73

Анонимен

преди 1 година

Абе уркопи в каква Европа живеете бе.Дори не знаете дюза какво говорите газа в България в момента е руски,ама се представя като ,азерския .В Европа к,както и България цените на всички стоки растат непрекъснато .А на укопа му се привиждат копейки щото не ме кефи за едно и също нещо да плащам 30 % повече само щото някой ми казва,че така трябва Абе айде всички в бандерията и там си решавайте проблемите.

72

Танкове няма

преди 1 година

Оръжия няма , пари няма , войска няма , външнополитически партньори няма ... едни картошки и останаха на рашата ! Голям резил

71

Анонимен

преди 1 година

За производството на танкове е необдима легирана стомана която се топи при температура над 1600 градуса и се извършва само и единствено в електрически пещи. Интересно е как ще се извърши този процес с електричество произведени от вятърни перки или от фотоволтаици...Ти който ми пишеше минус знаеш ли как се лее стомана. Хилядите български стоманолеяри знаят но държавата им отне това право

70

Анонимен

преди 1 година

Вчера един приятел се върна от ЕС, седнахме да пием по едно кафе и резправя че всичко си е стабилка в ЕС, заведенията пълни, задръствания по магистралите, ЕС няма нужда от руска газ, но пpocтите копейкаджии никога не са стъпвали в ЕС и не могат да го разберат това нещо.

69

1234

преди 1 година

Копейките вече се чудят кви глупости да пишат. Досега обясняваха каква военна сила е Русия и как имала незнам си кви оружия. Сега и Путин и Шойгу признават, че всъщтост Русия няма нужните оръжия за да спечели и копейките си оплетоха яко опорките. Един се върна на опорката с газа(който в момента е 30 евро, много по евтин от преди воойната), друга па се върна чак на ГМО опорката още от СЕТА, трети ми говори за срив на Европа, абе пич ние нали живеем в Европа къде го тоя срив. Копейки сър

68

Днес бг

преди 1 година

Е.а.х.ти тр.ол.ски.я руски сайт сте я си вижте тр.оло.ве.те бе некадърна ***

67

Анонимен

преди 1 година

За производството на танкове е необдима легирана стомана която се топи при температура над 1600 градуса и се извършва само и единствено в електрически пещи. Интересно е как ще се извърши този процес с електричество произведени от вятърни перки или от фотоволтаици

66

Анонимен

преди 1 година

Да бе щото не сме стъпвали скоро в ЕС и не знаем ,как е,ама такива дето изобщо не да ходили могат да сощи пишат ,каквото си искат.

65

Анонимен

преди 1 година

Европа си има и оръжия и некакви други енергии, не трябва руска газ.

64

Русия е последната

преди 1 година

От старите империи

63

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре, заведенията са пълни, задръствания по магистралите, не го мислете ЕС.

62

Анонимен

преди 1 година

Някой здраво се е объркал В Омск се модернизират танковете Т-80,а единственото производство на танкове е само в Нижни Тагил.Нормално е да се иска чарт от танковете да се модернизират със допълнително оборудване.

61

Не я мислете богата

преди 1 година

Европа ами си намерете танкове че свършиха

60

Сега не разбрах

преди 1 година

Европа ли се оплаква че няма оръжия или Русия че като чета пропагандистите все едно е европа ?

59

Русия е изолирана

преди 1 година

Опустошеителните санкции действат, Русия е изолирана, руската икономика е в колапс. Руснаците са принудени да свалят чипове от немските танкове Леопард и да ги слагат на миялните машини и кафеварки за да не спре производството.

58

Анонимен

преди 1 година

Цветущи градини без роби не съществуват, това е нонсенс, няма такова нещо. Без роби цветущата градина се превръща в джунгла. И това което прави сега Русия, и в Близкия изток, и совалките на Лавров в Африка, Азия и Латинска америка, е да приблича на своя страна всички тези територии които потенциално биха могли да станат роби на цветущата градина на Борел.

57

Анонимен

преди 1 година

СССР разруши колониалните империи, но СССР не можеше да разруши нео-колониалните империи на САЩ и на финансовия капитал. За това СССР си отиде и на сцената дойде Русия която за разлика от СССР познава и разбира механизмите на нео-колониализма и финансовия капитал. СССР не го пускаха вътре, а Русия влезе в този нео-колониален свят и започва да го разрушава.

56

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава не некакви други енергии и на икономика без ресусри и без енергия. ЕС няма нужда от руската газ.

55

Анонимен

преди 1 година

ypaл вагон завод произвежда около 80 танка годишно.

54

Анонимен

преди 1 година

Европа и Русия страдат излишно, а един демент налива милиарди това да продължава.