127

От матряла

преди 1 година

"Най-големият проблем на България е лошият човешки материал", каза Б. Борисов през 2009-та. А през следващите четири години направи всичко възможно, за да докаже, че е бил прав. И успя, твърди Иван Бедров и дава примери:Искра Фидосова, която реши да разкаже в интервю менюто на кученцето си: Яде много малко - купуваме му телешки шол, който първо се сварява, след което се смила и се смесва със зеленчуци - чушка, морков и тиква, и спагети. Два пъти в седмицата му даваме и парченце сварена сьомга

126

Тиквун Великолепни

преди 1 година

Винету Меси ми е духовен курмир.

125

От матряла

преди 1 година

Бацо да не ни будалка а да каже ако спечели ще мажеме ли филии с мас и сланина на украинските фронтоваци в тиль

124

Анонимен

преди 1 година

Лично познавам няколко човека от ГЕРБ с влияние от района.Всички са далавераджии и мафиоти.

123

От матряла

преди 1 година

Смятам да гласувам за бацо той има чекмедже с пачки и кюлчета и няма да пипа дьржавни париВервам му

122

Анонимен

преди 1 година

Бай пешко-*** отивай да папаш папото.

121

До 133

преди 1 година

По добре късно.... на 2ри скачай в ямата с л.....

120

Бай Пешо

преди 1 година

Не знам, какви "глупости" говорите тука, ама този човек е гален от три папи. А кой друг в историята е гален от толкова много папи. Абе хора, това са папи! А вие тука само го плюете. Личи си, ядът ви, че никой не е гален от папи, освен някой да е гален от Папи Ханс, ама там вече става много ..., абе евротолерантно. :)))

119

Вьзмутен

преди 1 година

Харесва ми перченето на бацо - ние построихме ние направихме все едно нещо е направено с техни пари лични или някой гербаджия е работил за да построи нещо с лопатата

118

Анонимен

преди 1 година

И легна тежката сянка на брикс върху сатанинската империя на сащ, наречена запад. И наместникът на сатаната си скубеше косата в белия дом. И всичко започна да линее и жълтее под тази сянка. В лето 2023.

117

ЕС

преди 1 година

Ти или долнопробната сбирщина от КРАДЦИ наречена ГЕРБ не сте построили нищо! Построеното идва от парите на ЕС, от които сбирщината крадеше. Плюс ДПС и БСП.

116

Анонимен

преди 1 година

Този пак ли говори за себе си?

115

Ужас

преди 1 година

Като помисля при - станишев и бсп поне бяхме предпоследни в европа след герб сме последни пред нас излязоха и много африкански страни - сега си бия главата защо не подкрепих тогава бсп

114

Анонимен

преди 1 година

Що давате провалени политически мафии като герб. Дайте нещо ново като Възраждане и Пряка демокрация. герб си мислиха че ако се надупят на запад могат да се гаврят с народа без да лежат щото Брюксел и Вашингтон ги пазят . Те също като БСП и СДС вярват че не трябва да се правят реформи щото много хора ще останат без работа и няма да ги преизберат и ще изгубят властта . А къде са сега БСП и СДС ??? Що не са на власт ? Нали и те върнаха назад България за да не изгубят властта ????

113

Вьзмутен

преди 1 година

На мен ми е крайно тъжно, че в пьрвият мандат на герб преди-12г гласувах за тях, с надежда, че са по свестни от останалитеЖалко бях жестоко изльган

112

Анонимен

преди 1 година

Обясни бойко-разбойко как твоята партия в миналия и в по-предните парламенти работеше синхронно, единодушно и хармонично с тези "хора, които последното, за което милеят, е България" и гласувахте милиони за подкрепа на фашистката хунта в украйна и на американската война там срещу Русия.

111

Анонимен

преди 1 година

В затвора ще съчиняваш по-добри предизборни лъжи.

110

Анонимен

преди 1 година

Дали пак ще му минат лъжите -- "Когато руската армия убива хората в Украйна" -- може би герб ще ни измисли друга история, в която от турско робство ни освобождава сащ ? А този паметник е първата стъпка в тази посока ? която не води до никъде.

109

Горанов

преди 1 година

Ще распределим умно дьржавният бюджет на всички наши хораГерб победа

108

Социол проуч

преди 1 година

Който е Киро , Кокор Гнома и Пинокио да бъдат закарани на дръвника да адт