62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61Не е точно така. Първо цената 10 лева е за едно агне да идеш да си купиш. Магазинът не купува едно агне, а се пазари за 20-30 агнета. Там цената е друга 8-8,50 лева. Рандеманът не е баш 50%. Отделно и кожата струва пари, не знам дали и главата включваш и нещата излизат доста по-надолу. От тук еин два лева, от там 50 стотинки и цената се връзва. Не ме убеждавай, че онези които продават на 17-18 лева са на загуба и са големи самаряни.

61

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да си го ядат и агнешкото и...олиото.Ше си направя...постна дроб...сърма,шефф Манчев ще ме...инструктира.

60

до чичи

преди 2 години

Копувай докато евреме. Принас искат 10 - 12лв.

59

Анонимен

преди 2 години

Само заради Украйна ние българите сме съгласни и на 160 лв на килограм да изстрадаме (разбира се, че е метафора, бел. на автора). Българските пенсионери да търсят по щателно в кофите за смет! До всички български продажници - Вие нямате ли родители или баби и дядовци? Не ми е ясно какво сте учили по родинознание или бълг. литература от миналия век?

58

Хахаха

преди 2 години

Еееехххх...знаех си, че русоробите *** риват за агнешко....*** си мислех, че малко по-късно. Ми към Великден за зеления лук ли ще плюят!!!! ХАХОХАХА

57

Въпрос

преди 2 години

До пияница мистик Смирненски, дето го цитираш, всъщност не е ли бил комунист? И този цитат мисля, че се отнася за бедните българи по царско време?

56

Плюете соца...но

преди 2 години

днешния уродлив и хищнически капитализъм ще направи много българи комунисти.

55

чичи

преди 2 години

вчера си говорих с овчар на къра - 9 лв за килограм живо тегло

54

Анонимен

преди 2 години

Долу имаше коментар "150 %надценка от живо до магазините" Да ви обясня - фирата е повече от 50%. Купуваш 20 кг. живо агне, и получаваш 10 кг. чисто месо. При цена от 10 лв. живо, се получава 20лв. чисто. И това е цена без фактура - този който ти продава агнето не ти пуска касова бележка а ти пускаш, респективно 20%. Значи цената до тук е 24лв. И сега идва надценката на търговеца 20% и получаваме цена от 29лв. И по принцип това са много занижени цифри, като собственик на магазин ви го казвам.

53

Анонимен

преди 2 години

Задайте тоя въпрос на Кирчо и Кокорчо. Вчера дойдоха на власт но започнаха да трупат много негативи и с нито една криза не са се справили. Олиото удари 6 лв. гледам вече по магазините. Дори в Украйна било около 2.80 ако е вярно. Дали не е време вече да си ходят?

52

пияница мистик

преди 2 години

До Плюете соца...но === Ами не виждам Черепа да мизерства, а той не стана милиардер по соца бе, дрогарю :))) По соца всички бяхме еднакво гладни и гледахме Корекомите както е казал Смирненски: "Пред твоите витрини блескави, накуп застават често те, и колко скръб в очите трескави, и колко мъка се чете!". А сега всеки умен може да стане милионер и няма пречка да има и 22 имота като Дамаджаната. Това че ти си ***, не значи, че всички в България сме като теб. Айде малко разграничение да правим

51

Анонимен

преди 2 години

Щом 30 лв/кг е спекула, значи 35 лв/кг ще струва

50

@@@

преди 2 години

И да вметна нещо до всички специалисти по долу, които купуват агнешко живо от Родопите.Кланичния рандеман на агнетата е 42 %.Тоест при 8 лева живо, себестойноста на трупното е 19 лева.Толко за сметките по родопските полянки.

49

селянин

преди 2 години

то и олио над 2 лв беше спекула ама............нема я другарката дека обясняваше че ще ни удави с олиото за 2 лв

48

Вуте

преди 2 години

Язе ягнешко не ядем! Не съм мюсюлманин! Набивам свинско с лук и червено вино!

47

Закон има и сега...

преди 2 години

законност няма, защото отвън трябва да ни контролират, за да я има. В кръвта на българите тук е загнездено разбойничество и мошеничество.

46

Веган

преди 2 години

Какво Агнешко , бе ?!?! ... Убийци на мили животинчета! ... Само ЗЕЛЕНА САЛАТА С ПОВЕЧЕ ЛУК И МАСЛИНИ... Изстудена Мастика и айрян !!!!!! ... Ще се жули яко!!!

45

морски

преди 2 години

Кило агнешко=кило калкан. Кое е деликатес, сега?!

44

Некъф

преди 2 години

Докато не се прокара закон за спекулата с драстични наказания алчните търговци няма да спрат да злоопутребяват!!! Така е и с бензина и с всичко друго!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Брюкселските зелки позволиха на стоковата борса да играят финансови институции (банки и прочие) които манипулират цените ... Тези институции никога не купуеат стоки ... Но вдигат цените до небесата ... Не им стига да грабят.