15

До Анонимен 8

преди 1 година

Те проблемите ни с Македония са заради Сърбия, анти-българската политика на Сърбия в Македония от края на 1та световна доведе до сегашният проблем.

14

Знаещ

преди 1 година

Всичко това е вярно и Захари Стоянов го пише. Да не говорим, че сърбите трябва да са благодарни на българската легия за превземането на Белградската крепост. Именно в тези сражения Левски добива своя прякор. Ама това няма да го прочетеш в техен учебник по история.

13

Бунгур

преди 1 година

И сега си имаме легия в Сърбия,начело с Цветан Василев.Абе хъшове сме били и хъшове ще си останем. Ние малко ли сме им тровили живота на сърбите? Какво са правили нашите хъшове и в Букурещ,от какво са се издържали,какво са работили?Когато се пише история на парче,тя никога не вярна. Царе сме да си измисляме нови герои и подвизи.Стъпим някаде за 2 дни и хоп,,изконни български земи,,

12

Анонимен

преди 1 година

"Haй-roлeмият вpar нa Бълrapия e Cъpбия!" Мустафа Кемал Ататюрк

11

Анонимен

преди 1 година

Този ни върна век и повече назад, кво било, то и Англия са ни бомбили и война сме обявявали, какво значи това сега да се скараме с нея ли.

10

Шопо

преди 1 година

аз ще се бич за Сърбия

9

По поръчка на Козяк

преди 1 година

Българи,искат да ни скарат с нашите добри комшии-сърбите! Целта е да бъдат стиснати в клещи и да признаят КОсово,а на нас нищо не ни правят! Даже завчера имаше футболна среща между македонски и сръбски отбори,на която сърбите скандираха ,,Гоце е българин,,Ако не вярвате има клипа във Фейса! Всичко е интереси и най вече на една зад океанска терористична държава,която Русия скоро ще смели!

8

Albanian, Plovdiv

преди 1 година

Турция, Русия и Сърбия ще разсекретят архивите за Васил Левски през 2063 г.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега със Сърбия ли се " заядохме"? Та " оправихме" проблемите с Македония,та подхванахме Сърбия? Ей това " новите демократи" след 1989 г,се оказахте големи ***!-:( Срамувам се аз лично от вас!!!!

6

До 6

преди 1 година

Даже някои в София искат да си сменят пола та да са баш евроатлантици

5

Анонимен

преди 1 година

Сега някои са готови на всичко за да угодят на краварите и еурохейците.

4

Анонимен

преди 1 година

То и сега има чорбаджии и не само такива, които са готови на всичко, даже да предадат родината си, но САЩ да ги похвалят и потупат по главата.

3

До 2

преди 1 година

Ако изгониме от България терористичните НПОта на Сорос ще стане

2

Анонимен

преди 1 година

И? Тогава не сме били към СССР! Всяка балканска държава е действала според интересите си!-:) Не можем да виним историята!!!

1

Анонимен

преди 1 година

За нещастия сега ни управляват пак продажници, които милеят повече за Укрия вместо за България. Когато спрат да им плащат и нареждат ще зарежат и Укрия де.