165

САЩ

преди 2 години

Ще спечели войната, а Украйна ще се раздели на две или въобще ще изчезне.

164

Анонимен

преди 2 години

Да, ако щатите имат желание Украйна да спечели, да им дадат съвременни оръжия. Срещу такива Русия няма да може да се бори и ще бъде тотално разбита и сломена, а ако се опита да разиграва "атомен футбол" ще бъде изравнене със земята и в Блатная няма да остане жива дори бактерия.

163

Наблюдател

преди 2 години

И Украйна ще я спечели войната.

162

Трябва всички

преди 2 години

Транспортни коридори да се прекъснат. Това ще намали и жертвите. Много се церемонят.

161

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Eто че думата tt ii mm (***) е изчезнала. Това между другото... Впрочем не е от значение. Вие сте домакините и вие определята кухнята.

160

Умен

преди 2 години

Явно добре печелят САЩ от този конфликт. Ще раздухват до последно.

159

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До 170 --- Вие сте интелигентна личност (няма да кажа персона), за да не прозвучи по чуждо му, но след като думи от рода на "***" - в смисъл отбор - не пасват във форума и се звездичкосват - какво ли ще стане, ако цитирам стихотворението на Петко Славейков, "Не сме народ" или цитати от Алеко Константинов!? Според вас ще бъде ли възможно текстовете да бъдат прочетени без латинизиране или ползване на разни трикове? ;)

158

Анонимен

преди 2 години

Доктор Енчев очаква путин!

157

Украинците

преди 2 години

Се оказаха най - лековерните хора на света.

156

Анонимен

преди 2 години

мда мечтите са хубаво нещо .

155

Остин

преди 2 години

Е украинец.

154

Анонимен

преди 2 години

Мръcна лъжа! Наливат оръжия в Украйна, за да загинат повече хора! САЩ мразят всички православни християни и в момента невероятно се радват, че украинци и руснаци се избиват взаимно. Зеленски е длъжен незабавно да капитулира, за да спре тази касапница.

153

Анонимен

преди 2 години

#ЯНКИ ГОУ ХОУМ!

152

Тези ли подкрепяте?

преди 2 години

Руските служби са задържали Украинци изпратени от режима в Киев да убият Руският журналист Солавьов от първи тв канал ?!Ужас.

151

баба мара

преди 2 години

тези двамата на межд съд за инсцениране на конфликти по света и вместо да себорят за мир и свят без оръжие те снабдяват света с оръжие впк на сащработят на макс за какво изпратиха кулеба 3 дни да се мотае в българия как такапри толкова оръжие опряха до българското пример за ам провокация да настроиватрусия срещу българия и съответните последствия така че нови избори

150

Анонимен

преди 2 години

ВСВ е дело на евреите.Хитлер и евреина сталин ДЖУГАШВИЛИ(от грузински значи еврейски син)даже са играли шах по телефона.Неслучайно Испания е неутрална в ВСВ-през нейните пристанища евреите Рокфелер прекарват в Европа петрол за вермахта,а също немските подводници минават свободно край Испания,за да стигнат до окупирана Франция за ремонт и провизии.Еврейте печелят милиони от оръжия,кредити за разрушена Европа и 70%от Палестина за образуването на израел.Подхода е същия.тоя път е украйна а не Полша

149

Жестоката истина

преди 2 години

Има сащ има войни и смърт нямали сащ мир и спокойствие,избирайте най после какво искате за вас и децата ви?!

148

Марта

преди 2 години

До 168 оберщурмбанфюрер______Ето така САЩ подкрепят:,,Пълен списък на войните и интервенциите осъществени от САЩ" .Автор на проучването е д-р Золтан Гросман,преподавател в държавен колеж в Олимпия,Вашингтон.

147

Анонимен

преди 2 години

Да, Путин е прецаканият или самопрецакалият се.

146

Ехаа

преди 2 години

Русия показа изоставените тонове западно оръжие от ВСУ до Харков....