215

Анонимен

преди 1 година

И ти кога беше в Мариупол че си така осведомен? Кримският мост кой го построи и кой иска да го руши? Има изказване още на Меркел че не трябва се позволява да бъде завършен. Нещо по въпроса? А проект за кримски мост има още много отдавна. Хората строят.

214

Анонимен

преди 1 година

И кого не са изоставили руснаците? Така "се грижат" за своите, че разрушиха до основи руският град Мариупол и избиха 80 000 рускоезични там.

213

Анонимен

преди 1 година

248 ами правили сме го За македонците и с хитлер сме ходили вместо сами. Разликата е че руснаците не изоставят народа си. А ние ги оставихме още на съединението. Въпреки вмро. После на сърбите, фашистите титовистите после на албанците и сега на американците. Ей затова ни ",обичат" обаче твоят пропагандистка теория е все москва била виновна.

212

Руски Мечо

преди 1 година

Гаааз Гаааз Продавам Гаааз ....много съм проскубан

211

Лилипутин

преди 1 година

Двама артиста пратиха СССР и Русия в миша дупка.....явно в русия всички сме джуждаци

210

Анонимен

преди 1 година

Русия е държавата с най-дълго продължило робство. Дори крепостните селяни, които бяха "освободени" през 1862ра година получиха документи чак през 1975та година. До тогава дори нямаха право да напускат селата си.

209

Пикая на Русия

преди 1 година

Явно русуфилите още не схващат : Дрогаре, говорете си не ми пречите, до един ще ви депортираме от тук

208

до 245

преди 1 година

Нищо не е "исторически руско" България е била на 3 морета. Да вземем сега да обявим войни и да си ги връщаме ли? Половината Румъния е била в рамките на Унгария, Пък самата Унгария е била в Австро-унгарската империя. Няма такова нещо като исконно руски земи. Пък Сибир е бил 400 години Китайски.

207

Анонимен

преди 1 година

242 ами ти не можеш да се върнеш много назад понеже сащ съществуват от малко повече от две столетия. Когато царска Русия е пращала кораби срещу османската империя на територията на днешна Сирия, в америка е имало куклус клан и са горили вещици. Между другото куклуса още го има. Прочети кой е Дейвид Дюк.

206

Анонимен

преди 1 година

Не , републиките са си били рускии стават пак още след падането на Атила. А британците никога не са считали индийците са хора и сега им се връща.

205

до 238

преди 1 година

Сега до кога назад във времето ще се върнем? Да почнем ли да преглеждаме какви войни е водила Римската империя? Турция покори България за 500 години, но днес сме в ЕС. Британската империя също някога води войни за колонии. Войните на царска Руся също са за колонии. И нищо не се е променило от тогава. И както се разпадна Британската империя така е ред сега на Руската империя. Колкото и да не му е кеф на Путин.

204

Анонимен

преди 1 година

236 както и предполагах хем не знаеш, хем не разбра това което ти написах. Крим е автономия и като беше подарен на крайна.

203

Анонимен

преди 1 година

До долния, републиките са Русия, точно колкото Индия беше Британия.

202

Анонимен

преди 1 година

235 ти малоуменн ли си? Тексас е взет от мексико с война. Ходи да прочетеш. Хавай е превзет от британците и американците с коварство и в американската история се казва annexation of Hawaii. Там е съвсем друг народ. Колонизиран. Самите САЩ са британска колония. Австралия и Канада все още имат за главнокомандващ британският монарх. Как е възможно американолизците да сте толкова неуки?

201

до 232

преди 1 година

Баш са си колонии. Не лъжи. Защо щатите в САЩ не са колонии. Защото никой във Вашингтон не може да му вземе на щата нищо. Всеки щат си има своя полиция, свое правосъдие свой бюджет, в който никой няма право да се меси. Републиките в СФРЮ са създадени по руски образец. Белград дърпаше всичко към себе си и накрая най-богатите като Словения и Хърватска им писна да ги грабят. Така започнаха войните срещу Сърбия и накрая НАТО се принуди да се намеси.

200

Gorskio

преди 1 година

Каква независимост за ДНР и ЛНР - те ги анексираха в РФ?!? Странна представа за независимост???

199

Анонимен

преди 1 година

Тази година приключихте с мечта Шенген. Тази година разбрахте колко много зависите от Ердоган иначе добър човек. Тази година разбрахте че от САЩ не сте им първи дерт и ще поръчвате самолети до умопомрачение и пак няма да ви забележат. За белязахте ли че ЕС застана зад Македония и снизходително ви наказа за тъпотиите ви за азбуки Самуиловци и тн

198

Анонимен

преди 1 година

Това е капка валидолче за нашите рубладжии . Истината е друга , а тя е че чрез скрита дипломация се моли да убедят Украйна да седне на масата за преговори .В Кремля по големи *** не е имало .

197

до 218

преди 1 година

Абе ***! Всичките републики на Русия/СССР са нейни колонии. Не ги наричат така но фактически СА. Всичко, което произвеждат отива в Москва, и там Кремъл го взима и си го ползва. Защо Бурятия с на-много диаманти и злато е най-бедната република? Ми защото всичко и взимат. И всичките републики са така. Да не говорим, че са длъжни да изучават руски език, да козируват на Кремъл и да дават момчетата си ако Русия иска да ги използва във война. Докога ще четем тъпо-тиите ви.

196

toti

преди 1 година

АКО ИМАМЕ ПОЛЗИ ОТ ТОВА ПОСОЛСТВО НЕКА ДА КАЖАТ,ДАЛИ С НЕЩО ПОМОГНАХА ЗА 30Г ИЛИ САМО СИ ЖИВЕЯТ НА ВОЛЯ В ХУБАВАТА НИ РОДИНА!!