32

Ето ви я промяната

преди 2 години

До До 17 "Абе хората се питат ще имат ли пари да си купят хляб и олио след 2 месеца" - Хората които гласуваха за промяната това питат да. Простичките хорица не знаят че без бизнес нямат заплати. Туризма е много важен за България. Поне 1/3-та България от това живее. Коствено и пряко. Друго - не е атрактивно да отвориш офис или завод в близост до военна зона. Хората с малко повече акъл ги виждаме тези неща и слава богу за сега не се питаме дали имаме пари за хляб след 2 месеца :)

31

Хаха

преди 2 години

Смешките от САЩ,защо отказаха предложението на Полша,за да вкарат и Полша в конфликта

30

Анонимен

преди 2 години

абе кой обясняваше как руската армия и оръжие са най-силните. вече ми е малко по спокойно, че *** няма шанс да нападнат още някоя държава. До скоро се притеснявах.

29

Анонимен

преди 2 години

Стингърите помогнаха на СССРето да напусне Афганистан ще помогнат и на Русия в Украйна.Русия обяви неприятелските страни ,а не посочи приятелските.Защо ли?Китай е неутрален за питащите.

28

Котарак

преди 2 години

Хебаво ще изпратят, ама после да не литнат некви ракети Русия - САЩ?

27

Анонимен

преди 2 години

тези упорито искат да си имат слънце в средата на САЩ!

26

Анонимен

преди 2 години

Американците да си мерят приказките, защото не може да наричаш партньор някоя държава която нито е в съюз нито има някакви подписани договори. Да не стане Китай и Индия да станат "партньори" на Русия, че те тогава го закъсахме.

25

Анонимен

преди 2 години

В БГ няма да има туристи вече, а само терористи. Тях ще храним, за тях ще работим, нали така Петков ?

24

Анонимен

преди 2 години

Абе доста скраб ще оставят Руснаците в Украйна спор няма,ама докато не прогонят марионетката Зеленски няма да мирясът,въпроса е това да стане по бързо,защото главните потърпевши от към жертви и разрушения ще бъдат основно Украинците!

23

Алекс

преди 2 години

С тези доставки рашките ще затънат още по-дълбоко.В ход е афганистански сценарий.След много бой руската армия напуска безславно Украйна.

22

$$

преди 2 години

До Анонимен 20 - "САЩ април месец, фалират официално" - САЩ няма как да фалират защото те управляват долъра. Иначе до сега 100 пъти да са фалирали още преди 15-20 години. Долъра е техен - съответно светът е техен. Китай ЕС Русия Латинска Америка Африка - където и да отидеш всички искат долъри.

21

Пич

преди 2 години

Ееееми, щом нямат нужда от самолети... То американците знаят най-добре :) Само не разбрах какво стана с онзи "призрак" дето сам сваляше ескадрила след ескадрила?

20

До 17

преди 2 години

Туризмът в България и бизнес климат??? Абе хората се питат ще имат ли пари да си купят хляб и олио след 2 месеца, тоя тръгнал да се пгитеснява за туризма.

19

ЕСТЕСТВЕНО!

преди 2 години

Трябва да се хвърлят съчки в огъня...непрекъснато. И ако може картофите, когато са готови, да се вадят от други. Ние ще им даваме ръкавиците.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 А твоето разбиране за мир какво е? Русия да завладее цяла европа ли? И тогава ще има мир, а?

17

Анонимен

преди 2 години

До добро или лошо? Абе с две думи идеалният вариант е путин ***.

16

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да се дават самолети на Украйна. Руснаците и без, това ще загубят войната.

15

Анонимен

преди 2 години

Да им пратят и противогази. Ще им трябват.

14

Анонимен

преди 2 години

САЩ април месец, фалират официално. Последни опити , опитват се да запалят огън ама не виждат че тяхната къща вече гори също , пропагандата е последното им оръжие, оръжие което само отлага гражданските войни на запад..

13

До8

преди 2 години

Вярно бе,ама къде по "правдоподобно"ще звучи-Русия загуби 1000 самолета ,10000 танка и стотици хиляди свои войни и,а пък смелите дрогирани алкаши начело с Безродника Зеленски са пред вратите на Москва и другите големи Руски градове!Абе вземете се спрете с гледането на тия сводки за"победата"на гордата Украинска армия!