314

Анонимен

преди 2 години

"Доставчикът на сателитни изображения ..." дали може да смята какъв обем трап трябва за масов гроб за 9000 души. А за 9000 какъв терен? Хубава къщичка в ляво на снимката.

313

Адолф Путлер

преди 2 години

Zиг хайл!

312

аа

преди 2 години

Великденски празници а руснаците се държат като мюсюлмани ПОЗОР те не са християни

311

Анонимен

преди 2 години

и от буча кадрите много си приличат с масовите гробове от ковид по мексико

310

Анонимен

преди 2 години

Руснаците или чеченците превзеха МариуполВикали Алах акбар.

309

Анонимен

преди 2 години

Не сте добре. :-D Хора, не сте добре.:-( Не усещате ли колко е *** подобна публикация. Буквално: ***. Нищо общо с практиката и възможностите на когото и да е било. Представяте ли си числото 9 0 0 0 - ей, тъй - да бъдат избити и никой да не се сети за тях, докато не се открият масовите гробища, които никой няма време да изкопае. Имате ли си представа колко пространство е това? Че вземете калкулатор. Има и още, но толкова са глупостите, че...

308

Анонимен

преди 2 години

Някога виждали ли сте истински масов гроб? Според вас, дали руснаците или който и да е освен украинците, ще си играе да копае индивидуални дупки за трупове. Я да се осъзнавате и да спирате да промивате малките мозъци на овцете. Много бързо забравихте масовите избивания на бесарабските българи от украинци през 2015г.

307

дядо йоцо гледа

преди 2 години

За 8 години руска окупация на Донбас, Украйна 11 пъти в ООН поиска мироопазващи сили в Донбас и 11 пъти Русия наложи вето. Сега Русия може да обяви че в Донбас за 8г. са загинали 14000 или 140 хил, или 789хил души. Колкото пожелаят.

306

дядо йоцо гледа

преди 2 години

на 15 06. 2015г. 12 батальоно-тактически групи с численост 15хил. души на армията на Русия навлезе в Украйна при Станица Луганск и Иловайск и започна военни действия с ВСУ. В резултат се водиха боеве в Словянск, Краматорск, Дебалцево и други селища в Донбас. В резултат загинаха 151 души според ОБСЕ и 1050 души според ЛДНР цивилни граждани на Украйна.

305

северомакедонец

преди 2 години

До СправедливостДО 2014 Г в ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ЖИВЕЕХА 7,2 МЛН.ДУШИ - НАПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ САМ..ЖИТЕЛИТЕ НА ДОНЕЦКА И ЛУГАНСКА ОБЛАСТ КОИТО СА ПОД КОНТРОЛА НА УКРАЙНА И НЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВРЕМЕННО ОКУПИРАНИТЕ РАЙОНИ НЕ ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ СПОРЕД АКТУАЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО - НАПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ САМ... .

304

Анонимен

преди 2 години

Това са гробовете, където украинските нацита са погребвали убитите от тях граждани !

303

Анонимен

преди 2 години

Азовстал скоро щял да бъде мавзолей.

302

Анонимен

преди 2 години

Кой какво прикрива не знам. Аз чух нашите моряци какво казаха. Това е достатъчно да се усъмнявам в лъжите на Зеленски.

301

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Според ДНЛР за 8 г. в Донбас са загинали 1050 цивилни, разбира се от украински бомби. Според ОБСЕ загиналите в Донбас цивилни са 151 души в резултат на военни действия и от двете страни. Да припомним че на 15 юни 15 хил/12БТГ/ руска армия навлезе в Украйна и започна война с украински доброволчески/''нациски''/ батальони.

300

Анонимен

преди 2 години

Нали публикува кадри от Буча, където се видя по улиците убити в бели ленти на ръка. Вързвали са бели ленти като знак свой. В Гугъл пишат, че украинци са ги убивали. Освен това от ООН казаха, че няма налице доказателства. А по- наблюдателни откриха едни и същи трупове на различни места. И това 4 дни след като руснаците се изтеглиха от Буча. А първите дни кметът на Буча радостен даде изявление, че Буча е свободна. Защо след 4 дни се заговори за трупове? Къде бяха тези трупове на 30 март?

299

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До ПроСоТо-----когато правиш анализ, те са ти нужни очи за да ''видиш', а акъл. Явно не си чел разказа.

298

Анонимен

преди 2 години

'' САЩ ускоряват снабдяването на Украйна с оръжия '' ............................... с кръвта на убитите си, Украйна спасява Европа от путинския фашизъм. Украинското дете убито и изнасилено от руснак с кръвта си спасява българското дете, ... това е простата истина.

297

ПроСоТо

преди 2 години

До дядо йоцо гледа...Дядо ти Йоцо е НЕЗРЯЩ бе!...Единствено е чувал пухтенето на локомотива..Така и вие,слепци!

296

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам, ама аз на снимката не видях масови гробове, виждат се голямо количество ИНДИВИДУАЛНИ гробове, и то точно към вече съществуващо гробище, не ми се струва като опит за прикриване, а просто погребение на жертви. Ако русия оставя трупове по улиците - лошо, ако ги погребва - военно престъпление...

295

Тц,тц

преди 2 години

Че кога на Украйна остана време и излишни сили да прави ИНСЦЕНИРОВКИ? Докато Русия те бомбардира, е трудно да копаеш масови гробове,само за да я обвиниш за тях .Русия е цинична, нагла и успешна единствено в геноцида към цивилни. За война явно няма сили,затова е обявила САМО "специална операция"..