33

Удар

преди 1 година

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 400-500 млн евро. Тази техника е била докарана от Дания, Германия, Италия и Япония. Ти плащаш русофобе!

32

Анонимен

преди 1 година

Всички видяха какво може да се случи със системите Патриот които ще получи Полша и с които така се хвалеха. Изобщо целия свят видя колко струват американските "високотехнологични" оръжия в реални бойни условия. Пълен въздух. И това нещо струвало над 1 милиард долара - смях!

31

XИЧО

преди 1 година

Русия напредва в Бахмут.....от пет месеца все напредва?Скоро ще напредне както при Херсон-в обратна на фронта посока.С бегане и подскачане обратно в ko4ината си...

30

Анонимен

преди 1 година

Украинските герои напредват в Бахмут, освобождават територии в града. Украинските войници напреднаха в посока Бахмут, като постепенно освобождавайки от окупираните територии, съобщава агенция УНИАН. Новината бе потвърдена от командир на поделение "Тера" Николай Волохов, с позивна "АБдула". По думите му поделението е заело позиции в 4:30 и вече има добри новини за украинците.

29

xoxo

преди 1 година

Какъв е този роман?

28

Анонимен

преди 1 година

Голям резил за "Космическите сили" на РФ. Безаналоговите Кинжали бяха свалени от 50 годишни Патриоти. Поредната, руска, дърта лъжа беше разобличена.

27

Унищожен кинжал

преди 1 година

Украйнците наистина унищожиха Кинжала. Кинжала се удари в системата Патриот и двете се унищожиха. Хахахаха. 1 система Патриот струва от 450 млн долара, а може да надхвърли и 1 милиард. Нали знаете кой плащаобяда.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29, благодаря ти че пак пусна латерната от Сорос. Продължавай да преповтаряш по опорките. Това завербуваните от Сорос всичките сте с промит мозък, без собствено мислене и преценка, колко смешно е да ти чета глупостите...

25

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече приближават украинските войски Севастопол, толкова повече ще се променя общественото мнение в Русия. Защо? Защото Крим е сакралният путински мит. Няма го кримският мит, няма Путин. А всяка диктатура се базира върху митове. Крим е основата на путинската митология след 2014 година. Затова напредването на ВСУ на изток ще създаде друга политическа ситуация в Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

"...представител на отбраната на САЩ каза пред CNN, че системата Patriot вероятно е претърпяла щети, но не е била унищожена...". И това е поредната дебела лъжа! Унищожена е радиолокационната станция и пет стрелкови установки на Патриота, плюс машината за управление на батареята. Това са фактите - цялата батарея е дала фира. А тези ни баламосват, че щели на проучват какво и е повредено - вероятно ще сеят пръстта за да събират парчета?

23

Анонимен

преди 1 година

ВРоссии начали серийно выпускать новейшие авиаракеты "Бронебойщик", которые будут применять входе СВО.

22

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби още в началото, Украйна победи, целият цивилизован свят е против Рисия, Русия е изолирана от целия свят и икономиката и е рухнала от убийствените санкции, цивилизованите демократични медии го повтарят това от една године ежедневно и ежечасно, но само пpocтите русофили си живеят в някаква паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

21

Анонимен

преди 1 година

"Украйна освободи територии край Бахмут..." Дрън, дрън ... освободила е дедовия! От последните 4 опорни пункта на укро-фашистите в Бахмут, в момента е останал един единствен по техен контрол. Тоест, само няколко сгради остават под техен контрол в града. По фланговете край Бахмут укрите напреднаха на три километра, после отстъпиха два километра и сега отстъпват, докато "музикантите" ги млатят и по фланговете. Статийката е просто поредната пропагандна хумореска.

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Накратко казано Русия освобождава град Бахмут а Украйна освобождава околностите около града. Едните освободители и другите освободители а освободените граждани се крият в подземията на града защото не се знае кой от освободителите ще им види сметката ако излязат навън.

19

Ха ха ха

преди 1 година

Америка призна, Зеленски не признава.

18

Голям резил

преди 1 година

Голям резил с Патриотите, не можаха дори сами да се защитят от руските ракети. Вече никой няма да купи този 6оклyк, а струва милиари. Само на България могат САЩ да пробутат няколко системи Патриот за 10-20 милиарда и България да си даде системите С-300 на Украйна.

17

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

16

Анонимен

преди 1 година

Вчера е пострадал и господин Зеленски - но не от военни действия а по доста по-прозачни причини : злоупотребил е с алкохол и други упойващи вещества, в следствие на което , днес цял ден го боли глава и ... задните части . За главоболието му, всички го разбраха и му съчувстват, дори фон дер *** му се обади и го насърчи да вземе аспирин, до като за другите му болки има подозрение, че са се възползували от безпомощното му състояние вчера и са злоупотребили сексуално с него.

15

Да

преди 1 година

Самото заглавие си противоречи.

14

Жуков

преди 1 година

Ще има ли нов Жуков който да изнесе поредното кремълско джудже увито в килим от двореца?