27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Приготвил си заговотките гледам. Шорош ли плаща?

26

Анонимен

преди 1 година

Ще направим Аншлус на Македония! Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо, Аве Мария и Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс! Хилядолетен Шоуменски Райх! Слава Чалгария!

25

Virtuozzo

преди 1 година

Американскитят окупатор ни пали чергата и на балканите !

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 България първа признава БЮРМ за независима държава, по това време Г. Димитров не е бил жив нито някой ни е насилвал да я признаваме. Престане с тая Русия че ставате много досадни. Русия не е създала държава Македония.

23

Факт

преди 1 година

До Анонимен - Цялата плеяда патриоти - Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са били масони. Разбира се, че са били про-западно настроени с/у Русия.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 Тая пропаганда няма място тук. Как не те е срам бе.

21

Любо до 27

преди 1 година

Пич, моя коментар беше насочен към хората дето се насъскват към Македонците по дифолт. Тука ситуацията е малко по-различна, но тя си е следствие на исторически събития от преди 20тина години, заради които сме свидетели на такива малцинствени изблици.

20

До любо

преди 1 година

Пич аз съм Македонец, ходил съм и в Дружба 2 де :) познавам малко по-добре кварталите :) Чаир не е место където искаш да се разхождаш, ако не мо вярваш, виж видеата

19

Анонимен

преди 1 година

Тия шкупи да немправят грешката да идват в Бг на реванша..

18

Пострадал

преди 1 година

А, външно ,следи ами то да си следи и какво като следи ,нищо не зависи имитират ,че вършат нещо е ,да поканят там макето амбасадор и да кажат колко са възмутени. Нашата Европа на която се кланяме никак не ни бръсне изобщо много ясно го заявиха ,че искат Македония ,айде северна я кажи повече от всичко друго ей така за амбиция на публиката! Ами чакаме новото разпределение на световния ред ,ние в Б.Г. то сме добре защото сме независими и нищо не зависи от нас!

17

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата в северният или южният квартал на Скопие са го наръгали могат ли да обяснят от Северна Македония,че тия от северният квартал заради името на Северната им Македония по се правят на върли македонци да смаят Европа и да наплашат българите от това,че решили да гледат на живо мача,платили си билети,запазени хотели,ядене в магазини и хранителни заведения,че не си останали в къщи да го гледат в спокойна обстановка,ако го излъчвала наша телевизия,но сигурно не била допусната да снима.

16

Любо до 14 и 12

преди 1 година

Кви хотели и ресторанти бе пичове, през всички села покрай Скопие съм минавал, спирал и т.н, разбирай села като Глумово дето са само албанци, никой не те закача, кво философствате като не сте мърдали по далеч от Дружба 2.

15

Щерю

преди 1 година

Отблизо - от 15-20 см. с лупа МВрН гледат раната му...

14

До Don Draper

преди 1 година

А ти си заблудена овца, развяваща украинско флагче, защото си видял, че е модерно. Не си осмислил нищо от написаното във втория коментар. Липсва ти и обща култура очевидно

13

ккк

преди 1 година

До ПатриотЕ ходи се бий и ти тогава,хващай няколко ракети под мишница и отиди да анексираш Одрин!

12

До Любо

преди 1 година

Така е, квартала е без полицейско набюдение от 2001 година ( чети по-зле от Столипиново). Не забравяйте че става въпрос за албански, не македонски ***.

11

Don Draper

преди 1 година

Коментар номер 2 е всичко, което е сбъркано в България. Типично за русофилските подметки - всички съседи са ти врагове.

10

До Любо

преди 1 година

Бил си в хотели и ресторанти и си плащал, моето момче. Я, мръдни встрани и ще ти спукат от бой

9

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно албанец е нападателя.

8

Любо

преди 1 година

За последната една година съм бил 4 пъти в Македония, в Охрид, Берово и два пъти в Скопие и населените места около Скопие. Навсякъде са се отнасяли към мен с уважение, всички хора говорят за България прекрасни думи, включително в едно заведение персонала закара мен и жена ми до хотела ни, тъй като нямаше таксита. Тука според мене е играла тежка провокация.