111

Анонимен

преди 1 година

Кво тана ва? Тея двамката нема ли а са бият? Аз залагам на русофобчето, че е по младо, но пък русофосилчето е по зло и пpocтo!

110

Никога повече

преди 1 година

Верно, че ми спреха всички руски канали. Сега гледам само БГ новини написани от цру, холивуд филми и как Русия е лоша, само не ми показват наpкосите в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект с тях още 55 милиона бездомни клошари по улиците. Вдигай пак 2 та пръсна нагоре и си пусни брада, цръвул!!!

109

само Възраждане

преди 1 година

по жалко от тролейче е еуротролейче

108

ъцз

преди 1 година

егати... тези Руснаци водят война със себе си... опитаха се да гръмнат Кремъл, но виж кримския мост и СП-2 ги нацелиха

107

Западнала пропаганда

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне, Военная хроника, Операция Z: Военкоры Русской Весны, СОЛОВЬEВ, Союз Добровольцев Донбасса. Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

106

Анонимен

преди 1 година

За какво ти трябва да се възраждаш, ва? Ти вече меришеш на тор и чepвеци!

105

само Възраждане

преди 1 година

интересно защо е*у*г*л*е*н*а се цензурира ;))

104

само Възраждане

преди 1 година

еурохатлантиците си живи *** с мозък на зелена *** като кака им лена

103

Анонимен

преди 1 година

Тук отдолу едно русо фосилче пак пита, а американците що бият нerъpитe! Та нека обясни, затова ли руснетата ракетират цяла Украйна?

102

Обичам да ми плащаш

преди 1 година

Само за днес киевския режим е изразходил 15 милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди ***, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткиярежим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.

101

Анонимен

преди 1 година

Хаха тоя опит за убийство на Путин е по-жалък и от атентата срещу Гешев. В Кремъл са свършили водката и загубили музата :)) Представяш ли си вярно с тоя дрон-играчка да го бяха очистили докато лично вдигаше байрака над Кремъл :)))) Аз бих забранил всички радиоуправляеми играчки в Русия.

100

басе и опашатата

преди 1 година

'НОВИНА'.

99

АНГЕЛ

преди 1 година

На Русия не се нуждае от оправдание. И с този терористичен акт и без него Укрия ще бъде разчекната !!

98

Анонимен

преди 1 година

Четаф и разбраф! Руснетата получават ногу дивиденти от разрушаването на Кремъл! Начи сички искат да унищожат Кремъл! Тогава начи руснетата и укрите да обединят усилия и да го срутят до кота нула, и така начи сичките доволни!

97

Доброволец

преди 1 година

Кулите близнаци бяха инсценировка ! Оркопит теците започнаха да свалят собствените си дронове. Не им омръзна самообстрела и самобомбандирането, сега и на дронове налитат. Съвсем се извратиха робите.

96

Анонимен

преди 1 година

Атака срещу Кремъл е такъв удар срещу руската държавност, че единствено обявяване на мащабна мобилизация и тотална война моге да оправдае подобна инсценировка. Е, война още не са обявили...

95

Петров

преди 1 година

Победата на Русия е неизбежна, макар че ще дойде сравнително бавно, но с огромни човешки загуби за Украйна, които ще я ликвидират като страна в този вид и тотални финансови загуби за Запада, които той ще прехвърли на Изтока, включително и на храбрите бългериани.

94

Петров

преди 1 година

американците са богове, те са винаги безгрешни, нищо че са изтребили цяла Северна Америка, четвърт Европа, две трети от Азия и половин Африка, всеки който те посочат за враг, значи е враг, няма какво бългерианите да се опитват да мислят сами, според американците те и без това не могат.

93

Русофилчета жалки!

преди 1 година

Събитията от миналия век нямат нищо общо с реалността в момента... Тогава са управлявали съвсем други хора със ценностна система според времето в което са живели... Какво са правили американците тогава няма никакво отношение с това, което днес правят руските варвари и фашисти. Вашите опорки от 20ти век съм ги чел хиляди пъти... Това, което се случва днес е иzpoдско и го правят точно руснаците.

92

Анонимен

преди 1 година

Идеята на войната е Русия да остане неспособна да спечели, но достатъчно страшна, че да не загуби. Колкото може повече и по-дълго. Идеята е Китайска. Така Русия ще се изолира все повече, ще губи пазари, ще губи пари и най-важното - ще губи оръжие, докато не се принуди да купува от единствения вариант, който има пред себе си - Китай. Тази военна издръжка ще им струва цял Сибир подарен уж на концесии.