114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149Хрушчов поне спря лудостта с Кубинската криза, естествено тук се премълча, че света беше на косъм от ядрена война, докато Путин се прави на "мужик", белким му се вържат от Запада :))

113

Анонимен

преди 2 години

148--мачкане,мачкане и трепане.обратно резбовите подържащи укрите нацисти,са полезни само мъртви.

112

До 152

преди 2 години

Велика Русия? Точно толкова колкото Велика Германия!!! Точ в точ!

111

Геоплотиката на САЩ

преди 2 години

Този "геополитик", който е писал "морално оправдана намеса" на САЩ, му препоръчвам да си преведе поста на английски и да го прати в посолството. Веднага ще му дадат виза, и ще го настанят в щата Тенеси, където денем ще бере кайсии с местните ***, вечер ще мие чинии докато му изгният ръкавите!

110

До 152

преди 2 години

Не бъди толкжва сигурен. Защото ИМА БОГ!

109

Анонимен

преди 2 години

поредната ПРОПАГАНДА, нищо не са си върнали. Те и по принцип руснаците не бързат да влизат в Киев, сега ги въртят на бавен огън пък и да могат да се изнесат повече цивилни че после като ги запукат урките ще търсят в коя миша дупка да се наврат.

108

Анонимен

преди 2 години

Отбранителните качества на украинците ще ги видим на доста по-късен етап, за сега е рано да ги хварим, войната няма да е кратка, както някой на запад си помислиха, а ще е дълга и изтощителна и няма оръжията да я решат а глада!

107

До 133

преди 2 години

Погрешно си я разбрал. Не те ненавижда " само защото именно тогава се решавам да й подаря нещо", а ПОНАЧАЛО НЕ ТЕ ХАРЕСВА. РАЗБЕРИ ГО И ПОВЕЧЕ НЕ Й ДОСАЖДАЙ! Любовта Не става нито насила, нито с подаръци. Въпрос на Обща Вибрация. Усеща се!

106

Анонимен

преди 2 години

152 е за 142 -- нещо се разминаха коментарите.

105

Цинизъм

преди 2 години

Няма по-голяма перверзия от руските троллики! Да сринеш един град със земята, за да твърдиш че си го "освободил"! Путин ще е проклет навеки!

104

Анонимен

преди 2 години

Относно Крим да кажем че той е закупен с пари от султана по времето на Екатерина втора велика.

103

Анонимен

преди 2 години

до 144--ЗА ПОСЛЕДНО .КРИМ ПРИНАДЛЕЖИ НА РУСИЯ.ОТ 2014--ПОСЛЕДНО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТАТА.ОТ 2022 Г. СЛЕД НОВОТО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТЕРИТОРИЯТА УКРАЙНА. ВСИЧКО СТАВА ВЕЛИКА РУСИЯ.

102

profetey

преди 2 години

Само не разбрах кои територии са си върнали. Доколкото знам 1 квартал в Киев, където руската армия не се напъва да обкръжава града и няколко града в Миколаев,по посока Херсон, но там руснаците се изтеглиха заради лошото географско положение. В интерес на истината послените дни има застой, но според мен това е защото руснаците са заети с обкръжените градове и затова не са в офакзива.

101

приказка за русофили

преди 2 години

Историята е показала, че нацито Путин не лъже.

100

Анонимен

преди 2 години

Режимите на Саддам Хюсеин, Кадафи и Милошевич бяха масови екзекуции на хора и брутално погазване на човешки права, изтезсния, масови гробове. Хуманитарни престъпления. Ако не бяха се намесили Щатите, щеше да бъде фатално. За мен намесата им там беше морално оправдана. Това бяха последните диктаторски режими в света. И бяха отстранени. В Украйна какво прави Путин? (само той си знае) Влиза с претенциите на "освободител", избива стотици мирни жители, сътворява катастрофа и затъва

99

Анонимен

преди 2 години

много ви е закъсняла статията Мариупол е вече руски, като вземат и в Одеса, може рашките и да седнат да преговарят вече като хората, до тогава ша се разтакават по различни предлози, пък мечтите за някакви референдуми на Zеления късяк ще са на бунището

98

До 138

преди 2 години

Бил, не бил... ама им е подарен от Хрушчов! Значи подаръците не са подаръци? Имал - дал! Сега пък си го иска обратно!?

97

Анонимен

преди 2 години

Браво! Светът ще победи Империята на злото.

96

Ингилизите

преди 2 години

Няма по-отвратителен и двуличен народ от англичаните. Англичанин винаги мисли едно, говори второ, и върши трето. В историческо отношение те са най-големия враг на България. От сегашното им население психически здрави са 20-на процента, максимум!

95

Анонимен

преди 2 години

135--ами правилно македонците ни викат татари тогава.що се пеним като яли ***.