206

Не се сещам

преди 1 година

Китай няма и една причина да иска спиране на войната в Украйна. Всеки убит руснак - празно място за населване от китаец в Сибир.

205

Кончита Вурс

преди 1 година

Истинска жена фашист.

204

Тангра

преди 1 година

Ми то имаше Мински споразумения но се разбра че са били парлама.

203

Ще

преди 1 година

им доставят танкове AYCO и ракети Акита!

202

Китайците

преди 1 година

пуснаха Путин по пързалката...

201

Анонимен

преди 1 година

Скептични са третополовите изчадия защото те предизвикаха войната, те я подклаждат и те имат интерес от нея. На тях мирни решения не им трябват.

200

Анонимен

преди 1 година

До Боби Зверски дефицит на енергия в Европа няма. Виждаш сам че за броени месеци Европа се справи и без политическия бич размахван от Путин газ, нефт и въглища. Газът и токът още тази есен ще влезнат в нормални ценови граници. Единственият зверски дефицит който виждам е зверският дефицит на акъл у руснаците и техните слуги българските русофили.

199

Съни Гавраилов

преди 1 година

Китай въобще не е им пука, сега цоцат евтино от Русия, цоцат си както преди дори и повече от САЩ и ЕС и това положение ги устройва прекрасно. Може би могат да станат една идея по-алчни ако снабдяват с тежка военна техника Русия, но не мисля че биха рискували. Та тази война дойде като глътка свеж въздух за Китай след кризата с ковид и имотите.

198

Простичко за прости

преди 1 година

Адолф Хитлер е казал и написал в Моята борба простичкото::::Мразя юдеоевреите защото в Западна Европа е full от юдеоевреи ..................................и мюсюлманите са ми симпатични защото Няма мюсюлмани в Западна Европа............първите мюсюлмани се заселват в Западна Европа чак след 1948............Източна Европа плюс СССР са без хигиена откъм мюсюлманите е извода........евреи и в Западна Европа са си имали

197

Dracula

преди 1 година

Е гат и вампира вееее. Уплашихте ме!

196

Анонимен

преди 1 година

До 194 Ми я се замисли защо е в Китай и понеже съм рибар ще ти дам един *** пример Дайва има заводи в Китай,но там се произвеждат само бюджетните макари и цените са поносими,а топ моделите им произведени само в Япония са трудно достъпни и за средния европеец.Същата работа и с Шимано,но техните бюджетни модели се правят в Малайзия и там разликата в цената е същата.И от къде идва всичко от евтината работна ръка.Така,че е трудно да бъдеш конкурентен като труда е скъп.

195

Българин

преди 1 година

Урсула е ангел на демокрацията. Дълбок поклон!

194

На всички

преди 1 година

с големите пушки, един микровирус им разказа играта!

193

Боби

преди 1 година

До Анонимен 194 Забравяш нещо за производство ти трябва квалифицирана работна ръка - Европа поне това има но е скъпо платена, ЕНЕРГИЯ - Европа има зверски дефицит знаете какви са цените и ЕВТИНИ РЕСУРСИ а такия вече няма и Тамбукту както се казва договаря условията за добиване на ресурси от своя територия... и каква ще е себестойността... колко ще е конкурентна срещу Китайските аналози? Или ще затворим пазара в ЕС? А Международния пазар?

192

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Проблемът е че хората с най-големи и далекобойни пушки в момента са РФ и Китай. А това Най-вече САЩ ама много много ги боли." - За Китай не знам, но Русия със сигурност има най-опасните "пушки" за момента. Именно това се опитвам и аз да обяснявам от доста време, но хората не вярват... :) ... Както и да е... Работното ми време свърши и не, не съм тр_ол хахаха Хайде живи и здрави всички (и русофили и русофоби) и събирайте акъл, защото не Русия или САЩ, а България е най-важна... :)

191

Митрофанова

преди 1 година

Нищо човешко няма! Щото е Ангел!

190

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е победена, ако не беше Китай да им налива оръжия на руснаците, украинската армия отдавна щеше да е влязла в Москва и Путин щеше да е изправен пред съда в Хага.

189

Анонимен

преди 1 година

"мирният" план на Китай не включва изтеглянето на Русия от всички окупирани територии на Украйна анексирани след 2013 година. Затова това не е мирен план, а план за продължаване на войната.

188

Анонимен

преди 1 година

Урсула е демон. Нищо човешко няма.

187

смях в залата

преди 1 година

Зеленски срещнал извънземни.Искам да ми дадете летящи чинии,Извънземните му казали;Кажи на Урсула да те заведе на таверна.