101

Анонимен

преди 2 години

Три шарана от бyлгypистaн. за бай дън.

100

Bg

преди 2 години

Няма да ти е толкова смешно като крашне Фащ и долара и като обърнеш петалите и се окаже че на вечно трябва да се ходи в ада

99

Анонимен

преди 2 години

До 110. А бе имат, ама май нещо и не им се стреля. Отделно, че вече разбират в каква братоубийствена каша ни вкара *** и друго, че после ще има съд и присъди.

98

Ясно !

преди 2 години

Значи няма да има кашони с руска водка специално за Бай Дън ! Лошо !

97

рубашка

преди 2 години

До 105. Ей тва сте зомбираните путински олигоффрени. Хващате се за сламки, за да бършете нас.аните си червени ***. Стотици фирми напуснаха сибиристан, ама наш *** се хванал за тойота. Нищо, че може би и не знае дали това е вярно и доколко.

96

Анонимен

преди 2 години

Руските войници нямали храна в украйна? Сериозно? -- за сметка на това имат оръжие в ръцете си -- ах, колко лошо за шаранията, не предвидили какво се случва!

95

Трима

преди 2 години

премиери - на Чехия, Полша и Словения отиват в Киев. Трима смели мъже, заявяват категорично пизицията си за войната и солидарността с Украйна. Респект!!! Наш Кирчо, се разхожда като стажант-репортер по ГКПП-та. А върховният ни главнокоматдващ е в Румъния, за да му преразкаже румънският президент, какво вчера му каза американският държавен секретар. Копейката - на среща при руснакинята Митрофанова?!?Боже, Боже, как можахме да се накажем с такива нека дърници в това тревожно време.Рез ил!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Сега Байдън го закъса. Няма ваканция в Сибир, няма да види Магадан. Мъка, голяма мъка го налегна клетия старец.

93

полу-анонимен

преди 2 години

Сега Байдън ще трябва да си отмени двуседмичната отпуска в Красноярскиа край.

92

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, сякаш някой е тръгнал към ръшата.

91

Анонимен

преди 2 години

Госпожа, госпойца, гусин, интересът клати феса и бай дън не може да направи нищо по този вселенски закон, освен всеки ден да прегракне от повтаряне на думата "санкции". Тойота се е върнала на четвъртия ден и казали че са имали логистични проблеми. Ха-ха хи-хи! Бмв ако искат да си ходят, има кой да продава вместо тях.

90

Анонимен

преди 2 години

Виж снимката: Рептилът има хриле.

89

Анонимен

преди 2 години

Руската армия няма какво да яде в Украйна. Всички запаси са свършили. "Операцията" е била планирана да свърши бързо, но понеже Украйна не е превзета, то консервите са свършили. Затова се преминава към разграбване на хранителни магазини в Украйна. А Путин е поискал от Китай храна за армията.

88

До Анонимен 94

преди 2 години

Засега преустановяват дейност, но изплащат заплати. Няма как да им ги приберат при това положение. Чукча...

87

Анонимен

преди 2 години

Асан е по-наясно с нещата от софето. Ъхъ-ъ. Не ходете да драскате паметника на съветската армия по нощите. Там има едни лоши батковци в храстите.

86

До 96

преди 2 години

Много филми гледаш, госпожа. Много си се филмирала. Ако останат, рискуват да бъдат бойкотирани от всички по света, които ползват продуктите и услугите им. Представи си сега, русия за тези компании съставлява максимум 1.4% от пазара им, а останалите 98,6% принадлежи на всички извън русия. Да не мислиш, че им пука за някой милион на месец? Айде, госпожа, регулирай си хормоните и после целувай иконата на путин.

85

Анонимен

преди 2 години

Деменцията вече е забравил, за какво става въпрос !

84

Анонимен

преди 2 години

До 96. Това баба Ванга ли ти го подшушна или сам го измисли? Деййба и зомбираните ви путинофили деййба, като ви е кисело гроздето такива глу.пости измисляте.

83

Само така

преди 2 години

Каквото повикало, такова се обадило. Чакаме коментар от дядо Байдън.

82

Анонимен

преди 2 години

Они еще не поняли что происходит.