86

Анонимен

преди 1 година

много скапанически сайт е тоя, пишеш и след минута разбираш, че са ти губили времето, когато видиш, че коментара ти го няма, толкова противни, заприличали на путин, който демокрацията не я зачита и свободата на словото

85

Анонимен

преди 1 година

Америка да не се ослушва, една ядена, и Русия става "минало и заминало", прекалиха със заплахите и шантажирането

84

Анонимен

преди 1 година

русия ще кротне, само когато масово бъде унищожена

83

Dj

преди 1 година

Споко бе еврогейчета, войната ще свърши до 2 месеца. След месомелачката при Бахмут, просто няма да има хохли на фронта

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 Никакъв цивилен самолет не се е врязвал там. Сами си изстреляха снаряд по сградата има запис от събитието. Ако някой си мисли че дори цивилен самолет може да лети където си поиска над щатите е в голяма заблуда.

81

Евро-Атлантик

преди 1 година

Бой до поледния украинец ! Американския Гопод така каза ! Нов Близък Изток трябва на САЩ!

80

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКое им е "бруталното" на жилищните блокове в Москва, влезте в Тубата и вижте, жилищните им комплекси не са презастроени, а са с паркинги, училища, детски градини, градинки за отдих и игра на децата, чисти комплекси, без отпадъци!

79

Анонимен

преди 1 година

До Прости русофили "Само фашистите нападат чужди държави за да ги разрушават и анексират... Набийте си го в празните кpaтуни!" ....................., да , така е, тогава да се махат Джонсън и Зеленски, олигарсите служещи на чужди интереси и останалите чужденци, които не са украинци, украинците са руснаци и Украйна също е руска територия, чужденците нямат работа там да командорят, Украйна и Русия не са им колония!

78

Анонимен

преди 1 година

Путин закъсня, трябваше да удари Украйна още през 2014 преди американците да са се намесили на всички нива на управление, икономика и армия в Украйна.

77

Анонимен

преди 1 година

Айдааааааааа, пак пуснахме машината за пропаганда, няма спирачка, двадесет години едни и същи лъжи слушаме и въртенето на една и съща плоча на насаждане на омраза! Спрете да наливате масло в огъня и да пускате лъжлива пропаганда по медиите, потушете конфликта, това ще има повече ефект за бъдещи добри и полезни отношения и търговия!

76

Анонимен

преди 1 година

. . . бруталните жилищни блокове на Москва. . . . Неграмотната мисирка виждала ли е блок в София някога или обитава накакъв такъв ко пто р в клуба на богатите сама?

75

84

преди 1 година

Баталъона Азов до преди войната беше частен. Както и доста други

74

Анонимен

преди 1 година

Френския легион е армейска част от доброволци, това не са освободени затворници или изнасилвачи на деца! Комшията ми е арменец, сам беше там по собствено желание, тези глупости от Дискавари каза че са пълни смехории!

73

До Гиба

преди 1 година

Че украинците са фашисти, няма нужда от пропаганда, вижда се

72

Анонимен

преди 1 година

Заблудени уфси, дето се водят от чувствата си /днес жена, утре мъж/ има дори там. До където им е акъла, до там крякат. Добре е, че в случая от тях нищо не зависи, а и фонтаните от говежди хартийки секнаха, та нямат и мегафони.

71

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинския разузнавач и експерт по информационни войни Дмитрий Золотухин е обявил, че Русия е успяла да убеди цяла Африка, че украинците са фашисти. Това успели да направят руснаците и с Индонезия най-голямата мюсюлманска страна в света. Според украинския експерт Украйна няма тези финансови средстава да води пропаганда и да противодейства на Русия в пропагандата.

70

До 82

преди 1 година

Е колко сте болшинството бе, ***? 10 процента!! Даже и толкоз няма!

69

Русофилчета прости

преди 1 година

Пак ще ви напиша. Войната в Украйна е копие на войната във Виетнам... Няма, как фашистка Русия да пороби Украйна или да спечели в тази война. Както виетнамците изгониха американците, така и украинците ще изгонят руските варвари... Всички народи, които са воювали срещу фашисти, като руснаците сега са свободни.... Включително и тези войни в които е била замесена Америка... Целият свят е срещу фашистка Русия...

68

Анонимен

преди 1 година

В коя държава със закони може да съществува частна армия от затворници и криминални? То значи че това не е държава а криминална структура!

67

Анонимен

преди 1 година

До SS:Сега май взимат.В Полша щели да правят отряд с меки китки.А бре всъвсем са откачили.Онзи с програмката за лайкове си е за там.