37

До 38

преди 2 години

Вкарал си се в омагьосан кръг с глупави разсъждения. Мобилизацията в русия е в отговор на отказа на украйна да преговаря за мир докато не изгони всички руснаци от нейна територия. Мобилизацията в крайна сметка се очаква да доведе до подсилване на руската армия в ъкрайна до степен при която запада и украйна да поискат мир. Парадоксално, но тези коитонса против мобилизацията са и против мира бладоранието на самоувереност на украйна

36

Анонимен

преди 2 години

Поляците са хора с комплекси, не са добре с главите. Шовинисти, живеещи с омраза.

35

Влади

преди 2 години

Тия тарикати от Пинк Флойд взеха едни хубави рубли за концертите в СССР, даже свириха и при изстрелването на съветска ракета с кораб. Те са си отдавна на руска хранилка. Руснаците харчат безценната за тях западна валута за пропагандатори на режима, като Дийн Рид навремето, Пинк флойд , а напоследък ренегати като Стивън Сегал и Жерар Депардийо.

34

Анонимен

преди 2 години

Това парче - Стената -пак ще го слушаме като се гътне ЕС. Помнете ми думите!

33

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 2 години

ЛИБЕРАЛИ = троцкисти=комунисти!

32

Кой беше Той?

преди 2 години

Смущаващото е,че прибираните демонстранти срещу войната и мобилизация в Русия,са единомислещи със Роджър.И риджър се бори за Мир и прекратяване на войната,и руските демонстранти се борят за същото,но и от двете страни на конфликта борещите се за прекратяване на конфликта са мачкани и от двете страни на барикадата.Стигаме до извода,че никой не трябва да пречи на развитието на конфликта.Това е много лошо.Сякаш тази война е крайно нужна света и по никакъв начин не трябва да бъде възпрепятствана.

31

Анонимен

преди 2 години

Утърс отиди да поживееш в КНДР... Ще ти хареса... Там тревата е много вкусна... Има в изобилие... В концлагерите...

30

Анонимен

преди 2 години

На запад не са имали комунизъм и са с някакви розови представи за червените изверги. Уотърс и той като е толкова хубаво в Раша на Путин, защо не отиде да живее там? Повярвал на путинската пропаганда.

29

Анонимен

преди 2 години

Добра новина. Той има много фенове, които ще го подкрепят. Това е проблемът на ЕС - известни личности да се противопоставят на сатанинските разпоредби, водят след себе си още хора. Точно като с Джокович. Хахааааа

28

Анонимен

преди 2 години

Музиката, спорта, киното и всяко лично мнение и политиката нямат нищо общо. Ама в "цивилизованият" свят май са на друго мнение. Не им ли играеш по свирката на тия глобалисти си персона нон грата, независимо кой си и какъв си бил. Много жалко и грозно. Но това е реалността.

27

Анонимен

преди 2 години

А нещаcтниka се крие в Флорида и от там пусна до останалите от групата "RADIO KIOS"!

26

Кой беше Той?

преди 2 години

Не забравяйте че неговото парче бутна берлинската стена и сложи така и краят на студента война.Все пак неговата дума тежи повече от колкото вашата.

25

Анонимен

преди 2 години

Браво на Роджър! Мъж с достойнство. Като Джокович!

24

Капитан Петко

преди 2 години

Вече е на възраст човека амортизиран и за шепа рубли е готов да се продаде на Мордор.

23

Беновска пипа

преди 2 години

Така се действа в цивилизования свят. Щом искаш мир и са на различно мнение от официалната политика, то трябва да бъдеш наказан.

22

Анонимен

преди 2 години

Във Европа е отдавна ДЕМОНКРАЦИЯ за съжаление. Ако си бунтар и не правиш като тези от статуквото те мачкат. Но и това ще е до време

21

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА СА ЗАБРАНЕНИ ВЪВ "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" СБОРИЩА. ЗАТОВА СПРЯХА И МНОГО ОТ РУСКИТЕ ТВ. СТРАХЪТ ОТ ИСТИНАТА ГИ ВЛУДЯВА.

20

анонимен

преди 2 години

Ех, Роджър, ех, Уолтърс! Грешният човек критикуваш, не Зеленски е виновен в целият този ужас, а съвсем друг човек, на когото ти очевидно симпатизираш. А уж рокаджиите сте били бунтари и заставали на страната на онеправданите. Но явно ти си изключение!

19

Анонимен

преди 2 години

Нещо като тука. Заявиш ли друга позиция и те наскачат нпо грантаджиите от фондациите. Почват обиди почват инсценировки и буквално престъпления. И после тия същите реват за "свобода на словото" и "правосъдие". Хеле пък ако попаднеш в студио с цветанка ризова, ноев камо ли прокопиевите или другите къде им казват "правилните" въпроси в слушалката и не те оставят да се изкажеш.

18

Анонимен

преди 2 години

Лукаш изглежда е комрад по белите линии на зеления актьор.