

234

Анонимен

преди 1 година

От няколко дена в сащ се наблюдава висока военна активност, по улиците се движи бронетехника, а във въздуха е пълно с дронове. Масово не работи интернет. Всичко това не ви го показват, но звучи обещаващо.

233

Анонимен

преди 1 година

Западните жени за свръх дебели и свръх грозни, затова западните мъже обърнаха резбата. Гледай и ти да не обърнеш резбата, емигранте, бачкаторе и р0бе на западните корпорации. Или ти вече я обърна?

232

Анонимен

преди 1 година

Рускофашагите изсмукаха руския народ за тая война.....

231

Ами войната

преди 1 година

Не е едностранна......крайно време е САЩ да дадат ДАЛЕКОБОЙНИ ракети на украйна

230

Анонимен

преди 1 година

До 240 Е ти Украйната западна страна ли я имаш или е само марионетка,а САЩ не са запада .Вчера в Берлин имаше митинг на партия Алтернатива за Германия ,да се спре даването на оръжия на Украйна.В Полша бежанците щото са нагли и си го бият даже понякога .Зеленски никъде не го искат,а според проучване партия Алтернатива за Германия вече е водещата политическа сила и изпреварва тая на Шолц и тая на Меркел.

229

Анонимен

преди 1 година

В Ню Йорк Таймс пишат, че западните граждани били впечатлени, колко красива и подредена е Русия. Били впечатлени, че няма въргалящи се наркомани и пияници по улиците. Впечатлявали се, че в Русия няма отпадъци по улиците.

228

Анонимен

преди 1 година

В Русия са построили нова съвременна магистрала до Черно море. Също така направиха магистрала до Крим, минаваща по новите територии. В Русия няма НПО екотерористи, които да блокират всяко строителство. Всички НПО са чужди агенти, на които се плаща от различни фирми, включително от западни фирми. Всички НПО трябва да бъдат забранени, а участниците им арестувани.

227

Анонимен

преди 1 година

Въпреки мощната западна пропаганда, на запад хората се усетиха, че живеят зле, а властите дават на укропитеците стотици милиарди. Затова и там се вдигат масови протести, които тук не ни ги показват.

226

Чудно

преди 1 година

Що ли американските индианци не бегат да живеят в "свободна" Русия......

225

Анонимен

преди 1 година

Какво става с американските демократични индиански резервати, нищо не казват? Как може да държат хора затворени в една територия. Най-големите растисти живеят в кравария

224

До 237

преди 1 година

Руският мъж и жена са същото за Запада.....

223

ПУТИН Е АГРЕСОР

преди 1 година

Нема да го жалят я.....бой по канчето....

222

Анонимен

преди 1 година

Когато краварската армия позорно избяга от Афганистан, оставиха безплатно оръжие на Талибаните, което е повече от половината арсенал на европа. Вижте справките. Цифрите говорят.

221

Анонимен

преди 1 година

Форумните *** завладяват Москова......;););).... Е само форумно де..