76

Анонимен

преди 1 година

Наредбите, които се спускат от ЕС, са плод на много по-голяма и трудно преодолима корупция. Защото обслужват най-големия капитал. Отнася се за всички сфери. А че в ЕС няма никаква законност, се вижда в последните години с въвежбдането на ограничения, изисквабия, конфискации, запорирания и т.н., които не отговарят на никоя демократична конституция или международни закони. За изнасилването ни по повод Украйна - отделно.

75

Как

преди 1 година

Този има наглостта да говори за корупция, открай време е затънал в далаве ри, уговорки лъжи и манипулации. Няма по -голям *** от него.77

74

Анонимен

преди 1 година

Подай си данъчната декларация, корумпир ан лъ жец

73

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Слави беше достъчно смел да се опъне на дикатурата на Кирил Петков и да разкрие корупционните му схеми. Как е възможно заплатата на Лена Бориславова да бъде над 20 000 лв като говорител на правителството?

72

Селянин

преди 1 година

Славчо, политически си пълен инфантил.

71

Анонимен

преди 1 година

Славчо, ама и ти едни министри избираш, почти същите като ГЕРБавите

70

Ивайло Шопски

преди 1 година

За първи път в историята видяхме, как лидер на партията станала първа полит сила, се скри като лалу гер в нощта на изборите, а впоследствие изпрати един май-му-но подобен в парламента да го представлява. Сурат тефтер патриот, и нищо друго!

69

Анонимен

преди 1 година

България със сигурност НЕ е най-корумпираната страна. Също със сигурност г-н Трифонов не е и не иска да бъде осведомен за далавери, измами и мошенничества в големи и особено големи размери по света и в частност разбогателия западен свят. Напринер фирмата Пфайзер е осъдена преди 15 години за измами и мошенничество за 4,5 милиарда $. ВСИЧКИ големи немски автомобилни концерни са осъждани и в момента също (замиларди) за фалшикация на данните за отпадъчни газове и ср, стойности,

68

Анонимен

преди 1 година

И с най п рост народ! Справка: На тоя чалга партийката му беше първа сила до преди 2 години.

67

Бутна правителството

преди 1 година

че не му дадоха 4.5 милиарда за пътища, да краде! А уж било заради цар Самуил!

66

Бабата

преди 1 година

Подай си данъчната декларация, мърляч!

65

MaйMyнaтa

преди 1 година

Теэи които гласуваха за тоя, и някои даже два пъти...оохооо те са със синдрома на Даун.

64

Анонимен

преди 1 година

Регистрираните за миналата годин съмниотелни парични преводи, т.е. подозрения за пране на пари в Германия са били над 200 000 . За предната година около 144 000.

63

Анонимен

преди 1 година

А ти що се изплези на СУВЕРЕНА?М?Плендзавец.

62

Гого

преди 1 година

Трябва да ьапочнат от теб,уважаеми г-н Трифонов!Вие сте олицетворение на корупция и задкулисие!

61

Анонимен

преди 1 година

според официалните немски недии за миналата година и канцлерът на Германия Шолц, и нимистърката на външните работи Бербок са изхарчили всеки поотделно повече от 300 000 евро държавна пара за фотогряфи, грим, фризьори, дрехи и подобни дейности за подобряване външния вид. Подобно има и за другите министри.

60

а защо не го казахте

преди 1 година

вие итн в парламента навремето!?: България е най-корумпирана, без нито един осъден политик

59

Анонимен

преди 1 година

И без нито един осъден нотариус, прокурор, съдия.

58

Как да има осъдени,

преди 1 година

като законите...?Съдът иска едва ли не нотар.завер.декларация от извършителя,че е направил престъпление.Презумпцията за невиновност няма как да бъде преодоляна,а свидетели или няма,или се отказват от показанията си.Пример:мин.Масларова-отпуснати пари за строеж и ремонт,усвоени напълно,комисия констатира,че влож. материали не отговарят на изписаните,липси за 13млн.Няма парите,няма материалите,Масларова казва,че не ги е взела,свидетел твърдеше друго,отказа се,делото закрито,няма доказателства.

57

и това кой го казва

преди 1 година

Учиндолският чалгаджия който не си декларира имотите и финансите и умишлено ги крие с цел да не плаща данъци на държавата!!!!Иначе се прави на божи кравичка и вика ДОЛУ КОРУПЦИЯТА!!!