181

Путин и Пригожин

преди 1 година

отдавна се възнесоха. Двойниците на Путин правят панически изявления. Краят на Кремълските военопрестъпници наближава.

180

Снаряди по коледен

преди 1 година

пазар в Херсон: 10 граждани загинаха на място и 60 бяха ранени. Така Кремъл преговаря с Украйна. Затова ще получат каквото заслужават.

179

Анонимен

преди 1 година

Този.клоун първо да се справи с Хаймърс,да са от 1980 година.

178

Анонимен

преди 1 година

До Ястребител, имам колега, като теб величаеше Жужето и рушшляците. Е след верломното нападение вече не може да му се чуе гласа, ама не разбирам с какво толкова ви заблуди КГБ агента? За разлика от вас, съм се нагледал на такива червени "демократи" и никога не съм очаквал да свършат нещо добро, еле па за народа си.

177

Ястребител

преди 1 година

Русия няма как да я спечели вече тази война ... хотиль сказал "специалная военная операции". От тука нататъка има само два възможни пътя - Русия да използва ядрено оръжие и да подпали глобална война, или да бъде разфасована по много брутален и кървав начин. За съжаление, и двата пътя водят към вратата на ада. До началото на тази война имах много високо мнение за Путин, но ... направи колосална стратегическа грешка с навлизането в Украйна. Аллах да е на помощ на рода адамов!

176

Анонимен

преди 1 година

В момента руските окупатори са най-големите донори на военна техника в Украйна.

175

Хи хи убеден бил

преди 1 година

руските нацисти са най големият донор на украинците......толкова дЖелезо оставиха.

174

рушофилски трол

преди 1 година

Ми не познавам русофил да отиде да живее в м0сковията а всички отиват на запад .... Ти тая шизофрения можеш ли да ми я обясниш ?

173

Анонимен

преди 1 година

Е какво друго да каже? А след това ще каже, че са ги унищожили. И Русия ще продължава да затъва! Лъжец N 1 на планетата и лъжец N2 Лавров, скоро ще ги издирват, за да ги арестуват за военни престъпления! САШ ще продължат да бъдат хегемон в западната хемисфера, а икономиката на Китай ще започне да се свлича. Русия в този си вид, след ерата Путин няма да съществува, а ще се разпадне на отделни държави от различни етноси! Който вади нож, от нож умира!

172

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** всеки път различно говори! На цял свят му писва от него!

171

Game over

преди 1 година

Гостите от Беларус идват. Коледата в Украйна е като през каменната епоха, даже и свещи нямат. Още чакаме зеленяка да си отвоюва Донбас и Крим. Контраатаката им потъна в есенните гьолове. Сега когато замръзнат играта просто свършва. Байдън ще си самоизплаща милиардите заеми на държавата, която скоро изчезва от картите.

170

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-голяма по територия, най-богата на ресурси и същевременно най-простата държава. Само си помислете, при 17 млн кв км, в Москва се счита за лукс да живееш в тристаен апартамент, повечето са натъпкани в малки кутийки като българските боксониери. Някой може ли да ми обясни тази шизофрения!? А факта, че ламтят за още земи въобще не искам да го споменавам, това е ясно на всички!

169

До 314 Game over

преди 1 година

Само дето на украинците зимните униформи са много по-добри от на ***.

168

Анонимен

преди 1 година

Руската позиция е позицията на приказките, украинската позиция е позицията на фактите. 10 месеца война, а русия няма контрол над въздушното пространство на Украйна. Факт. Доставките от запада на сериозно ПВО са хомеопатични. НАСАМС и Ирис-Т можеш да ги броиш на пръсти. Ако Украйна го караше само на стингери, руснаците можеха да летят над обсега на стингерите, а това не се случва. Тоест у Украйна са останали С-300. Извод - за 10 месеца русия не успя да унищожи ПВО на Украйна. Факт.

167

Анонимен

преди 1 година

Дали има още останали руснаци, които вярват на лъжите на Путин? Дали и той самият си вярва или е следствие от количеството изпита водка?!

166

Game over

преди 1 година

Януари украинските гьолове замръзват и гостите от север идват в Киев. Край! Играта свърши. Кой разбрал, разбрал!

165

Зелен чорап

преди 1 година

То и Киев за 3 дни

164

Анонимен

преди 1 година

Варягите пак не са разбрали кво се случва. За техните фенове да не говорим.

163

Анонимен

преди 1 година

Ами предполагам ще разберем скоро дали може или пак ще напълни гащите.Щом до сега не можа значи никога няма да може! Гаранция!

162

Анонимен

преди 1 година

Ами предполагам ще разберем скоро дали може или пак ще напълни гащите