174

Ти да видиш..

преди 2 години

До Анонимен 196 Тази опорка за гражданска война в Донбас се яви далеч по късно от началото на войната.Путин си търсеше извинение. Истината е че нападна Украйна заради желанието и да влезе в ЕС и НАТО , а сега да анексира най мощната икономическа област и богатства на Украйна.Защо до сега си мълча за престъпленията спрямо руснаците в Донбас ?Няма причина, която да оправдае войната на Путин.Путино любците да се замислят сериозно за психичното си здраве.Не оправдавам Зеленски , но той не нападн

173

Анонимен

преди 2 години

Каква поредица случайности само, като в дързост и красота. Случайно е постарадало дете с диагноза още по-случайно мадам зеленская от ница се е снимала с това дете за Коледа. Американците ли им ги пишат тези сценарии не разбирам, или на тях самите не им стига сивото?

172

Анонимен

преди 2 години

Мирише на пропаганда

171

Я па ти..

преди 2 години

До Анонимен 181 Ти си един обикновен мер.за.вец като руснаците. Не обичам да обиждам , но ти си го заслужаваш.

170

Анонимен

преди 2 години

На нищо не вярвате, все някой ви лъже. Само Путин като ви каже, че в Украйна има нацисти, само тогава вярвате. Пр0ст1 амеб1.

169

Анонимен

преди 2 години

Какво гледахте, какво прочетохте? Клипчета от живота на майка и малко момиче. Някаква история за изстреляни ракети от руска подводница, попаднали на площад. Уверения на украинска медия, че точно това момиченце вече не е живо. Извинете, обаче не вярвам. Дано да съм права, че е лъжлива пропаганда. И на български медии толкова вярвам.

168

Не пут на Фенин

преди 2 години

До Не фен на Путин.- Много деца измряха заради глобалистите и комика им, ама никой не ги и знае, но смъртта точно това е удобна за пропагандата. Затуй и снимката ще е по всички медии.

167

HeinrichHimmler

преди 2 години

Трогателно наистина, но за алеята на ангелите нищо не написахте ?

166

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Без думи 170- Никой не се радва на смъртта на детенцето. Просто сме на различни мнения по въпроса за виновника!

165

Анонимен

преди 2 години

Пълно е със садисти по нашите земи, което не е добър атестат. Това са примитивни същества с промити мозъци от съвецката пропаганда. Но перспективата е добра, доказано е че същества в състояние на постоянна злоба почват в един момент да се избиват взаимно.

164

Анонимен

преди 2 години

Аве децата които укрите бомбеха и убиваха систематично без война от 2013-та наса, включени ли са във формулата, или тях "мани ги"?? Питам за един прЕател

163

Истината

преди 2 години

От Руската подводница стрелят по Руснаци ти да видиш и ги убиват барабар с децата. Ако искаха да убият всички да са пуснали атомна бомба. Украинците и държавата да им вземат пак ще оживеят но Руснаците реагират неадекватно Все още. Чак като разберат с Украинци и Руснаци че Американски долари за тях няма, докато Америка е в Рецесия гледай само кумунистите се избиват странно и то по Сталински.

162

Анонимен

преди 2 години

То и ти ще разбереш въпреки че се имаш за застраховано.

161

Миличкото до 185

преди 2 години

И ти ще разбереш, като му дойде времето !

160

Анонимен

преди 2 години

Грантаджиите усещат че са на власт и как тъпчат само като за последно. Ай си.

159

Анонимен

преди 2 години

На партито гласа звучи сякаш разказва приказката за вълка и червената шапчица.

158

Анонимен

преди 2 години

Видеото от розовото коледно парти, което президеншата е публикувала е крайно неумесно, а гласа на президента направо плаши с безхаберието и безотговорността които излъчва. Оставам със странното впечатление че президентската двойка си прави реклама. Коледно парти на фона на осем години гражданска война в Донбас, от където едва ли има деца на партито.

157

Анонимен

преди 2 години

Е па то в Донецк всяка нощ ВСУ стреле по мирни квартали, за поражение на цивилно население. Всеки ден в Домбас умират деца. Колко деца умряха в Сирия, Ирак, Сърбия? ЛОШО е но на война като на война. Вместо да стане украинският народ и да каже,, КРАЙ НА ВОЙНАТА,, се кефат, като умират дончани. Преследват, бият и убиват рускоговорящи украинци. Запалиха живи 50 човека в Одеса. Каква държава е това? Той бай Дън добре ги нареди да воюват до последният украинец.

156

Анонимен

преди 2 години

До миличкото. Муце може би знаеш кои са убийците щом знаеш къде ще отидат.

155

Анонимен

преди 2 години

До долния. Не сме съгласни. Точно за теб се отнасят твоите квалификации.