409

ХХХ

преди 2 години

В същия този момент Сомалия бива подлагана на въздушни удари от страна на САЩ ....Но това е без значение понеже Сомалийците са просто цветнокожи и както би казал един фюрер от близкото минало "те са твар" ....САЩ ми напомнят за този диктатор ....Интересно обаче колко държави не обръщат внимание на избиването в редица страни мирно население именно от САЩ....Пряко подвластни сме на САЩ и това е ....Утре ако кажат на черното бяло ...всичките им последователи сектанти ще кажат същото

408

Анонимен

преди 2 години

злото джудже - ако има късмет ще свърши в Хага .Ако няма късмет - олигарсите му ще го пратят на друго място.

407

А Русия

преди 2 години

пък планира посещение на САЩ, ама не е точно за туризъм...

406

Кико

преди 2 години

А брадатия гей от Кавказ? В една килия да се задоволяват взаимно!

405

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 466 До края на май му е срока на трайност, след това заминава на бунището.

404

Анонимен

преди 2 години

Бункерното джудже е пътник. Я изкара до края на годината, я не...

403

Анонимен

преди 2 години

До Боби За това дето описаш са похарчени парите, но насреща няма нищо. И парите ги няма. То ако имаше нещо щяхме да видим танкове Армата, Су57, Кинжали и Циркони, вместо това гледаме скрап от времето на СССР. Новота в руската армия е само храма построен от таварищ Шойгу в който е изложена фуражката на Хитлер, друго ново недей да търсиш защото няма, пък и парите ги няма. С парите са построени вили на Лазурния бряг и са купени скъпарски яхти. това е причината руснаците да ядат бой до на.сиране.

402

Анонимен

преди 2 години

Разбрах че Бойко Борисов щял да завърти кранчето на Турски поток, щото не искал рублите на Путин.

401

Анонимен

преди 2 години

Плешфюрера тръгна по пътя на Милошевич и Радко Младич.

400

Ким Чен Ун е доволен

преди 2 години

Днес Ким Чен Ун е събрал ръководството на севернокорейската трудова партия и тържествено е обявил. Другари, вече не съм *** номер едно в света след което са последвали бурни и нестихващи ръкопляскания и овации.

399

Анонимен

преди 2 години

какси мечтаят американците да и изчезне путин тяхата мечта е по силна от зеленски това да не вие югославия. матушка россия обича и пази своите чеда пробваите рус ви чака света мечтае да има такъв като путин президент честен добър които обича народа си и обичан и уважаван от народа си слава россий

398

Дедо Поп

преди 2 години

Гоолема работа , че го обявили за военпопрестъпник..... Те Сената на САЩ също така обявиха че Американската армия за времето си в Афганистан е избила повече цивилни отколкото талибани .... и НИЩО . Искренно препоръчвам на тези , знаещи английски да влязат на официалния сайт на правителството на САЩ и да го намерят. Преди 2-3г. излезе, по времето на Тръмп но е изумително точен. Вложени милиарди долари... брой провалени проекти ... купища грешки... "изгубени" финансирания ... корупция...

397

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 442 Версията на "Калибър", предназначена за износ, има цена от 6,5 млн. долара за бройка. Тази на Томахаук е 2,5 млн. долара. Стойността е около 1,5 млн. долара. Руснаците не дават колко е стойността на Калибър. Но не около 300-400 000 долара.

396

Анонимен

преди 2 години

Значи сенатът на фашистка америка решава кой да бъде престъпник!? А, Югоклавия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия... помните ли Килъри Клинтън и убиството на Кадафи - "Дойдохме, видяхме и той... умря!", след което последва маниакален кикот! Милиони граждански цивилни невини лица по целия свят загубиха жвота си на хиляди километри от фашистка америка за "национолните интереси" на американския фашистки елит!

395

преди 2 години

ако Путин отиде в америка, къде ще отидат Байданчетата ?

394

Демокрация

преди 2 години

Янките са силни с много неща. Но за две от многото ги признавам .... 1. За всеки техен гражданин са практически готови да направят десант - независимо къде. 2. Не позволяват главния да изкара повече от 2 мандата на власт (8 години). Даже ако от партията която го издига ако усетят че се олява с власт сами си го свалят и няма 2-ри мандат... А остави ли се дълго някой на власт ... се случва нещото което се случва ..... и много страдат...

393

До 441

преди 2 години

Светът уважава ли военнопрестъпниците Клинтън, Буш - старши и младши? Те бомбардираха независими държави като убиха милиони мирни жители!

392

Анонимен

преди 2 години

В американската преса може да се наблюдава любопитен феномен. Все повече се появяват публикации на политици, военни и публицисти, които на фона на конфликта в Донбас яростно започват да бият алармени камбани, съобщавайки, че Русия значително превъзхожда САЩ в стратегическите оръжия. Онзи ден подобно признание се появи на страниците на American Conservative.

391

Анонимен

преди 2 години

До До 448 --- Ми то няма фронтова линия ! Всичко е хаос и юруш.

390

Killer

преди 2 години

Не зная колко е вярно, но ми се ще да е, че бункерният Ботокс за малко не е умрял от отрова, която се е оказала неефективна. Язък за отровата, но както и да е, няма да живее дълго. Джуджето е подписало смъртната си присъда още със започване на войната.