100

Анонимен

преди 1 година

Влечуго скрий се и ти и твоята партия сте същите като тях . Патриоти ама само на маса докато слушате чалга

99

Аноним

преди 1 година

Години саботаж разединение пропаганда определени стават все по богати а държавата ни а ние обикновените българи мълчим Къде е Шишков с ядките ПРОПАГАНДА НЕВИЖДАНА А ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА

98

Йордан

преди 1 година

Слави, на твоята възраст малко късно си поумнял :)

97

Анонимен

преди 1 година

Киро лъже толкова защото много краде и не мисли да се задържа дълго в политиката.

96

Иван

преди 1 година

Удивително скучен човек.... досаден и неграмотен...

95

Правило на политика

преди 1 година

Говори уверено глупости и хората ще ти повярват. Кирил и Асен това правеха - говореха, но нямаха идея за какво иде реч. Но пък звучеше яко, нали така? :-)

94

Анонимен

преди 1 година

И какво ще постигне.Нищо.Слави Тр. е най -известният хейтър в Бг.

93

Нео

преди 1 година

Ти чак сега ли го разбра, бе Слави. Та ти си по-*** и от мен в това отношение. Радвам се, че не гласувах за теб.....и за останалите!

92

Резидент разединител

преди 1 година

Какъв е извода: Че две години и половина не се движим. Досега щеше да е на 75% завършена ама чегъртахте. И вие участвахте активно ако не помниш. Взехте и парите къде отидоха заедно с онези 9млрд и още заеми никой не знае, НО вие бяхте в тази коалиция. И трябва да знаете, ако не знаете значи нямате място във властта. Бойко ви направи смешни всичките и показа и на най-заслепените колко сте жалки и как за нищо не ви бива всички в тази четворна коалиция. Руски мекерета начело с резидентна Радеффф

91

Анонимен

преди 1 година

Ко речи ко.От трибуната на НС ли го каза?

90

toti

преди 1 година

Осъди ги бе !!-нали си голям умник..??

89

Анонимен

преди 1 година

Маркуч...ти освен да плюеш...за друго ставаш ли....единият от Жипката....другият от Лаптопа...

88

дообрее

преди 1 година

Ами Слави изкарай ни на протест, ако ти стиска.

87

Анонимен

преди 1 година

До Боянка Радоева Апатия има, но те отрязаха топките на мъжете, сега всички искат да са жени, било по-лесно :))) Иначе Славчо е неземно природно т ъп, прочел няколко книги и се мисли за некакъв интелигентен тип :)))

86

Дедо

преди 1 година

Дългия ИТНайец е крайно алчен и това го знае всяко хлапе . Но сега е алчен и за власт , защото е комплексар и иска да се прави на Бойко Борисов.

85

Хора на доган

преди 1 година

Те са хора на шиши бе слави само ти не разбра, че шиши и маджо ги внедриха в протеста за да го сьсипят - афера писа още тогава

84

Боянка Радоева

преди 1 година

Заради апатията и ниската избирателна активност , допуснахме шепа ж ъ л т о п @ в е т н и шарлатани с нетрадиционна сексуалност да се доберат до властта с изборни измами тип ала-бала и да се качат на главата на народа със смешното си правителство което налага розов фашизъм и което след местните избори ще прати и нашите синове и мъже за пушечно месо в Украйна.

83

Бай Иван 2

преди 1 година

До АнонименДа фейса е точната медия! да ти кажа ли аз какви работи съм виждал във фейса? Ей проста нация сме ! Никой не влага малко хигиена на четене и логика на мислене!Докато гледаме и се впечатляваме от фейса така ще сме!

82

Очевидното

преди 1 година

Няма нужда от доказателства.

81

Бай Иван

преди 1 година

Славчо Сламчоооо,хитринките ти вече не вървят.Плюеш ГЕРБ,плюеш ПП,но твоите сценаристчета в Народното събрание винаги гласуват заедно с тях.Ти си просто една алчна *** и всички го разбрахме.