45

Анонимен

преди 2 години

до 54Ти първо вкж.своят мозък твоята пропаганда се върти по познатите проамерикански медии.Вкл. едната програма и после другата повтарят едни и същи думуи 1 към 1 .Как става без да са изпратени и наизустени !

44

Анонимен

преди 2 години

"Убиха образована симпатична умна млада жена." както се вижда не е била умна, а пpост проводник на рашистката античовешка пропаганда. Продължение на уродството на баща и

43

До 56

преди 2 години

Засега войната на омраза се води в Русия от медиите им. В Украйна трепят истински хора. Русофилите много старателно прескачате този на живот и смърт факт.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако видиш ли украинците нямали мотив то какъв би бил мотива на руснаците. Но Който и да е извършил това позорно убийство е мерзавец и страхливец. Убиха образована симпатична умна млада жена. Това е недопустимо както и това че НПО грантаджиите платените русофоби тържествуеаха по форумите. Грантаджиите сорросоидите показаха истинското си лице на безкрупулни същества.

41

Анонимен

преди 2 години

До 52Така е ,това не го оспорвам .Въпроса е друг -идеологическата война.Когато ти пълнят главата с Омраза и се провежда политика на Диктат на целите ,хората се изнервят и защитават родината ,ПОЛИТИЗИРАНЕТО НА НЕЩАТА ОБЪРКВА И НАЙ-НЕПРЕНУДЕНИЯТ МОЗЪК.Това е Войната ,нейната идеология ,да защитаваш Каузи .

40

Анонимен

преди 2 години

Русофилите, включете ги малко тези мозъци, а не само да повтаряте кремълските опорки и пропаганда като папагали.

39

Не на Войната

преди 2 години

До 51Ако Украйна не беше проводник на американците и не бяха открили руснаците мащабната атака ,която им крояха,сега Русия нямаше да е в Украйна. След 2014 г Украйна стана терористична д-ва. Както американците създадоха джихадистите на Ислямска Д-ва.,така създадоха и Укр. фашисти ,под чадъра на Сащ.

38

анонимен

преди 2 години

До Даааа 15 От това, което написа, от километри личи, че именно ти изобщо не познаваш украинците или ги познаваш през призмата на руски телевизии. А и си плиткоумен отгоре на всичко. Иначе щеше да знаеш, че ВСЕКИ народ има добри и лоши хора, няма как да слагаш всички под общ знаменател.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин не беше нападна Украйна най вероломно сега журналистката щеше да си е жива и здрава.

36

Анонимен

преди 2 години

До 45 АнонименНе пиши тук след като си се надрусал с двойна дозаПедал

35

Анонимен

преди 2 години

До 45Каквото повикало ,това отвърнало .Война е и трябва възмездие за укр гашисти .Ъбили от 2014 г хиляди ,сега да име се връща.Нали това казвате и вие ,че трябвало да загине момичето .Тогава какво ми плачете за укрите !

34

Мотив Злоба

преди 2 години

Полза казват украинците нямало да убият Дария. Няма -Да ,Но има само Гняв и Злоба,а това е добра причина да станеш атентатор каквито са укр. лидери и да заплатят за услугите на убиец. Всяка Терористична атака по света се извършва заради Злоба и е продиктувана от ненавист към политика и идеология на отсрещната страна. Така че Мотив за атентат имат Украинците ,колкото и да лъжат безцеремонно.

33

Джо

преди 2 години

Да бе, ФСБ следило Вовк, дъщеря и и котката им, тя въобще не се крие от камерите, слага бомба и бягат в Естония. А мъжът и на Вовк е сепаратист и терорист от ДНР, участвал активно в подготовката на референдума за отцепване от Украйна. И няма по важни престъпници и убийци за цел в Москва, та е избрана неизвестна пропагандаторка на фашисткия режим. Кой вярва на тия измислици, освен платените русолюби?

32

ХАХАХА

преди 2 години

Троловете захапаха смяната. Само така, трябва да се изкарват пари, честта и морала нямат значение. Нещастници евтини.

31

Коя Дугина

преди 2 години

Тази, чието тяло беше "изгоряло до неузнаваемост", според първите официални руцки съобщения, или "спящата красавица" в луксозния сандък? А разберете се с вирсиите, пък после ще коментираме.

30

По същество

преди 2 години

Вече се знае, че е била украинката Вовк, която е следвала Духовна и баща й доста дълго, докато научи навиците им. Живяла е в същата сграда и е посещавала същите събития. В деня на теракта е излязла от Русия, което показва, че не е действала сама а организирано с някого извън Русия. Седмици преди това украинските хората във властта говорят за Дугин доста, а ден преди това някакъв говорител на някакъв офис в Киев заплашва Дугин. Няма какво да обсъждаме - Украйна & co. са терористични държави.

29

СЪЧУВВСТВИЕ КЪМ

преди 2 години

СЪЧУВСТВИЕ КЪМ БАЩАТА НА ЖЕРТВАТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО ПРИЗОВАВА ДА СЕ СЪСИПЕ УКРАЙНА. СЪЩОТО КЪМ МАЙКАТА. ДЕЦАТА НЕСА ОТГОВОРНИ ЗА ДЕЯНИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ- СТАР БИБЛЕЙСКИ ПРИНЦИП.

28

Джо

преди 2 години

На прощаването баща и се смее сърдечно и изнася политически речи с призиви за убийства. Абсолютно ненормално. А тя беше начинаещ руски пропангадатор и лъжец, на никой няма да липсва!

27

Аз

преди 2 години

До Pesho: съгласен - всички окупатори и убийци на славяни и християни да последвст Дугина

26

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, кой е убил Дугина... Важното и жалкото е, че не са успели да ликвидират дъpтия кoзeл Дугин...