11

Алекс

преди 16 години

Ахмед Доган ще умре от глад - няма имотна и богата жена, като другите! Стартирайте дарителска кампания и да пращаме смс-и да го спасим от гладна смърт!

10

преди 16 години

През миналата година кметът Бойко Борисов е станал собственик на 462 кв. м. в родната си Банкя.За земята платил 3497 лева. Също миналата година, Борисов е бил овъзмезден с 95 хиляди лева за 450 кв. м. парцел в Драгалевци, които са внесени по сметката му.

9

преди 16 години

А аз купих 1 дка преди 22 години за 3300 лв, което беше стойността на половин апартамент?! Откъде ги намериха тия земи сега толкова евтини, ума ми не го побира: А бе, който си е тарикат, тарикат си е!

8

D

преди 16 години

Теглим пари, за да си плащаме вноските за ЕС? А в същото време имаме бюджетен излишъл?!!!!!!!!! Същото правят и цитираните тук политици = ПАРИ ИМАТ, ЗАЕМИ ТЕГЛЯТ??????????????????????????

7

преди 16 години

А Станишев на баничка с боза? Чист като сълзица! Каквото прави, го прави с една ръка, другата - в джоба. Справка:снимката хаххаха

6

благия

преди 16 години

Като им гледам доходите - наистина сме най - бедната страна в Европа !!

5

Доню Донев

преди 16 години

Истината излезе на яве и се разбра ,че царските депутати са придобили всичко по законен път. Симеон също.

4

lokster

преди 16 години

Всичко това е доста парадоксално...Как можем да очакваме че ще се открият каквито и да е нередности, след като службите които правят проверките са пряко зависими от хората на които правят проверка...

3

преди 16 години

Ужасно се депресирах горкичките.Наистина ще излезе, че седят там ..у полза роду

2

преди 16 години

А другите имоти на поставени. Айде ние да не ядем доматите с колците. За серГей по ми се вярва ама не и за другите.Срама нямат.

1

-

преди 16 години

Мъка и бедност. Стана ми жално за горките бедни политици :( .Да им теглим по един изтрел в главата, за да не се мъчат :).