310

Анонимен

преди 2 години

Никога повече кирчо и кокорчо

309

Айде чупка

преди 2 години

Аман от самозабравили се самозванци !

308

Анонимен

преди 2 години

Физиономията на снимката е безценна.

307

Бог да пази България

преди 2 години

"Какво липсва на българския народ да стане умен? Какво липсва на българския държавник да стане умен? Българите трябва да повярват в Бога на Любовта, на Мъдростта и на Истината. После те трябва да вярват в себе си. Те трябва да бъдат готови да чуят съветите, които им се дават. Само така ще подобрят живота си, да стане сносен." - Учителя

306

Анонимен

преди 2 години

Газпром свали българското правителство с помоща на руските петоколонници. Копейкаджиите търсят реванш срещу Кирил Петков който не оправда очакванията им да целува заадниците на рашките. Но нека не бързат копейкаджиите щото Украйна може да ги изненада отзад до 25 септември.

305

redordead

преди 2 години

за БГ най-добре да идват в-г-ъ-з-раждани - да ни извадят от ЕС и НАТО - да видите как от най-бедна в ЕС, ще станете най-бедна в евразисйкия съюз...ще забравите за почивки в Гърция и да работите за западни компании, като почнат да си изтеглят офисите от тук...Като почнат да ви обмитяват и всички стоки и да секне кранчето с парите от Европа и ще видите кон боб яде ли...ще се сетите за 86-та, режима на ток, празните магазини и опашките...после и купони ще дойдат...ще чакаме светлото ком. бъдеще

304

Анонимен

преди 2 години

Жалката атака срещу правителството на славотурците същевременно и на славогерберите е напълно несъстоятелна, защото тя няма валидно основание. Премиерът няма никакво намерение да отстъпи на Македония, заяви, че въпросът ще се реши в народното събрание, заяви, че подкрепя позицията от консултативния съвет при президента, така че ИЗМИСЛЕТЕ НЯКОЯ ДРУГА ПО-ПРАВДОПОДОБНА ЛЪЖА.

303

Анонимен

преди 2 години

Действията на "македонския патриот" Трифонов и на "българския и руски патриот" Костадинов показват, че зад тях стоят ресурсите на ГЕРБ и ДПС... Явно е, че ГЕРБ и ДПС от години обгрижват българските патриотични партии, за да лъжат избирателите им и да обират гласовете на избори и след това просто избраните с измама да обслужват сарайско-банкянското тресавище, в което те затънаха България. Новите два златни пръста - Дълъг и Костадинов пръст БЛЕСНАХА! МУТРОСТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ ГИ АКТИВИЗИРА!

302

НАЙ-МРАЗЕНИЯ КАНАДЕЦ

преди 2 години

ИНАЧЕ ВИНАГИ СЪМ ЗА КАНАДА НА СВЕТОВНОТО ПО ХОКЕЙ НА ЛЕД..... ОБИЧАМ КАНАДА - МРАЗЯ РУСИЯ...И ТЕХНИЯ АГЕНТ-КИРО(КОЙТО ПРЕДАДЕ UKRAINA)......

301

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 318 Янев е проект на САЩ колкото и Копейкин е проект на САЩ.

300

потребител

преди 2 години

До Анонимен 317 - това не го знаех, поне не се е шумяло около това, но ОК ли сте със сегашната "промяна"?за мен доказано е нарушението на Конституцията от Киро, защото съд /не кой да е, а КС/ се произнесе по въпроса.За мен доказано е споразумението на Изцъкления за кражба на интелектуална собственост, който е платил, за да не го съдят, интересно е световнонеизвестният Гюров да се предлага постоянно за коренно различни като квалификация постове, за средните пръсти на Хазарта не говорим...

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 325 "г-н Сладуран ,мн скъпичко ни излезе усмивчицата ви ! Народа е отчаян,омерзен и озлобен ! - такава Лъжа и Измама" Иронията е, че когато Радев ви го доведе, той имаше за цел да ви продаде на РСМ и да си тръгне, и вие тогава го приветствахте като "спасител", а сега, когато се обърна срещу Радев и тези, които го доведоха и отказа да изпълни поръчката, вече не е желан. Извода е, че каквото и да става, мислите това, което ДС и Радев искат от вас. Вие не се ориентирате по реалността.

298

Георги

преди 2 години

Идеално. Никакво вдигане на пенсии по време на инфлация!

297

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 "При евентуално нови избори ПП ще поставят рекорд - най-бързо дошли на власт, най-бързо си отишли." ДС дало, ДС взело. Пък било то и с рекорд. :)

296

Анонимен

преди 2 години

До До 313/319 Виденов, който беше управляван от ястребите на ДС в БСП водел "самостоятелна политика"? Ахахахаха. Тва милениалите сте забавни с това, че мислите, че можете просто да си съчинявате историйки, и те да минават за истина.

295

Анонимен

преди 2 години

Прайда го правят на паметника на съветската армия. Путинисти и те са хора, дразнят ама ги пази полиция.

294

Анонимен

преди 2 години

При евентуално нови избори ПП ще поставят рекорд - най-бързо дошли на власт, най-бързо си отишли.

293

До 313

преди 2 години

Единственият след 1989 година, който се опита да води независима политика, беше Виденов и затова САЩ ни спретнаха хиперинфлацията. Всички останали правителства изпълняваха заповедите на САЩ, сегашното също.

292

Анонимен

преди 2 години

Новия проект на САЩ е партията на ЯНЕВ! Макар че платените центаджии ще се опитат да го изкарат проруски за да гласуват повече хора за него.

291

Анонимен

преди 2 години

До потребител "... защо не взеха Комитова в това правителство Искаш да вземат Комитова, която е с ДОКАЗАНИ две къщи за гости, в които никога не са стъпвали гости - с други думи, построила си е лични имоти с корупция?